Nanny Auvomieli

Rouva
 • Content count

  879
 • Joined

 • Last visited

About Nanny Auvomieli

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

935 profile views
 1. Ainakin ihanin koristelujuttu oli häissämme sisareni järjestämä! Hän oli tehnyt pöytiin havuista jugend-henkiset kiehkurat ja kun sitten satuin juhlissa katsomaan niitä tarkemmin huomasin että niihin oli solmittu erilaisia Star-Trek figuureja... Yhdestä pöydästä löytyi Klingonien sotalintu, seuraavasta Kyborkkien kuutio, jostain DS-9 ym... Kruunasivat somistukset!!!
 2. Tämä ei nyt ihan kysymykseen kuulu, mutta ainakaan iältään +40 vuotiailla ei ole mitään siskonpetejä vastaan, päinvastoin. Tässä iässä ollaan nukuttu mitä erilaisimmissa paikoissa ja sängyissä, joten nukkumispaikalle ei paljoa ole vaatimuksia. Samoin tässä iässä ei tarvitse paljoa matkatavaroita, joten pienet tilat käyvät hyvin.
 3. Ehdottomasti B-vaihtoehto. Ja mikäs sen kivempaa juhlan jälkeen kuin siskonpedissä isolla porukalla hihittely. Varatkaa korvatulppia jaettavaksi, koska se ensimmäinen nukahtaja on seurueen pahin kuorsaaja.
 4. Tällaiseksi on menu toistaiseksi muodostunut. Luultavasti lopullinen... Mutta eihän sitä koskaan tiedä, vajaa kaksi viikkoa olis aikaa H-hetkeen. Eli Saaristolainen kalapöytä: Silakkarullat Sinappisilakat Vielä joku silakka - ehkä tomaatti tai sherry Savustettu lohi + kermaviilikastike Graavi siika (säävarauksella, tämä täytyy olla todella tuoretta) + sinappinenkastike Vihersalaatti Kasvisalaatti grilatuilla ja marinoiduilla kasviksilla ja hedelmillä Sienisalaatti Mozzarellasalaatti Basilika-sinappikastikeella Salaatinkastikkeita Keitetyt perunat Basmati- / Thai- tai Villiriisi Kavisvokki Kokonainen sika Kakkua, jätskiä, suklaata Illalla/yöllä Kreikkalaisia leipiä runsaalla valkosipulilla Chilikastiketta Loput edellisen kattauksen jämiä Juomina Alkuun skumppaa / pommakkia Valko- ja punaviiniä Olutta Vettä Kahvi avec Boolia alkoholiton + alkoholilla Huomioitu kaikki vierailla olevat ruokavaliot, allergiat, laktoosi/keliakia, mieliteot ym ym. joita riittää
 5. Meillä ainakin on toisinpäin. Eli joku pyytää vieraita ottamaan lasit, me saavumme valmiiksi täytettyjen lasien kanssa ja nostamme maljan. Tämän jälkeen lähdemme kiertelemään vieraiden joukkoon onniteltavaksi. Yleensä on todella tökköä kun vieraat kulkevat jonossa onnittelemaan, ottavat lasit ja sitten ne kohotetaan kun kaikki ovat halanneet hääparin. Tuo tyyli nimittäin kestää kauan..... Ja on jäykkää....
 6. Jos haluaa erikoiskokoja kuultopaperista kannattaa käydä kyselemässä kirjapainoista. Kuultopaperi on isoissa arkeissa joista sitä on helppo leikata leikkurilla haluamaanne kokoon.
 7. Meille ovat yöpyvät vieraat todella tervetulleita. Kaikille löytyy varmasti joku kolo mihin päänsä painaa loppuyön tunneiksi. Mitään erikoisjärjestelyjä (kuten omaa huonetta vain oman perheen käyttöön) ei ole tulossa, mutta sopu sijaa antaa. Pääasia että kaikki mahtuvat johonkin.
 8. Paras poistumismusiikki mitä olen kuullut oli ystävättärelläni. Pulmusten tunnari. Siinä oli herkistely-ilo-onni-hauskuus kyyneleet kaikkien silmissä.
 9. En tiedä miksi, mutta jos tuttavapiirissäni näkyisi tuollainen lause, niin pussukoista ei löytyisi yhtään shekkiä eikä seteliä, vaan mahdollisimman painavia kolikoita.... Tuohan on sama kuin kerjäisi kolikoita. Tai luultavasti joku keksisi laittaa tiiliskiviä tai muuta tosi painavaa kuoren näköiseen pussiin.
 10. Pieni varoitus kynttilöitä rakastaville! Huomioikaa, että kynttilät lämmittävät häätilaa! Olin hiljakkoin häissä joiden somistus oli todella kaunista ja kynttilöiden valo antoi ihanan tunnelman. Ainoa haitta oli se, että juhlissa oli istumajärjestys, joka sai aikaan sen, että ihmiset istuivat paikoillaan. Jos tuuletettiin lähellä ikkunoita ja ovia istuivat kylmäarimmat vieraat ja heillä oli heti kylmä. Muualla salissa ihmisillä oli hiki eikä kovin mukava olo. Tästä johtui, että väki viihtyi ulkona josta seremoniamestari sai aina hakea väkeä kun tuli joku ohjelmanumero. Vaikka tila tuntuisi somistettaessa viileältä muistakaa kuinka paljon pelkät ihmiset sitä lämmittävät.
 11. Lohikeitto on todella hyvä vaihtoehto! Täytyy vain muistaa tehdä pieni määrä ilman maitoa/kermaa/juustoa, mitä nyt kukin laittaa. Sekä hieman kalatonta keittoa, maku vaikka inkivääristä ja kookosmaidosta kalalle allergisille. Ja samoin täytyy muistaa, että leivän menekki on keittoruuan kanssa suuri ja keliakiasta kärsiville omat leivät.
 12. Auts!!! Kokemukseni mukaan (kuulun improryhmään ja esiinnymme usein häissä) vanhemmilla ei ole koskaan improilun katselemisessa nikottelemista! Nuorempi väki tuntuu joskus hieman ahdasmielisemmältä ja ajattelee turhankin paljon että "mitä ne muutkin nyt ajattelee, voinko nyt tuolle jutulle nauraa... ym." Äitisi on jonkun verran vanhempi kuin itse olen ja suunnittelen täydellä höyryllä omia häitäni. Ei ryppyotsasuutta eikä mitään kimpunheitto, sukkanauha ryöstö eikä muitakaan vaivaannuttavia juttuja. Hyviä esityksiä mm. improa, standup, jokunen sketsinäytelmä, cabareeta. mitä nyt porukalta irtoaa on tiedossa. Eli älä ole ikärasisti vaan suunnittele jotain lämmintä ja äitiäsi ilahduttavaa!
 13. Ehdottomasti myöhäisempi aika! Olen vieraana joskus jättänyt kirkko-osuuden pois, jos on vihkiminen kovin aikaisin. Jos vieraat tulevat pidemmältä herääminen olisi todella aikaisin, eikä kaikkiin hotelleihin voi kirjautua ennen puoltapäivää. Eivätkä ne "vanhukset" eivätkä lapsiperheet niin aikaisin mene nukkumaan! Omat yli 90 vuotiaat isovanhempani eivät aikoinaan koskaan menneet nukkumaan ennen puoltayötä. Mutta jos haluaa nähdä unisia poissaolevia vieraita siitä vain! Ja eikö sitä kuvausta voisi siirtää vaikka ruokailun jälkeen, jolloin vieraiden olisi kiva verytellä ja tapailla tuttuja.
 14. Kotona juhlitaan. Ensin oli tarkoitus juhlia seurantaloilla (Kuulun pariinkin nuorisoseuraan). Ajan kanssa koti tuntuu kivemmalta. Kuivalla kelillä ei olisi mitään ongelmaa, mutta täytyy kehitellä varasuunnitelmia. Eli telttoja on tulossa, autotalleihin tyhjennys, autohalli tyhjäksi, (miehellä "muutama" projekti levällään tallissa/halleissa) Ainoa mitä sateen sattuessa täytyy rakentaa on kulkureitti sisältä (osa noutopöydistä - kahvit - vessat) ulos. Kotiin saa kivasti mahdutettua porukkaa nurkkiin nukkumaan ja on kivan rento fiilis! Katsotaan nyt!
 15. En tiedä onko tästä ollut ennen ketjua. Mielestäni kokoluokitus menee seuraavasti: pienet 50 tai alle vierasta keskikokoiset 51-150 vierasta suuret yli 151 vierasta Mitäs muut sanoo? Meinaan vaan, että tarkoitetaan samalla nimellä samaa asiaa... Eli ei tuo ylläoleva ole mikään kiveen hakattu sääntö.