Jump to content
Naimisiin.info

sopiva laulu lapselle laulettavaksi häihin


oonuska

Recommended Posts

Meillä on häät ensi kesänä. Oma tyttöni, häiden aikaan viisivuotias on innokas laulamaan ja esiintymään. Siis ainakin tällä hetkellä. Toki vuosi voi muuttaa tilannetta ja mihinkään ei tyttöä pyydetä, jos hän ei halua. Tänä kesänä olimme häissä, joissa oli livekaraokea. Tällä hetkellä neljävuotias prinsessani oli sitten itse sopinut bändin poikien kanssa laulavansa ensimmäisenä. Siinä tyttö sitten lauloi sadan ihmisen edessä reippaasti ja hienosti koko kappaleen. Äitinä oli ylpeä, kun salissa kuului "kevät sää lämmittää, luonnon kaiken herättää jne".

Olisikohan ideoita häihin sopivasta laulusta, joka sopii myös viisivuotiaan laulettavaksi ja on myös kohtuullisen helppo. Yhtenä vaihtoehtona olisi "lintu lensi oksalle" -laulu.

Laulan joka ilta unilaulun, joten voisin aloittaa laulamaan sopivaa laulua, jotta on tuttu ja turvallinen häissä esittää.

Toivottavasti tulee ideoita!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me joskus muksuna (alta kouluikäisinä) laulettiin pikkusiskoni ja -veljeni kanssa muutamissa sukuhäissä iki-ihanaa

a (Belle & Sebastian -sarjan tunnusmusiikki, alkuperäinen nimi L'Oiseau). En osaa sanoa miltä kuulosti, mutta kyllä muistan että aikuiset liikuttuivat ja etenkin mummoja itketti, eikä me ymmärretty miksi :grin:
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kiitos hyvistä ehdotuksista!

Olemme nyt laulelleet iltalauluna "minun ystäväni" -laulua ja tyttöni osaa sen jo mennen tullen ja subjektiivisen äidin mielestä tosi hyvin ; )

Laulu ei ollut minulle ennestään tuttu. Laulu sopii mielestäni erinomaisesti lauluksi häihin ja sopii hyvin lapsen laulettavaksi.

Toki hyviä ehdotuksia otetaan edelleen vastaan...

Kiittäen, morsian 2011

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Olipas kiva juttu kun tämä aloitus osui silmiini :girl_smile: Meidän nelivuotias oli ainakin vielä jokin aika sitten vakuuttunut siitä, että aikoo laulaa meidän häissä joten voisin tarjota tätä biisiä hänelle :-X Tosin voi olla, että meidän pikku ihmisen temperamentilla ei äidin ehdotukset kelpaa, mutta katsotaan nyt miten käy :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...