Jump to content
Naimisiin.info

Asnas*

Rouva
 • Posts

  2100
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1594 profile views

Asnas*'s Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. Meillä oli matalat asetelmat. Oasikseen aseteltiin auringonkukkia keskelle, jotakuinkin pelkkä kukinto, jotain vihreää siinä oli volyymiä lisäämässä ja lisäksi keskiöstä lähti pöydän myötäisesti pitkiä muratin oksia. Astioina taisi toimia matalat jälkiruokakulhot. Kynttilöitä ei ollut mutta kattausta koristivat elävien kukkien lisäksi puolikkaat pompomit. Yksissä häissä kaasoillessani hääparin pöytä koristeltiin koivun oksilla, aseteltiin reunustamaan pöytää ja valumaan pöydän reunan yli. Eräissä talvihäissä kaitaliinan virkaa toimittivat koivun oksat ja tulppaanit, ne oli aseteltu sikin sokin pöytien keskelle siihen missä kaitaliina olisi ollut. Seassa taisi olla tuikkukuppeja. Yksinkertainen mutta kaunis
 2. Meillä ei ollut häissä bändiä, yksi kaveri pyydettiin levyjä soittelemaan. Tää oli ihan hyvä ratkaisu, suurin osa tuskin kaipasi elävää musiikkia. Ainut joka asiasta mainitsi oli äitini, olisi tykännyt elävästä musiikista. Hänkin kuitenkin laittoi jalalla koreasti siinä missä muutkin Itselleni ei elävä musiikki tuo mitään lisäarvoa häille. Jos on oikeasti tosi hyvä bändi niin on se toki oikein kiva juttu mutta jos on sellainen perus keskinkertainen esiintyjä niin sit on ihan sama vaikka musiikki tulisi levyltä.
 3. Näin 2,5v häiden jälkeen tallessa on onnittelukortit, yksi kutsu ja kiitoskortti, vessapaperirulla , muistaakseni pöytänumerot sekä jotain pöytäkoristeita. Hääpuku ja kimppu. Kuopuksen mekko. Vieraskirja. Opasteet hääpaikalle olivat tallessa viime viikonloppuun asti, nyt ne on siirretty uuden vuoden kokkoon polttamista odottamaan.
 4. Meillä on yksi ifolorkirja ja siinä ainakin on värit perseellään ja muutenkin jotenkin kehnolaatuista painojälkeä.Alalla työskentelevä ystäväni haukkoi henkeään kun katseli kirjaa,ei ollut alkuunkaan otettu kirjan laadusta.Kirjan meille tilannut oli myös pettynyt,kamerassa ja koneella kuvat oli hyviä,kirjassa ei.Olen myös antanut itseni ymmärtää että ifolorkirjan teko on piinaavan hidasta ja hankalaa.
 5. Nilmelwen,kuuntele sydäntäsi ja tee ratkaisu sen mukaan.Itse en henk koht ymmärrä miten kaaso ylipäätään kehtaa lähteä kesken pois ja tulla sitten napsimaan kirsikat kakusta eli bileisiin.Jos kuitenkin poistua täytyy,koettakaa hoitaa se niin että ei tee hallaa juhlan kululle.Tsemppiä,ikävä tilanne!
 6. Mä ottaisin alle parivuotiaan mukaan tai sitten tekisin lyhyemmän matkan (2-3pv) ilman lasta.Viikko on mun mielestä aika pitkä aika pienelle ilman vanhempia.Omat muksut (4v,4v,1v) olivat mukana häämatkalla,viikko oltiin reissussa.En olisi itse osannut olla niin kauan lapsista erossa ja ei me oltais koko konkkaronkkaa saatu minnekään hoitoon niin pitkäksi aikaa.
 7. Me ei avattu lahjoja juhlassa enkä ole ikinä ollut häissä jossa lahjat olisi avattu paikan päällä.Kaasot kylläkin avasivat raha/shekkikuoret ja kuvasivat sisällön kortin kanssa mun puhelimella ja laittoivat rahat ja shekit talteen.Kuvausajatus tuli heille ihan extempore,ajattelivat että haluamme tietää mitä kukakin antoi.Pitkäkyntisiä emme pelänneet ja siksi ei rahoja syrjään laitettu,vaan ihan siltä varalta että pienet lapsivieraat niistä sattuisivat kiinnostumaan Useimmat lahjat oli pakattu sellofaaniin joten avaamiselle ei olisi juuri tarvetta ollutkaan ja monet vieraista avasivat ja asettelivat itse tuomansa kortin muiden nähtäväksi.Osa korteista oli jo valmiiksi teipattu pakettiin siten että kortin pystyi lukemaan.Huomaavaisia vieraita
 8. Meillä ei ollut varsinaisia morsiuslapsia mutta omille lapsille otettiin kukat,pojille vieheet ja tytöille minikimput.Kukkana oli miniauringonkukka,joita oli 3kpl/kimppu,olivat edulliset.Joo,olihan ne tytöt kauheen söpöjä ja tärkeänä kun oli omat kimput mutta eipä ne niitä pitkin jaksaneet kannella Mä en kyllä näkis kimppuja mitenkään pakollisena tai edes tärkeänä virallisilla morsiuslapsillakaan.
 9. Lankut tais olla just max 20cm leveitä,leveys tietty vähän vaihteli.Pöydät oli kans eri levyisiä,varmaan 80-100cm.Eihän siinä hirveesti tilaa tarvi ollakaan,kuhan ne lautaset sun muut siihen just sopii
 10. Meillä maksoi muistaakseni n.400e korjauksineen musta villapuku.Halvemmaksi tuli hääpukuliikkeestä kuin muualta mistä kateltiin hintoja.Sekoitepuvun olis saanu halvemmalla mutta tuo kestää hyvänä pitempään.
 11. ^Olisin sillä kannalla että pienelläkin porukalla saa hyvät polttarit järkättyä ja kohtuullisella budjetilla,kunhan käyttää mielikuvitusta ja myös mahdollisia suhteita järjestelyissä.Toki jos morsian odottaa kuumailmapallolentoa,luksushoitoja ja majoitusta viiden tähden huvilassa niin sitten voi olla tekemätön paikka Jos kustannukset huolettaa,voithan myös itse avustaa niissä jollain summalla,jos se on sinulle mahdollista.Olen ymmärtänyt että tämä on ihan ok käytäntö nykyään ja eritoten jos morsiamella on mielessä jotain tiettyä mitä päivältään toivoo. Mun mielestä polttareiden the juttu on kuitenkin mukava yhdessäolo ystävien ja läheisten kanssa ja se onnistuu hyvin pienelläkin rahallisella panostuksella ja pienellä porukalla.
 12. Samassa taloudessa asuville yhteinen kutsu,eri talouksissa asuville omat kutsut.En tiedä etiketistä mutta noin me toimittiin ja tuntui loogiselta.
 13. Meillä yhteiskuva napattiin ruokailun jälkeen.Se oli hyvä aika koska kaikki olivat kylläisiä ja kukaan ei myöskään ollut ehtinyt lähteä.Lisäksi kuvauksen aikana keittiöjengi ehti korjata ruuat pois rauhassa kun koko juhlakansa oli ulkona.Meidän juhlapaikalla toimi myös kesäteatteri joten napotettiin kaikki teatterin katsomossa ja saatiinkin kivat kuvat koko porukasta
 14. Me ei ruvettu nyhräämään mitään hääkarkkeja.Kahvitarjoilun yhteydessä oli tarjolla suklaakonvehteja,ranskalaisia pastilleja ja vaahtokarkkeja.Konvehteja oli pari/vieras ja pastilleja ja vaahtiksia oli varattu reilusti ja niitä jäi ylikin.Kukaan ei tuntunut perinteisiä hääkarkkeja kaipaavan eikä tuon kummempaa karkkibuffaa haluttu koska meillä oli lapsia paikalla yli 20 ja hulinoiksi olisi mennyt jos karkkia ois ollut koko illan tarjolla Sanoisin että mieluummin reilusti muutamaa laatua kuin vähän joka sorttia.
 15. Nostan tätä,olisiko kellään ideoita tai kuvia koivun hyödyntämisestä?Kaasoilen häissä joiden punaisena lankana on koivu ja uusia vinkkejä kaivataan!
×
×
 • Create New...