paju81

Naikkari
 • Content count

  4015
 • Joined

 • Last visited

About paju81

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1789 profile views
 1. Lainie, kiitos vinkeistä. PItääpä sovitella noita vaihtoehtoja juhlapaikkaan kun pääsee katsomaan sitä tarkemmin.
 2. Nyt voin itsekin kertoa kokemuksiani, en kylläkään käynyt muualla kuin Katariinassa. Olin katsonut etukäteen että Sis Idmanin Abel punaisella koristelulla olisi SE puku ja sitä meninkin sinne kokeilemaan. Siinä pukua varastosta haettaessa katselin kaason kanssa muita pukuja ja bongasin myös punaisella kirjailulla olevan Arasan. Ensin kokeilen Abelia, oli todella kaunis, sitten kysyin voinko kokeilla Arasaa, sekin oli upea enkä osannu päättää näiden välillä. Sanoin itse etten halua edes kokeilla muita kun tulee vaan lisää valinnanvaraa ja nytkin on ongelmia valita. Sanoin harkitsevani viikonlopun yli kumman otan ja sain mukaani mekkojen tiedot kokoineen. Palasin seuraavalla viikolla takaisin, tällä kertaa oli sovituksessa toinen myyjä, jolta kysyin jokerikorttia Abelin ja Arasan lisäksi päätöksentueksi ja hän ehdotteli useita malleja joita voisin kokeilla. Valitsin näistä pari kokeiluun. Ensin kokeilimme taas Abelia ja Arasaa enkä vieläkään osannut sanoa niiden väliltä valintaa, joten myyjä toi sovitettavaksi puvun, Sis Idmanin Simonen, jota oli ehdottanut minulle. Ja siinä SE oli, sen tiesi jo sovitusvaiheessa, ettei tarvitse enää muita kokeilla. Täydet pointsit myyjän asiantuntemukselle, en olisi itse ikinä kokeillut sen tyylistä pukua ilman tuota ehdotusta. Huvittavaa kyllä, se oli juuri sellainen kokovalkoinen prinsessamekko, jollaisesta olen aina ollut sitä mieltä, ettei sellaista minun häihin kiitos. Molempien myyjien kohdalla palvelu oli moitteetonta ja ystävällistä. Ei tullut minkään sortin painostusta ostamiseen ja olisivat olleet innokkaita tuomaan muitakin mekkoja näytille.
 3. Meille tulee vain noin 15 henkilöä per tilaisuus (juhlistetaan sukulaiset ja ystävät erikseen perätysten olevissa juhlissa), mikäköhän olisi hyvä pöytäjärjestys tuollaiselle määrälle ettei kukaan jää "paitsioon"? Noin pienelle porukalle on varmaan sama myös meidän olla muiden seassa, eikä omassa morsiuspöydässä. Muistaakseni pöydät ovat juhlapaikassa joko 4- tai 6-hengen kokoisia.
 4. Hyvä tietää tuo että onnistuu myös netin kautta. Sulhanen on toisella paikkakunnalla töissä eikä oltaisi päästy helposti käymään viikolla maistraatissa, niin teemmepä tuon pankkitunnuksilla vaikka toukokuussa.
 5. Mikä on nykyään arviolta normaali hintaluokka Oulussa esim. paketille häämuotokuvaus miljöössä + jonkin verran juhlakuvausta?
 6. ("ei kai yksien juhlien järjestelyä tarvi aloittaa kun pari kuukautta ennen?!") Nuo sanat ovat kuin oman mieheni suusta. Sama täällä, yritin taas tänään kysellä kuvauksista, kakusta sun muusta. "Katso, kyllä niitä ehtii miettiä vielä, ei ole mikään kiire", huoh. Niinpä... meillä tämä ajatteluero on, minä: "häät ovat JO vajaan viiden kuukauden päässä", sulho: "häät ovat VASTA vajaan viiden kuukauden päässä."
 7. Oulun pitopalveluista on jo ketju olemassa, ajattelin silti aloittaa ihan oman ketjun hääkakuille. Meille saattaa tulla pitopalvelu juhlapaikan kautta, mutta kiinnostaa tietää vinkkejä mistä kannattaisi hankkia hääkakku, jos tämä pitopalvelu tarjoaa pelkästään perinteistä kermakakkulinjaa? Mazarinen kakut ainakin kiinnostavat, onko kokemuksia? Entäs muut paikat? Ja sitten olisi vielä kakku-/leivontabloggarit, onko tietoa jostain hyvästä Oulussa, joka tekisi tilauksesta hääkakkuja?
 8. Olen jo varannut ammattilaiselle ajan, vaikka voisi itsekin tehdä. Meikkaaja tulee tekemään häämeikin kampaamon tiloihin kun kampaus on ensin saatu valmiiksi. Valitsin näin samalla periaatteella kuin muutama muukin, että se tekee siitä tapahtumasta spesiaalimman kuin jos itse tekisi. :girl_smile:Ja luonnollisesti haluan ottaa tästä suuresta päivästä kaiken irti.
 9. Laitoin kuvat jo tuonne omaan hääpäiväkirjaan mutta laitetaan vielä tännekin kaksi harkinnan alla olevaa Sis Idmanin mekkoa, joita kävin sovittamassa: Ensin Abel, laahuksesta ei saatu hyvää kuvaa kun oikeaa kokoa ei ollut, tämäkin oli pari kokoa liian suuri, mutta laahuksen näkee täältä, Abel Ja kapeampi Arasa: Tarkoitus olisi vielä pudottaa ainakin 5-6 kiloa ennen häitä että pääsee normaalipainon puolelle ja muutenkin kiinteyttää kroppaa salilla, joten tässä näkyvä vartalo ei ole se "lopullinen versio". Noissa kummassakin on puolensa, Abelia menin alunperin hakemaan, mutta ihastuin kyllä tuohon Arasaankin.
 10. Nyt on varattu heinäkuuksi aika Janicalle, ehtii vähän kiinteyttämään kroppaa sitä ennen.
 11. 1. Se että tuntee olevansa hääpari, eli puku, kampaus, meikki ym. Kun kerran on tarkoitus mennä naimisiin, mennään kunnon pimp my bride -meiningillä. 2. Hääkakku - pullahiiri täällä 3. Juhlapaikka - meidän juhlapaikka on sellainen jossa olen käynyt lapsesta asti erilaisissa juhlissa, joten mukava pitää juhlat paikassa jossa on hieman oman historian havinaa.
 12. Minun on tarkoitus pyytää parasta ystävääni kaasoksi ensi viikolla olevassa kaksinkeskeisessä illanvietossa, ja tuo runo - ihan vähän muokattuna - osuisi meihin enemmän kuin nenä päähän. Mutta miten voin tuon antaa hänelle kun itken jo nyt tuota lukiessa ("ne" päivät kyllä meneillään, joka voi vaikuttaa, mutta silti ). Jos päätän antaa tuon runon hänelle niin parempi jättää se loppuiltaan tai vaihtoehtoisesti alkuiltaan ennen kuin alamme laittautumaan. Me ollaan sellaisia yhdessäitkijöitä välillä, muistan eräänkin kerran kun olemme molemmat istuneet vedet silmissä baaripöydässä.
 13. Vieras_MM_*, teillä on lähes samantyylinen idea mitä itse olen pyöritellyt lyhyempänä versiona! Ne kaverit jotka tuntee meidät, osaavat jo odottaa Sentencedin You are the Onea meidän hääbiisiksi (lähinnä sen takia kun olen jo ennen puolisoni tapaamista puhunut että se tulee olemaan hääbiisini), niin suunnittelin tämän tyylistä: kun meidät kutsutaan tanssimaan / menemme lattialle, biisinä alkaakin soimaan Toni Virtasen versio Romanssista jota alamme tanssimaan häävalssi-tyylisesti (jo tämä saattaa niissä tietyissä herättää ihmetystä, että eikö se sitten se Sentenced ollutkaan), sitten se yhtäkkiä katkeaa kesken ja sen tilalla alkaa soimaan esim. Lady Gagan Just dancen kertasäkeistö (tuo Bloodhound Gangin Bad Touch olisi melkeinpä vielä parempi ) johon ensin tuijottaisimme musiikkilaitetta muka hämmestyneitä ja sitten esittäisimme jotkut mahtavat muuvit, sitten taas sekin katkeaisi kesken ja sen jälkeen alkaisi soimaan You are the one. Olen pyöritellyt omassa päässäni tuota ideaa jo ennen kuin sovimme hääpäivän, mutta en tiedä innostuuko sulhanen ideasta, niin en ole vielä edes ehdottanut.
 14. Hmm... kumpaakohan sitä sitten ottaisi yhteyttä, Marjoon vai Janicaan, kumpaakin kehutaan tässä ketjussa. Janican sivuilla on hinnasto, mutta Marjon ei. Voiko joku Marjolla käynyt vinkata hinnasta vaikka ykstärinä? Tosin häämeikkaajaksi minulle tulee juurikin tämä ketjussa mainittu Yanski, niin jos ovat "yhteistyössä" jo ennestään niin käännyn varmaan Janican suuntaan.
 15. Keskustelun ensimmäisellä sivulla mainitaan maistraatin vihkimistilan olevan toisessa kerroksessa, pääseekö sinne hissillä vai onko portaat ainoa vaihtoehto? Mietin äitiäni joka julkisilla paikoilla liikkuu mielellään pyörätuolilla, muiden tukemana pystyy nousemaan hitaasti myös vähän portaitakin, mutta ei mielellään "ihmisten edessä" tee sitä, koska on vaikeaa. Tarkoituksena olisi saada vanhemmat mukaan vihkitilaisuuteen ja eihän sille mitään voi jos siellä ei sitä hissiä ole... tietää vaan valmistautua tilanteeseen.