Jump to content
Naimisiin.info

Villa Junghans Kauniainen


Glare

Recommended Posts

Käytiin eilen katsomassa paikkaa ja on kyllä kaunista :) Vaikka Villa Junghans on ihan Kauniaisten keskustassa, niin tuntuu että olisi melkein maalla, kun paikka on niin hyvin puiden ympäröimä, ettei juuri muita taloja näy (paitsi parkkipaikalta).

Astioita on joskus ollut n. 80 hengelle, nyt niitä on mahdollisesti vähemmän, kun osa on mennyt rikki. Astiat ovat jotain valkoisia Arabian perusastioita (ei kuitenkaan Teemaa), ja pikasilmäilyllä näyttivät riittävän hyvin ainakin 50 hengelle. Sieltä siis löytyy kahviastiasto, haarukat, veitset, lusikat, isot lautaset, jotkut vähän pienemmät lautaset, syvät lautaset ja vesilasit. Lisäksi kylmäsäilytystilaa 1 iso jääkaappi keittiössä, lisäksi 2 pienempää jääkaappia vanhalla puolella. Kahvinkeittimet oli aika suuret, saa hyvin keitettyä isollekin porukalle. Suodatinpussit, vessapaperit ja käsipaperit kuuluvat vuokraan. Keittiöstä löytyy lisäksi mikro, liesi ja sellainen ravintolamallin astianpesukone.

Ja tässä sitten niitä kuvia:

06 Sisäpiha

08 Portaikko

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Olemme menossa ensi viikolla katsomaan tätä paikkaa ja melko varmasti ensi elokuussa juhlimme häitämme täällä. Olemme siis menettäneet jo kaksi juhlapaikkaa ja oli pieni paniikki kolmannen löytämisessä, mutta onneksi täältä löytyi peruutusaika elokuun lopusta.

Oletteko miettineet omien juhlienne värejä ja sen miten ne saa sopimaan paikassa nykyään olevien punaisten tuolien kanssa? Meillä on värit valittu eikä ne sovi punaisen kanssa, joten olen harkinnut tuolien huputtamista.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Hei!

Kuinka olette muut ratkaisseet pöytäliinaongelman Villa Junghansissa. Paikan päällähän niitä ei ilmeisesti ole? Oletteko ottaneet liinat pitopalvelun kautta vai hommanneet itse?

Meillä varattuna päivä elokuussa 2015 ja pitopalvelun kautta mielestäni liinat tulevat aika kalliiksi. Jos joku on hommaamassa itse liinoja esimerkiksi ensi kesälle niin voisin olla kiinnostunut ostamaan ne käytön jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa pöytäliinat pitopalvelun kautta. Saatiin niin hyvä pakettitarjous loppusiivouksineen, että päätettiin tarttua siihen vaikka se ei kaikista halvin tarjous ollutkaan.

Joku kyseli myös tuolihupuista: meille ei ole niitä tulossa, vaikka toi punainen ei meidän väreihin sovikaan. Mutta koska vaan se istuinosa on punainen ja tuolit muuten puunväriset, niin aateltiin et ei se sieltä niin paljon se punainen väri vilku, että haittaisi meitä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille on paikka varattu 2015 elokuun viimeinen viikonloppu, eikä meillläkään tuo punainen kuulu väreihin, mutta ei meinata huputtaa tuoleja. Tulee todella kalliiksi ja suurimmaksi osaksi niissä tuoleissa istuu joku :).

 

Miten olette koristelleet paikaa tai meinaatte sitä koristella?  Entä miten pöydät olette ajatelleet. Tiedän olevani tosi ajoissa näissä mietteissä, mutta kyllä tässä jo alustavaa istumajärjestystä mietitään :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...

Kannattaa varata ajoissa jos sesonkiajalle haluaa varauksen. Päivät menevät tosi nopeasti. Itse kyselin 2013 kesällä vapaista päivistä niin silloin 2014 oli jo loppuunmyyty ja 2015 vuodelle oli jo joitakin varauksia. Laitoin sitten samantien oman varaukseni 2015 vuodelle. Mitä kommenteista olen katsellut niin 2014 oli loppuunmyyty jo 2013 alkuvuodesta.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 4 months later...

Meillä oli kuukausi sitten aivan ihanat häät Villa Junghanssissa. Eli suosittelen lämpimästi ❤️ Äänentoisto pelasi hyvin. Meillä bändillä omat laitteet, mutta muu musiikki soitettiin IPadistä ja valokuvashow kannettavalta. Alla kuva juhlapaikasta juhla-asussa ❤️ Kaikki koristeet (tuolinpäälliset,hopeiset tuolinauhat, paperipallot, tuikkukipot, hopeinen kuitusilkkikaitaliina, numerokehykset, kristallinauhat, kukka-asetelmaruukut jne.) on myytävänä. Eli tarpeita elegantteihin häihin voi kysyä [email protected]

post-52915-0-00261100-1442748708_thumb.j

Muokattu: , käyttäjä: Heidi Hyrylä
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...