Sign in to follow this  
Followers 0
tiara-10

Servin Mökki (Espoo)

10 posts in this topic

Terve!

Pitopalvelu huplin sivuilta löysin tällaisen juhlapaikan ja vaikuttaa mielestäni hintalaatu-suhteeltaan aikas hyvältä! Vapaat pitopalvelut ja viinat ja paikalla saa olla yöllä viiteen!

Yritän päästä katsomaan paikan päälle mutta saattaa kaikenlisäksi omata harvinaisen merinäköalan, mutta tuskinpa. Ainakin on ihan meren lähettyvillä otaniemessä. Paikalle mahtuu 160 juhlijaa ja kuvien mukaan yksi seinää olisi kokonaan lasia!

Parasta tässä on että ei näytä jumppasalislta, seurojentalolta tms...

Mutta enpä ole vielä paikanpäällä käynyt joten saattaa ollakkin livenä vaikka kuinka susi.

Ainiinja hinta oli meille tavallisille pulliaisille 400-500e.

Miinuksena että ilmeisesti avaimet saa kouraan vasta lauantaina kahdeltatoista ja pitää olla itse siivottu ja järkätty siihen viiteen mennessä poistuessa. Eli kiirettä pukkaa ja hyvät apujoukot tarpeen.

Kenelle paikka on tuttu, kertokaa kokemuksia!! Kuvatkin kelpaavat oikein mainiosti.

http://www.tky.fi/fi/teekkareille/tilat/sitsi---peli--ja-kokoustilat/servin-mokki/

Share this post


Link to post
Share on other sites

joo kyllähän se porsaanreikä tästäkin löyty pienellä kaivellla. Ilmeisesti on sitten niin että tilaa pystyy varaamaan tyyliin puoli vuotta ennen juhlia....

Ja silloinkin on täysin epävarmaa koska tietenkin teekkarit ja vielä jotkut muutkin yhdistykset otetaan ensimmäisenä joten tila näkyisi sopivan vain ja ainoastaan kovahermoisille ja pikaisesti juhlia järjestäville morsiammelle.

En kuulu kumpaankaan. Paikka täytyy pystyä varaamaan puolitoista vuotta ennen vähintään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole merinäköalaa. Ikkunoiden näkymä taitaa olla vastapäiseen Hoasin kerrostaloon tms. Vieressä sijaitsee muuten idyllinen Otakappeli samassa pihapiirissä. Kannattaa käydä sekin katsomassa, jos kirkkovihkimistä suunnittelee. Aika täydellinen matka kappelista juhlapaikkaan n. 100m tai alle?

Edit. kesällähän tuolla on aika hiljaista, kun ei ole mitään opiskelijatapahtumia yms. Kannattaa soitella ja kysellä josko tekisivät poikkeuksen ja antaisivat varata aikaisemmin. Varsinkin jos haluaa hiljaiseen aikaan juhlia.

Edited by Filippa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smökki on ihan kiva paikka, tosin itselleni tulee siitä mieleen just kaiken maailman teekkaririennot, enkä siksi ehkä näkisi sitä meidän hääpaikkana. Mutta kannattaa varmasti käydä katsomassa, jos ei ole tuollaisia assosiaatioita :) Merinäköalaa tosiaan ei ole, mutta on se siinä vähän puiden keskellä, kerrostalon seinäkään ei ole ihan vieressä.

Ja komppaan Filippaa, Otakappeli on tosi kiva!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitokset suuresti vastauksista.

Ei tosiaan (onneksi) tule noita teekkariörvellys-assossiaatioita kun ei kyseisiä heppuja taida meidän vieraslistalla ollakkaan! Ymmärrän kyllä täysin mitä meinaat koska itsellä tökkii taas nuo suositut ja kohtuuhintaset seurantalot kun on niissä kaikennäkösissä jumppahepeneissä aikaa vietetty ja myöskin useammat ryyppäjäiset jmv. vietetty :)

Ihanaa tietää että kesä ei ole ihan hullun täynnä kun muutenkin nyt on ihan järjenvastasta yhtäkkiä muutta vuodella lähemmäksi aikaa... Jos saa vasta tammikuussa varattua niin en ehkä odotuttaisi kuitenkaan pitopalvelujen kilpailuttamisia ja vihkiajan varaamista sinne asti.

Mitä merinäköalassa häviää niin voittaa ainakin kahdessa asiassa joita ei löydy juuri mistään. Saa olla paikalla yli yhteen reippaasti, omat juomat ja suuri vierasmäärä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smökki on tosiaan aika "bilekunnossa" varmaan kesäisinkin. Tai siis siitä huomaa että sitsejä on pidetty. Aulan seinät saattaa olla täynnä julisteita, vessat on aika huonossa kunnossa ja täynnä kirjoituksia jne. Tosin en ole varma onko siellä vielä jotkut paremmat vessat jossain... Sali itsessään on kyllä ihan ok, mutta en itsekään ihan hääpaikaksi miellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Olisiko kenelläkään tuoreita kokemuksia smökki-häistä? Meitä tämä kiinnostaisi ihan jo vain halvan vuokransa vuoksi, mutta mielelläni kuulisin vähän käytännön kokemuksia. Miten ajoissa paikalle pääsi koristelemaan yms? Onko tosiaan niin että varauksen voi tehdä vasta puoli vuotta aikaisemmin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, AYY:llä ei ole vielä varauskirjoja ensi vuodelle. Ollaan kyselty samaa paikkaa. AYY:n sivuillahan sanotaan, että tiloja voi vuokrata myös päiväsaikaan, mutta meille ei ole ainakaan vielä selvinnyt, että pääseekö esim. edellisenä iltana koriselemaan. Pitää soitella sitten kun toimisto aukeaa taas, taitavat olla elokuun alkuun asti lomalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä kanssa kiinnostusta Servin mökkiä kohtaa. Käytiin eilen kurkkimassa paikkaa (miehelle tuttu, kun on teekkari:)) ja oli tosi kivan oloinen!

Vessat oli ihan uutukaisen näköiset (remontoitu?) ja tila oli muutenkin tosi siisti.

Oliko täällä ketään joka olisi jo pitänyt häänsä tuolla? Kokemuksia kaivataan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Smökistä hääpaikkana? On tällä hetkellä meidän ykkösvaihtoehto, mutta tosi huonosti löytyy mitään infoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0