Jump to content
Naimisiin.info

Leana

Rouva
 • Posts

  1295
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Joensuu

Recent Profile Visitors

1096 profile views

Leana's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. http://kuvanjako.fi/75st4.jpg Ei hyvä ihme miten vaikeaa..
 2. Ompelijoista vinkiksi ehdotan Helena Vannista, hänen liikkeensä on kerrostalon päädyssä Malmikadun ja Merimiehenkadun kulmassa. (Vai Malmi- ja Kalevankadun? ) Teetin hänellä muokkaukset omaan hääpukuuni, helman lyhennyksen ja puvun yläosan kavennuksen. Todella mukava ihminen, joka tuntui ymmärtävän mitä hänelle selittää. Olin tyytyväinen pukuuni, ja hinta oli vähän päälle 20 euroa.
 3. ^ Nyt kun mies kotiutui, se kertoi että koko porukka oli myös yrittänyt vakuutella miestä että sen "ei missään nimessä pitäisi kertoa" mulle! Olisivat siis halunneet pitää tällaisen pikku salaisuuden multa pimennossa hamaan loppuun asti. Romahti kyllä pisteet kaikkia kohtaan. Hohhoijaa. Eivät tainneet tietää että avoimuus ja puhuminen on meidän suhteessa aika pop.
 4. Leana

  Kutsukortteja

  Vähänkö hieno kutsu Napalmilla! Omat kutsut: Mustasta A4-kartongista taiteltu kolmeen osaan siten, että sisälle jäi tasku ajo-ohjeille. Sisäsivulla itse kutsuteksti tulostettiin valkoiselle paperille ja leikattiin siten, että reunoilla on saman verran mustaa pohjakartonkia näkyvissä kuin etusivun kuviopaperin sivuilla. Kannen mustavalkoinen paperi on tapettia, ja jokaisesta kutsusta tuli hieman erinäköinen, riippuen tapetin kuvion asettumisesta. Ollaan tosi tyytyväisiä omannäköisiimme kutsuihin, ja monelta vieraaltakin tuli kiitosta ja ylistystä. Edit: ja kutsut lähetettiin pinkissä pitkulaisessa kirjekuoressa.
 5. Jep, "odotinkin innolla" että pääsen sitten tähän ketjuun purkautumaan. Miehen eilisissä polttareissa oli ollut strippari, vaikka koko ajan kun polttareista ja häistä on puhuttu, on sanottu moneen kertaan että mies _ei halua_ sellaista tissimeininkiä. Jos mulle olisi etukäteen sanottu, olisin ollut ok asian suhteen, mutta nyt kyrsii koko porukan salailu ja valehtelu. Muuten mulle oli kerrottu tarkasti mitä tehdään ja milloin, mutta tämä pieni yksityiskohta oli jätetty mainitsematta. Mies sinänsä hoiti asian hyvin, oli kieltäytynyt kohteliaasti tanssista, ja kertoi minulle itse koko jutun. Ei vain sanat riitä kertomaan miten arvostus "koheni" muuten niin ihanaa bestmania ja muita hyviä ystäviä kohtaan. Ja mikä strippari se sellainen on, jolla ei alun alkaenkaan ollut mitään vaatteita päällä? Jos meinaa riisuuntua viettelevästi, niin ei kai silloin pitäisi täysin p*llusillaan siellä kopissa odotella.
 6. Nyt ei oo kutsukorteista kyse, vaan kirjekuorista. Katselin netistä erilaisia ja erivärisiä kirjekuoria. Sulho tuli viereen seuraamaan tapahtumaa. Katsoi nettikaupan hintoja: "No ei tuo oikeestaan paha oo noin hienoista kuorista, jos noin viisikymmentä kutsua lähetetään...yhteensähän ne maksaa sit vaan 150 euroa." Mä vähän aikaa laskeskelen päässäni, kunnes tajuan: "Kulta, nuo on kolme euroa/ kymmenen kuorta, ei kolme euroa kappale!" Miehen mielestä siis ois ollu ihan oikeutettua maksaa kirjekuorista 150 euroa, eikä suinkaan viittätoista... Ihana höpsö.
 7. Haluan yksinkertaisen kimpun joko pionista tai neilikasta. Sellaisen pyöreän, tavallisen "nippu"kimpun. Kukkakaupassa sanottiin, että hinnaksi tulee molemmissa tapauksissa n. 50-60 euroa. Onko tämä mielestänne sopiva hinta? Paljonko olette maksaneet vastaavista kimpuista? Neilikat itsessään on melko halpoja, ja niitä tarvitsee kimppuun enemmän. Pionit taas ovat n. 5 euroa kappale, mutta niitä menee määrällisesti vähemmän. Luulin että selviän paljon halvemmalla. Jotenkin tuntuisi, että pienen neilikkakimpun saisi parilla kympillä...
 8. Lainaan itseäni. Tulin vaan kertomaan, että tänään tilasin sittenkin sen toisen puvun, joka jäi harmittamaan. Yritän myydä jo ostetun puvun sitten täällä naikkareissa. Ei ole helppoa yrittää tehdä päätöksiä, mutta mä tein tällä kertaa näin. Toivottavasti puku on sitten niin ihana kuin muistelenkin, ja voin olla iloinen valinnastani.
 9. Onko teillä kokemuksia Joensuun ompelimoista? Osataanko tässä kaupungissa ommella pukuja? Entä korjata ja muokata? Kun ostin pukuni Helsingistä, minua peloteltiin, että sen lyhennykseen tarvitsee jonkun "todella rautaisen ammattilaisen, onko Joensuussa sellaisia"... Olen toisaalta kahden vaiheilla, saatan laittaa pukuni myyntiin ja hankkia uuden. JOS käy niin että valmiina ei löydy sellaista kuin haluan, saatan harkita teettämistä. Kiirehän tässä tulee, mutta mietinpä kaikkia vaihtoehtoja. Eli, taitavia ompelijoita?
×
×
 • Create New...