Jump to content
Naimisiin.info

minnijii

Rouva
  • Viestit

    260
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

780 profiilin katselua

minnijii's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Sorry, kun vastaan vähän viiveellä, ei tuu nykyään kovin paljoo käytyä täällä hääaiheisilla : Mutta siis, juhlimisaikaa ei ollu rajoitettu, me tosin siirryttiin sinne takkatuvalle jatkoille jo yhentoista aikoihin. Takkatupa maksoi erikseen, muistaakseni 150,- mut oli sen väärti! Ei siis ole sama rakennus kuin rantasauna, mutta siihen hintaan saa sen saunankin sitten. Eli rantasauna lämmitettynä ja takkatupa, johon mahtuu parikymmentä henkeä oli meillä "jatkoilla". Koivupuistossa ei siis ole tilavuokraa ollenkaan, jos vieraita yli 80. Menutkin alkaen 20,-/hlö (v. 2004 ainakin), ja meillä oli se halvin ja todella hyvää oli!!
  2. minnijii

    Mitä täytekakkuun?

    Meillä oli hääkakussa (tuli ravintolasta, emme tehneet itse) vadelmia ja mangososetta, ja oli aika lailla parasta täykkäriä mitä muistan syöneeni Kotona tulee laitettua kostukkeeksi spriteä, sitten väliin mansikka- tai vadelmahilloa, sulatettuja, muussattuja mansikoita, raastettua omppua. Ja tietty kermavaahtoa. NAMI
  3. minnijii

    Tampere

    Mää juhlin kans Treella! ... tai siis me, kyllä kai se sulhokin juhlii ;D
  4. Häitä vasta aloitettu suunnittelemaan, mutta kirkossa ajattelin Kuula ja Ruusunen, en vielä tiedä kummassa järjestyksessä. Pikkusiskollani on upean kaunis lauluääni, joten hänet nakitan laulamaan... ehkä hymni rakkaudelle, mutta saa ihan itse valita äänelleen sopivan (joka sopii myös tilaisuuteen, tietty Valssina on ihan ehdottomasti iki-ihana Häävalssi. Muita vaihtoehtoja ei minulle ole. Menetin sille sydämeni jo ihan pikkulikkana!
  5. Kaverini häissä teimme yksinkertaiset ja kauniit opasteet niin, että sahasimme koivusta (hieman vinosti sahaten) soikionmuotoisia, parin sentin paksuisia, läpimitaltaan n. 20 cm "lätkiä" joihin sitten kirjoittelimme parin nimet. Koristeeksi vielä hankimme juhannusruusuja... Olivat tosi kivan näköiset, kun koivun kuori vielä reunusti nätisti. Ruusut tosin vähän nuupahtivat iltaan mennessä, mutta vieraiden saapuessa olivat tosi kauniit.
×
×
  • Create New...