nonna-marie

Oranssi hääkimppu (kuvia)

10 viestiä aiheessa

Kaipaisin tietoa ja kuvia oransseista tai edes sinnepäin olevista kimpuista ja kukista.

Anyone? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aivan ihania! Meille tulee oranssia, joten etsin mieleistäni oranssia kimppua.

Ajatuksena olisi orassia kallaa ja ruusuja, kuulostaako tyhmältä? Ystäväni sanoi kuullessaan kalla-ideastani että 'hautajaiskukka!'... :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on myös mielessä samantyylinen kimppu, oransseja kalloja sekä ruusuja, jotka ovat sellaisia puna-oransseja. :P Niin ne jotkut niitä hautajaiskukiksi sanovat, mutta ei ne enää nykyään sellaisia ole, ehkä joskus ennen. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tahtoisin myös oransseja kukkia kimppuni. Eniten pidän pisaranmallisesta tai muuten laskeutuvasta kimpusta. Haluaisin siihen oransseja ruusuja, murattia ja ehkä jotain sinistä. :)

Jos jollain olisi kuvaa tämmöisestä kimpusta, olisin kiitollinen. :) Tai vielä lisää kuvia jonkinlaisista oransseista kimpuista... kaikki ideat tervetulleita. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on myös värinä oranssi ja nyt pohdiskelenkin kovasti mitä kukkia voisin käyttää...

Pöydille ajattelin laittaa kapeisiin pitkiin maljakoihin vain yhdet isot kukat, jotka olisivat oranssit ja mahdollisesti jotain pientä valkoista kukkaa kaveriksi.. Mielestäni tiikerililjat ovat kauniita, mutta en oikein tiedä ovatko sitten tarpeeksi tyylikkäitä.. Meillä on häät "vanhan ajan tyyliin", joten jos jollain olisi ideoita yksinkertaisista ja näyttävistä oransseista kukista niin ideoita otan mielelläni vastaan.

Ja sitten pitäisi vielä kehitellä kimppu, joka sopisi tähän.. Kimppuun en taas välttämättä haluaisi kovin kirkasta oranssia.. Apuva..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle on tulossa oranssia kukkaa. Ongelmana on se, että suurinosa näistä näyttää syksyiseltä koska niissä on tummaa punaista mukana. Liljaa on oranssina ja se on iso hieno kukka. Itselleni tulee jaloleinikkiä... ihanaa kirkkaanoranssia, tosi kaunis kukka. Myös ruusuja saa oranssina. Koska mulla on oranssit hiukset tulee kimpussa olemaan myös oranssia sekä sitten keltaista, ehkä freesiaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään