-Qukkis-

Ensimmäistä kertaa kaasona, apua!

8 posts in this topic

Mistä olisi hyvä aloittaa kaasoilu? Olen yksi kolmesta kaasosta, joten tekemiset varmasti sujuvat jouhevasti kolmen kaason ja morsiamen kesken. Jotain olisi kiva tehdä jo nyt vaikka häät ovat ensi syksynä.

Minäkö innoissani, en kai  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kysy suoraan morsiammelta mitä hän odottaa sinun tekevän. Kukaan muu ei voi tietää mitä uuri kyseinen morsian odottaa ja toivoo kunkin kaasonsa tekevän.

Mutta jos on jotain pakko saada tehdä ja tiedät esim. häiden teemavärin voit lähteä etsimään morsiammelle vaikka ideoita antavia kuvia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkistä :)

Teemavärin tiedän, ja voin tosiaan etsiä kuvia, jos niistä olisi apua suunnittelussa. Toivottavasti en muodostu riesaksi asti morsiamelle, kun olen niin innoissani  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miettikää kaikki yhdessä minkätyyppiset häät hääpari haluaa, paljonko tulee vieraita, tarjoilut, ohjelmat, käykää katsomassa juhlapaikka ym. - rakentakaa päivälle jonkinlainen runko - en tarkoita mitään tarkkoja aikatauluja, mutta niin, että päivän kulku alkaa jotenkin muodostua. Sen ympärille on helpompi rakentaa ja miettiä mitä täytyy askarrella, mitä hankintoja täytyy tehdä ym. Kirjatkaa suunnitelmanne paperille - ne eivät varmaankaan pysy samassa muodossaan loppuun asti, mutta niitä muutellaan tarpeen mukaan. Hyvä kaaso kuuntelee morsiamen toiveita ja auttaa toteuttamaan niitä. Teillä on hyvää aikaa häihin. Minulla oli yksi kaaso ja hänen kanssaan aloimme suunnittelemaan 6 kk ennen häitä. Aikaa oli riittävästi eikä mitään paniikkia tullut. Noin kuukauden välein pidimme jonkinlaisen palaverin jossa kävimme läpi mitä oltiin tehty ja mitä seuraavaksi piti hoitaa kuntoon - pari kuukautta ennen häitä palavereja oli kyllä sitten useammin. - Minulla oli ihana kaaso, en paremmin olisi voinut valita - hääjuhlamme onnistuivat yli odotusten - ja suuri kiitos siitä kuuluu kaasolleni + vanhemmilleni + bestmanille, jotka kaikki auttoivat pyyteettömästi suurenmoisella panoksellaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi neljästä kaasostani pamautti heti alkuun että "no ne polttarit!" – ja toinen "ohjelmaa juhliin voisin miettiä" ja kolmas "no mitäs mun pitää tehdä?" :lol: ja neljäs "onpas tämä kunnia!". Kaikille kaasoilleni tein selväksi, ettei TARVITSE mitään erikoista tehdä, vaan olla mun ystäviä kuten ennenkin! :-X Jo Se riittää mulle :)

Minä jos olisin kaasona, vaikka soittaisin/meilaisin morsiamelle, ja kysyisin, mitä hän minulta toivoo, millaista apua, mitä haluaa minun tekevän jne.

Ihmiset on erilaisia. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sain suuren kunnian olla ystäväni kaaso. Nyt kun humu on hälvennyt en saa kiinni ajatuksista. Mitä kaikkea minun kuuluu nyt muistaa, kysyä yms. Mistä kannattaa aloittaa? Onko apuja muilta? Neuvokaa keltanokkaa! :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse kaason pyytäneenä suosittelen, että juttelet vaan ystäväsi kanssa, mitä hän itse sinulta odottaa ettei tule väärinkäsityksiä. Morsiamia kun on niin erilaisia. Toiset tahtovat paljonkin apua ja toivovat myös isoja juttuja, kuin esim. hääohjelman tekoa tms. Itse olen enemmänkin toisen ääripään morsio, sillä toivon kaasoltani lähinnä juttuseuraa ja läsnäoloa hääpäivän valmistautumishumussa. Hääjärjestelyt kun varmaan hoidetaan miehen kanssa ihan itsekseen. Mutta onnea tehtävään <3, se on tärkeää, että hyvä ystävä on tukena hääpäivän humussa (sellainen ystävä, joka korjaa tukkasi, vaikka et sitä itse huomaisikaan :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos viestistä! Toivottavasti tämä jännitys ei kestä seuraavaa kahdeksaa kuukauttaa.. :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now