Jump to content
Naimisiin.info

Postilaatikko hääjuhlassa


My_Dream_Wedding

Recommended Posts

Askartelin juuri bridezillauksissani soman postilaatikon, johon vieraat voisivat halutessaan jättää meille tervehdyksiä/onnitteluja/runoja ym. vastaavia.

Postilaatikko tulisi lahjapöytään, ja sen vieressä olisi kyniä ja paperilappusia.

Tajuaakohan vieraat varmasti, että kyseessä on sitten POSTILAATIKKO eikä mikään rahankerjuulipas? Luin täältä joskus, että sellaisiakin meinaan on häissä nähty. Siis bokseja, joihin vieraiden pitäisi jättää rahaa hääparille. Sellaista viestiä me EI haluta antaa kenellekään! Rahan kerjuu häissä on niin mautonta!

Niin pitäisikö postilaatikkoon nyt varmuuden vuoksi vielä kirjoittaa jokinn teksti, kuten "lähetä viesti hääparille" tai "onnen terveisiä" tai ihan että "postia hääparille!"?

:D

Link to comment
Share on other sites

Postilaatikon sijainti lahjapöydässä voi tuoda joillekin mieleen, että tarkoitus on nimenomaan kerätä rahaa. :rolleyes: Toki se, että vieressä on niitä lappuja ja kyniä sitten painottaa siihen, että oikea tarkoitus on kirjoittaa kivoja viestejä laatikon sisällöksi. Itse varmaankin laittaisin laatikkoon "postia hääparille" tms., eipähän tarvitsisi sitten kenenkään ihmetellä. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Melle tulee just tollanen loota-systeemi, eli ei oo ollenkaan vieraskirjaa. Laitetaan se sivummalle ja siihen tulee myös runo, että kaikki tajuaa että sinne jätetään nimmari tai viesti. Loppuillasta järjestetään vielä arvonta viestin jättäjien kesken, näin varmistamme että suurinosa ainakin muistaa jättää jonkinlaisen puumerkin. :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...