Helmi--

Vihkijän muistaminen?

6 posts in this topic

Löytyisikös täältä ideoita, miten voisi muistaa vihkijää? Meidät vihkii elokuussa Tampereen käräjäoikeuden tuomari Jouko Strander. Vihkipäivämme saattaa ajoittua hänen kesälomalleen, mutta tänään selvisi, että hän aikoo vihkiä meidät tuolloin oli elokuussa lomalla tai ei, kun on kerran näin luvannutkin. Lisäksi hän haluaisi tavata meidät ennen vihkimistä, jotta voisi sanoa meille vihkitilaisuudessa myös jotain henkilökohtaisempaa, kuin pelkän peruskaavan. Näin mahtavasta palvelusta ja vaivannäöstä olisi mukava muistaa häntä jotenkin. Ideoita otetaan ilolla vastaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen miettinyt ihan samaa. Meillä ortodoksinen vihkiminen kesäkuussa ja samana ajankohtana on myös ortodoksiset kirkkopäivät toisella paikkakunnalla mutta meidän vihkiä isä-paavo ajaa silti meitä vihkimään. Hän ei kirkkopäivien takia halua osallistua hääjuhlaamme mutta jotenkin haluaisimme häntä kiittää.

mietinnässä on ollut valokuva, mutta onko vähän turhan simppeli? siis kaikkihan sen kiitos kortin saavat joka tapauksessa ja joka tapauksessa sen myös isä-paavolle lähettäisimme. mäkin otan ideoita mielelläni vastaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^Me lähetimme samalle tuomarille samasta palvelusta valokuvallisen kiitoskortin (saman kuin kutsuvieraille mutta vähän eri tekstillä).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä minä antaisin jotain muuta kuvan lisäksi, kuvallinen kiitoskortti on kiva, jotta muistaa keneltä on, näkee kasvot. Mutta jotain muuta kivaa antaisin lisäksi, esim. konjakki- tai viinipullon, siis jotain tosi hyvää viiniä, vähän arvokkaampaa. Jos ei itse käytä voi tarjota muille. Mitään kippoa ja kappoa en antaisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä olen ajatellut, että se 200 euroa on ihan riittävä panostus vihkijään, vaikkakaan en toki tiedä, mikä osuus siitä menee hänelle itselleen... -_-

Edited by Iki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos ideoista! tuli vielä itsellekin mieleen että lahjakortti vaikka Kauppahallin johonkin herkkukojuunkin voisi olla mukava -Tampereella kun ollaan. Sieltä voisi sitten itse valita jotain hyvää omaan makuun. Mietin että voisin tietysti itse vaikka leipoa vihkijälle jonkun piirakan tai viedä vaikka itse tehtyjä keksejä tai jotain, tykkään leipomisesta ja tuntuisi jotenkin "henkilökohtaisemmalta" antaa jotain itse tehtyä. Meillä vihkiminen ei tosiaan maksa, kun käymme virka-ajalla käräjäoikeudessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now