Vuonna 2011 häitä viettävät


Maizzi

Recommended Posts

Hei

Ajattelin kysellä paljonkos täällä on morsiammia ja sulhasia menossa naimisiin ensi vuonna.

Meillä on päivä varattu 28.5.2011.

Naureskelin kun katsoin samaa ketjua tuolla toisella puolella ja siellä sama ketju on aloitettu jo joskus vuosia sitten. Itse mentiin kihloihin viime jouluna ja tässä keväällä päätimme päivän ensi kesälle. Nyt olen pikku hiljaa alkanut häitä suunnittelemaan ja samalla kauhistellut kuinka aikasin muut ovat jo kaikki valmistelut tehneet. Tila on hankittu ja catering varattu. Ei kai sitä vielä muuta pitäisikään olla valmiina tässä vaiheessa?

Olisi kiva jos täältä löytyisi muitakin vuonna 2011 häitään viettäviä ja voisi jakaa omaa hössäystään, jotta puoliso ei pitäisi aivan kajahtaneena ;)

(muoks. tietenkin myös tulevat sulhaset ovat tervetulleita jakamaan häähumuaan meidän kanssa)

Muokattu: , käyttäjä: Maizzi
Link to comment
Share on other sites

Hei, täältä löytyy toinen häähössöttäjä :) Meillä häät 5.2.2011, paikka on varattu, mutta siinäpä se sitten on. Onneksi juhlapaikan puolesta järjestyy ruoka- ja juomatarjoilu, joita suunnitellaan vasta loppuvuodesta. Hääpuvun ajattelin löytää tässä piakkoin ja puoliskollekin sellainen pitäisi teettää. Onneksi meillä on ahkerat kaasot, jotka suunnittelevat ohjelmaa juhlapäivään :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mukava että muitakin on löytynyt :)

Sucette teillä alkaa kohta tulla jo kiire häiden suhteen ;) Syksy menee varmasti nopeasti ja pian ollaankin jo joulussa. Ja pianhan teidän tulee jo lähettää kutsukortit.

Oma kampaajani peloitteli että mulla alkaisi tulla kiire. Toivottavasti tässä ehtii kuitenkin saada kaiken hyvissä ajoin kasaan. Pukuja ja sormuksia ollaan jo käyty hieman silmäilemässä. Helpompi hahmottaa että mitä sitä oikeastaan haluaa. Ja selvää on se että pukuliikkeistä ei taida löytyä mitään yhtä kaunista, siroa ja yksikertaista mekkoa mitä itse haluaisin saada päälle. Joten ihan hyvä että ollaan ajoissa liikenteessä :)

HaLLoWeeN onko teillä tiedossa sitten kunnon teemahäät? Hämähäkkejä, lepakoita sun muita :) ? Kannattaa muuten jo nyt ruveta laittamaan niitä parhaita ja muitakin ideoita jo ylös jotta muistat ne sitten kun ovat enemmän ajankohtaisia. Oma muistini on ainakin hyvin huono ja valikoiva.. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on häät huhtikuussa ja valmistelut lähinnä ideatasolla. Juhlapaikan neuvottelut ovat kesken, mutta toivottavasti haluamamme paikka on vielä vapaana. Pidämme rennot ja itsemme näköiset häät kaveripiirille maistraattipäivän jälkeen, joten valmisteluja ei tarvitse niin paljon. Mieluiset puvut pitäisi löytää tai teettää.

Link to comment
Share on other sites

Mekin pidetään omanlaiset ja rennot juhlat sukulaisille ja ystäville.

Valitettavasti yllättävän moni asia vaatii silti vaivaa ja tekemistä.. mutta kahdestaan niitä on kiva tässä pikkuhiljaa suunnitella.

Oon ite ajatellut että kun nyt tehdään pieniä päätöksiä silloin tällöin on se sitten helpompaa ensi vuoden puolella, ettei kaikki päätökset ja vääntämiset satu muutaman kuukauden sisään.

Voin esimerkiksi sanoa että vaikka kuinka kaikki väittää että pukujen sovitus on ihanaa ja lässynlää. Niin se ei todellakaan ole sitä :girl_impossible: ! Jaksettiin käydä kesällä parissa liikkeessä ja joudun keräämään pari kuukautta energiaa että suostun toiseen liikkeeseen :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Moi!

Me ollaan viettämässä häitämme elokuussa. Ja todellakin vasta nyt päätettiin päivä ym :) Vieraslistaa mietitty, juhlat pidetään omalla pihalla, itse tehdään tarjottavat jne. Vaatepuoli onkin ehkä se hankalin :D Kiva että löysin tämän topicin, nuo mies-naisparisivustot on jo koluttu.. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä vähän muuttunut suunnitelmat.. Tuleekin isommat juhlat mitä ajateltiin! Vuokrattiin sitten ihan juhlapaikka ja pitopalvelu ja valokuvaaja ja.. Rahaa palaa mutta olisko sitten vähemmän järjestelystressiä itsellä? EN tiedä :) Vaatteet eivät lopulta tuottaneetkaan ongelmia, molemmille löytyi juuri sopivat ja juhlavat, juuri näköisemme häävaatteet. :)

Loppujen lopuksi, palvelu kaikkialla on ollut hyvää. Floristi erityisesti! Eniten pettymyksiä on tuonut todella yllättäen muutama sukulainen.. Mutta se onkin oma tarinansa :/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...