Tigereye

Rouva
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

About Tigereye

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. ^ Hypericum voisi olla vaihtoehto pihlajanmarjan ohella. Eli siis tuo pallurainen juttu tuolla kimpun seassa. Suomeksi kyseessä taisi olla mäkikuisman marja... En löytänyt kuvin kummoisia kuvia nopeasti, mutta tässä muutama kimppu joissa on käytetty hypericumia: ... ja vielä yksi pionin kanssa:
 2. Ei tuo kauaa sormessa ole vielä ollut, mutta olen tosi tyytyväinen, varmasti myös tulevaisuudessa. Valitsin tietoisesti ajattoman mallin johon ei kyllästy. Sormus ei muutenkaan ollut minulle mikään hirveän tärkeä asia. Pieni timantti ei häiritse, pinta ja leikkaus ovat kivat. Kihlasormus ei ehkä ihan täydellisesti sovi vihkin kanssa yhteen, mutta eipä haittaa, ja ehkä joskus saan aikaiseksi pienennyttää sitä jos se vain on mahdollista. Valokultaisia kuitenkin molemmat, se on tärkeintä.
 3. Pidän oman nimeni, mies omansa. En edes harkinnut sukunimen vaihtamista. Kaksoisnimeä en halua, se tuntuu jotenkin hankalalta.
 4. Meillä vieraita on 20 ja varattiin kaunis kappeli, tosin sinnekin mahtuisi noin 90 henkeä. Isommassa kirkossa voi toki tuntua vähän "autiolta", mutta kun ihmiset istuvat tosiaan lähelle alttaria, niin tuskinpa sitä huomaa.
 5. Kellään tietoa, millainen pappi Marjut Haapakangas mahtaisi olla...?
 6. Ainakin nämä ovat nounou: - Isä saattaa alttarille. - Huntu - Muovinen hääpari kakun päällä, etenkään sellainen mukahauska "äläpäs karkaa"- tyylinen... - Polkaisut kakunleikkuussa yms. leikit. - Kakun syöttäminen toiselle. - Hääparilla oma pöytä. - Auton koristelu. - Tylli ja sydämenkuvat. - Pussailukuvat & muut ylisiirappiset hääkuvat. - Kimpun/sukkanauhan heitto. - Juhlaväki umpihumalassa. - häävalssi. - hääkarkit. - riisin heittäminen. ... ja viimeisin, muttei missään nimessä vähäisin: - kättelyjono! Tämä olisi siis jotain aivan hirveää, mutta onneksi tältä vältytään kun häät ovat pienet ja olen jo ennättänyt usealle sanoa etteivät mene mihinkään jonomuodostelmiin... Jokainen voi onnitella ihan omalla ajallaan ja rennosti. *lisäyksiä kun muistin...*
 7. Tutun näköinen paikka Kartion laittamissa kuvissa... Ja todella kaunis puku! Aina ohikiitävän hetken mietin, olisiko pitänyt sittenkin ottaa joku vaaleansävyinen puku mutta heti kun sovituksissa kokeilen pukuani, tiedän tehneeni oikean valinnan.
 8. Laitan uuden aiheen kun ei löytynyt ketjua missä voisin kysymykseni esittää... Eli, mikähän lienee anemonen saatavuus kun häät ovat kesäkuussa? Jostain löysin tiedon, että sesonkiaika olisi syksystä kevääseen. Tuokin kukka on aivan ihana ja voisin harkita siitäkin kimppua, mutta häät ovat kesäkuun alussa. Saisikohan sitä vielä silloin...? *toiveikas* Mitä kukkia noin yleensä voi kesäkuun alussa haaveilla saavansa? Toivekukkina minulla on myös jaloleinikki, freesia, pioni, hajuherne... Mitään toivoa niistä? No, onneksi on aina ruusuja.
 9. Hmmm... Meillä taitaakin mennä niin, että ei pihistellä missään asioissa. En vaan keksi mitään! Häät toki ovat pienet, mutta sekään ei ole pihistelyä vaan me halusimme pienet häät. Minä saan sellaisen puvun kuin olen halunnut ja se teetetään ompelijalla, kukat, kampaus ja sormus ovat niin kuin haluan, juhlapaikka on ihana, mies haluaa hääautoksi vanhan Volvon/Saabin ja sellainen myös tulee, hääyö vietetään lokoisasti hotellissa... Ai niin, kutsut tein itse ja niistä tuli sellaiset kuin halusinkin. Eli me vain panostamme, mutta kun vieraita ei tule paljoa, se onkin helpompaa kuin isoissa häissä.
 10. Off Topic: Varmasti floristitkin asiasta huomauttavat, mutta jos hääkimppu on tehty sieneen eikä erillistä heittokimppua tule, tuota sieneen tehtyä kimppua voi olla aika riskaabelia viskoa; se voi satuttaa jotakuta (etenkin ne joissa on erikseen kahva!) ja/tai hajota herkästi mätkähtäessään jonkun käsiin.
 11. Ei heitellä mitään, ajattelin antaa kimpun äidilleni kun juhlapaikalta lähdetään, äiti kun tykkää kukista enkä viitsi kimppua mukanakaan rahdata...
 12. Olkapäät paljaana aion kappeliin astella, pukuun ei sovi mikään huivi harteille, bolero tms. ei onnistu myöskään ja huntua en edes harkitse. Haluan kuitenkin tuntea oloni mukavaksi alttarilla, se menee nyt muun edelle. Noin muutoin puku on hyvin säädyllinen.
 13. Meillä fonttina on BlackJack. Selkeä, kaunis ja sopii kutsun tyyliin.
 14. Nyt ei ole hakusessa kukka, vaan ruusun lajikenimi. Ihastuin ruusuun, joka näyttää juuri sopivalta vintage-henkiseen tyyliini; se oli vaalea, mukana ripaus vanhaa roosaa, vihertävää ja se jopa taittui kohti ruskeaa, tai siltä ainakin näytti. Ehkä jotakuinkin tämän ja tämän värinen. Aivan ihana sävy joka sopisi pukuuni täydellisesti! Jos vain lajikenimen saisi tietoon ennen kuin lähden kukkakauppoihin kiertelemään, toiveeni esittäminen kävisi helpommin...
 15. Sama täällä. Kaikenlisäksi emme ole kovin läheisiä muutenkaan sukulaisten kanssa, joten kaikki voittaa kun isoja juhlia ei pidetä.