Jump to content
Naimisiin.info

kuaka

Naikkari
  • Viestit

    8547
  • Liittynyt

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2283 profiilin katselua

kuaka's Achievements

VIP

VIP (5/5)

  1. kuaka

    Mies kaasona?

    Mulla oli kanssa mies kaasona, eikä polttareiden järkkäämisessä ollut mitään ongelmaa. Tosin mulla oli siellä mukana muitakin miespuolisia ystäviäni, joten mistään tyttöjen illasta ei ollut kyse.
  2. Siirsin ketjun kirkolliselle puolelle.
  3. Meillä oli vihkiminen ja juhlat samana päivänä, joten sitä päivää juhlitaan.
  4. Meillä oli häät viime lokakuussa ja vihkijää kyselin joskus huhti-toukokuussa, joten voi tosiaan olla että alkavat ottaa varauksia vasta myöhemmin. Toivottavasti saatte vihkijän toivomaanne aikaan.
  5. Mä laitoin sähköpostia käräjäoikeuden yleiseen osoitteeseen, sieltä tuli vastaus seuraavana päivänä ja vihkijäkin saatiin varmaan viikon sisällä. Osoite on [email protected].
  6. kuaka

    Itse askarreltu hääkimppu?

    Harmi etten huomannut tätä ketjua aiemmin. Mulla oli vähän mielessä virkata kimppu, mutta se sitten jäi kaiken muun alle. Täällä oli yks tosi kiva ohje. Nyt mulle tulee paperikukista kimppu. Vanhan kirjan sivuista tehty pieniä kukkia, jotka liimattu rautalankaan ja siihen kieputettu paperinarua päälle. Voin laittaa kuvan kun on valmis. Mies sitä on enimmäkseen tehnyt, kun mä en jaksa keskittyä.
  7. Osaako täällä joku vastata näihin matkakuluasioihin? Meille on tulossa käräjäoikeudesta vihkijä juhlapaikalle, ja mietin, mistä ne matkakulut lasketaan. Onko siis sieltä työpaikalta, vai vihkijän kotoa? Toisaalta eihän se meille ole kauhean reilua, jos olemme varanneet vihkijän juhlien paikkakunnan käräjäoikeudesta, mutta tämä vihkijä asuukin vaikka 200 kilometrin päässä ja joutuisimme kulut maksamaan. Kun emme kuitenkaan voineet vaikuttaa siihen, kuka paikalle tulee.
  8. Me pidetään omat nimet. Tämä oli ihan helppo päätös, ei tarvinnut juurikaan edes pohtia. Molemmat tykätään pmista nimistämme, eikä meille ole mitenkään tärkeää olla samannimisiä.
  9. Me laitetaan pelkkä osoite. Monet vieraat tietävät paikan muutenkin, loput voivat katsoa netistä tai kysyä.
  10. Nostellaas vähän tätä ketjua. Meillä siis nyt syksyllä täällä häät. Onko muita jotka täällä juhlineet? Mietiskelen miten olisi parasta laittaa noi pöydät, varmaan muutama pitkä pöytä? Tykkäisin itse enemmän useammasta pienestä pöydästä, mutten oikein tiedä miten se toimisi tässä tilassa.
  11. Me yritetään lähettää 2kk aiemmin, mutta voi olla että vähän lyhenee vielä aika tuosta. Ei oo kutsut nimittäin valmiit vielä. Ollaan kuitenkin jo päivämäärä kerrottu mahdollisimman monelle, jotta osaisivat varautua just vapaiden kanssa.
  12. Me mietitään tätä paikkaa lokahäille, näytti olevan vielä pari lauantaita tänä vuonna vapaana. Osaatko giuliva sanoa millaiset varausehdot heillä on? Milloin pitää vahvistaa ja maksaa yms. Laitoin juuri heille kyselyä mutta olen hieman malttamaton.
×
×
  • Create New...