Tinta

Rouva
 • Content count

  938
 • Joined

 • Last visited

About Tinta

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

839 profile views
 1. Muakin harmittaa, että jäi muutamat yhteispotretit ottamatta Samaten se, ettei meillä ollut videokuvaajaa, eikä kukaan vieraskaan ilmeisesti videoinut kirkossa. Olisi ihanaa katsoa nyt jälkeenpäin mitä siellä oikein tapahtui, kun jotenkin se hetki meni niin nopeasti ohi, eikä siltä tunneryöpyltä muista kaikkia yksityiskohtia niin hyvin kuin haluaisi.
 2. Meille tuli yllätyksenä se, kuinka moni jätti antamatta edes korttia. Sinänsä lahjan antaminen ei ollut mikään edellytys, mutta kyllähän se vähän ihmetyttää ettei hyvätuloiset työssäkäyvät ihmiset muista mitenkään, mutta sit kaikki opiskelijat ja muut pienituloiset oli antaneet vähistä varoistaan ees jotain.
 3. Olin aivan varma, että itken koko päivän läpeensä. Hääviikon oli tippa linssissä jatkuvasti, mutta kun pääsin kirkolle, alkoi hymyilyttämään eikä se hymy sitten hävinnytkään koko päivänä!
 4. Huonosti nukuin, jos sitä edes nukkumiseksi voi sanoa Pyöriskelyä ennemminkin.
 5. Hymyilin Olo oli maailman onnellisin!
 6. Bridesmaids, huippu!
 7. Mä olin muutama kuukausi sitten polttareissa, jossa polttarisankari oli raskaana niin alussa, ettei ollut kertonut siitä vielä kellekään. Kaasot oli varanneet sille sellaisia siidereitä, joiden pulloista ei nää mitenkään päin läpi, paljon niissä on juomaa. Niistä se "hörpiskeli" päivän mittaan eli oli vain juovinaan. Päivällä kun oli aktiviteettia, se pystyi huijaamaan suurinta osaa ihan mennen tullen. Itsekään en huomannut mitään. Illalla ennen saunaa se paljasti meille suuren salaisuutensa, vaikka kai se olisi onnistunut jatkamaan samalla linjalla loppuun asti
 8. Iik, ihanaa! Sano mun mekolle terkkuja
 9. Tämä. Vähän myös jännittää onnistuuko mun häälook ja juhlan rento mutta arvokas tunnelma
 10. ^Siis onko se yleisempääkin, että pappi kutsutaan hääjuhlaan? Mä en ole koskaan nähnyt, eikä ole tullut mieleenkään kutsua omiinkaan..
 11. ^Meijän kuvaaja sanoi, että parhaiten tuon toteuttaa alkumaljojen noston yhteydessä, kun koko porukka on kätevästi koolla muutenkin. Aluksi tuo kuulosti musta vähän kököltä, että ensin skoolataan ja sitten kuvataan, mutta uskon että ammattilainen tietää mitä tekee.. Voihan se varmaan toimia jonkunlaisena icebreakerinakin. Mä olisin halunnut ottaa potretit ennen vihkimistä, mutta käytännön syistä ei varmaan voida tätä tehdä Meillä on vihkiminen niin aikaisin, ettei haluta ottaa sitä riskiä, että kampaajalla ja muussa valmistautumisessa tulee kiire. Pitää siis keksiä jotain muuta. edit. meillä on myös tarkoituksena kuvata kaaso-bm-yms. potretteja ruokailun jälkeen, ennen kuin bileet (=bändi) alkavat.
 12. Taidan kuormittaa kaasoja lähinnä höpinöilläni. Mussa on myös taipumusta minä itse -muudiin ja haluan pitää ohjat omissa käsissäni. Itse olen ideoinut, tehnyt ja hankkinut ja aina välillä lähetän kaasoilleni tilannekatsauksen sähköisesti. On mulla kuitenkin niillekin varattuna ihan kivasti hommaa. Oikeastaan ne perus kaasojen tehtävät. Yhdessä käytiin sovittamassa hääpukuani ja mennään uudestaankin, kunhan puku vain on valmis. Häämessuillakin käytiin fiilistelemässä. Polttarit saavat luvan järjestää ja pieni haisu on, että suunnitelmat ovat kovassa käynnissä. Molemmat kaasot ovat ihan himoaskartelijoita (minä en) ja niillä jo sormet syyhyää, että päästään yhdessä näpertämään tarvikkeita. Onneksi näin, koska siinä urakassa apu onkin tarpeen. Suurin homma niillä taitaa kuitenkin olla itse hääpäivänä, minun avustamiseni nimittäin. Joo, pitää pukea ja pyntätä, mutta olen niin hermoheikko, että heidän olkapäänsä tulee varmasti olemaan kovassa käytössä. Kirkossa voivat pidellä kimppua, korjata laahusta ja lukea raamattua, juhlassa taas pidellä lankoja käsissään, että homma sujuu kuin rasvattu. Ennen kaikkea toivon, että he voisivat minun laillani nauttia tästä kaikesta Yritän edistää tätä hommaamalla meille pientä luksusta, kuten kylpyläpäivän hääviikolla (tyttöaikaa, jee!) ja hääaamuna kustannan heille kampaukset ja meikit. Tuntuu, että ovat täysillä mukana hommassa ja nauttivat kovasti.Ne onkin helppo pitää tyytyväisenä, kun vaan hommaa kuohuviiniä tarpeeksi
 13. Tuli puhetta kuulutuksista. Mun miehen ilme oli ja pienen hiljaisuuden jälkeen se kysyi, että vieläks sellasia vai on? Jostain syystä sillä oli sellainen mielikuva, että joskus keskiajalla on kirkonmäellä huudeltu vihittäviä, kastettavia ja kuolleita Välillä mietin, että missä tynnyrissä se on oikein kasvanut.
 14. ^En oo vielä kehannu kysellä Oon miettinyt, että onkohan niillä ees mun puhelinnumeroa. On varmaan. Varmasti.. kai.
 15. Charming, apua! Toivottavasti sun Suttura on keskimääräistä nopeampi yksilö! ..nimittäin omani tilasin syyskuussa. Neljässä kuukaudessa piti tulla, nyt on mennyt jo kuusi.. Eikä ole kuulunut pihahdustakaan Joten kyllä mun ihanuudella on vähintäänkin yhtä huono suuntavaisto kuin MsGooglenkin. Piru vie!