Jump to content
Naimisiin.info

tättähäärä

Rouva
  • Viestit

    781
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1707 profiilin katselua

tättähäärä's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Sulhasen ystävä ajoi meidän hääautoa. Mieheni oli aikoinaan hänen häissään samoissa hommissa, joten asia oli sovittu jo silloin
  2. Meillä oli Hakanpään Trumpettisävelmä jousikvartetin ja urkurin soittamana.
  3. Meillä oli myös sovittu ettei hankita huomenlahjoja toisillemme. Ostin kuitenkin yhteisellä sukunimellä varustetun ovikyltin uunituoreen omakotitalomme ovea koristaan, koska tiesin että miehelle oli iso asia että otin hänen sukunimensä. Oli mieleinen ja mies oli tosi otettu lahjasta
  4. Me ei saatu mieletöntä summaa rahaa, koska pääpaino oli tavaralahjoilla. Kuitenkin summalla joka saatiin käytettiin mun passin uusimiseen, häämatkan majoituksen maksamiseen sekä loput paikalliseksi valuutaksi jotka käytettiin kaikki häämatkalla.
  5. tättähäärä

    Kaunis uusi laulu

    Onpa todella kauniit sanat laulussa! Olisiko mahdollista saada nuotit postiini? Kiitos kaunis jo etukäteen
  6. Meillä haasivukone.fi takana eli Iltasanomien hääsivut. Päätteen saa valita itse muutamista vaihtoehdoista, itse valitsimme onnelliset.fi ja tutuillamme oli tahdomme.fi. Sivuillemme laitettiin morsian sulhasen sanoin ja sulhanen morsiamen sanoin, kuinka tarinamme alkoi, lahjalista, ajo-ohjeet, pitkämatkalaisille hotelli ja ravintola ym. tapahtuma info, lapsiperheille infoa, kuvia meistä. Lisäksi olisi mahdollisuus saada ilmoittautuminen ja päiväkirja ainakin sivustolle. Noita sisältösivuja (eli meillä hääpari, ajo-ohjeet, lapsiperheille ym.) saa tehdä niin paljon kun haluaa tai olla tekemättä. Myös sivupohjavaihtoehtoja on muutama erilainen. Sivut saa halutessaan salasanan taakse.
  7. Meillä kutsuttiin minun puolelta kaikki serkut yhteensä 8 ja kaikkien kanssa ollaan tekemisissä. Miehen puolelta taas serkkuja niin monta ettei sulho itsekään ole kaikista selvillä, näistä kutsuttiin vain ne muutamat joiden kanssa ollaan tekemisissä.
  8. Saatiin miehen kanssa pari vuotta sitten tekstiviesti kaveripariskunnalta joka oli mennyt salaa kavereiltaan ja perheiltään naimisiin maistraatissa kahden ulkopuolisen todistajan läsnäollessa. Viesti meni näin: Rakkaat sukulaiset, lähimmät ja ystävät. Olemme vihdoin päättäneet hääpäivämme, se oli eilen. Terveisin, herra ja rouva X
  9. Meillä viinit ovat tarjolla pulloissa pöydissä vesikannujen kanssa ruokailun ajan. Viinitönkät, maito, kotikalja ja oluet ovat juomapöydässä. Pullot tyhjenee pöydistä omaan tahtiin ja pullon tyhjetessä voi hakea tonkasta lisää Kahvin jälkeen tulee booli ja siiderit esille.
  10. ^ Mites Kis Kis-karkki? Onkos siinä hopea/turkoosi kääre vai muistanko ihan väärin? Meille tulee paikkakorttien sisään fuksialla kääreellä olevat suklaasydämet ja kahvin kanssa on sitten karkkibuffet lisäksi.
  11. Menomarssina Toivo Kuulaa, takaisin tullessa pohditaan vielä Bach:n preludi c-duurissa ja Hakanpään Trumpettisävelmän välissä. Häävalssina on Elokuun häävalssi
  12. tättähäärä

    "Taustamusiikki" häissä

    Meille tulee niitä perinteisempiä rakkaushömpötysbiisejä taustalle koneelta tai jos saadaan hyvään hintaan niin livepianisti soittaan sopivaa jazzia, rakkauslauluja ym. ruokailun ja kaffen ajaksi.
  13. Meillä häät elokuun lopussa ja saatiin huhtikuun alussa kirje seurakunnalta missä on vihkipappimme ja sen puhelinnumero harjoituksia varten. Kanttoria ei meille tule joten en osaa sanoa koska se selviäisi.
  14. Haluaisin kovasti mennä ajoissa ja odottaa kirkossa, mutta minulla menee niin täpärälle kampaajalla joka siis on hääkirkkoa vastapäätä, että odotelemme kaasoni kanssa siellä niin kauan kunnes seremoniamestari soittaa kirkosta että voidaan tulla tien yli. Siinä sitten kipitetään minä, kaasoni ja isäni häätamineissa kirkkoon. Suunnitelma B täytyy varmaan keksiä sateen varalle.
  15. En tiedä missä muussa kirkossa Tampereella tämä on mahdollista mutta ainakin Tuomiokirkossa on äänitysmahdollisuus, eli kuulemma kun vie ennen vihkimistä -R (kannattaa varmistaa) cd:n suntiolle niin laittaa sen koneeseen ja näin häämarssit, papin puheet ja tahdon-sanat päätyvät nauhalle. Itsestä tuntu aika mukavalle idealle kun varmaan jännittää niin ettei muista jälkeenpäin mitä pappi puhu häissä
×
×
  • Create New...