heili

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About heili

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mulla on vähän sama juttu kuin ansculla, koko ajan tulee "parempia" ideoita siitä ,mitä kaikkea tarvitsee. En uskalla ostaa mitään koristeita yms, koska jos tulee parempia vastaan. Mulla on kokonaiskuvakin koristeista yms päässä, mutta en vaan osaa päättää yksityiskohdista. Teema ja värit on meilläkin jo päätetty, mutta kaikki niiden rajojen sisällä onkin auki. Juhlapaikkaa olen menossa katsomaan ja olenkin jo kerännyt listaa tarkastettavista ja mitattavista asioista. Valokuvausta en tullut edes ajatelleeksi, kiitos ideasta Mänty! Olen suunitellut myös käyttää pilttipurkkeja samalla tavalla kuin tuppura84, laitan jokaseille vieraalle omat karkit niihin ja koristelen purkit teemaan sopivasti.
 2. Tuossa oli keskustelua siitä miten kauan kukakin käyttää suunniteluun aikaa. Itsekin miellän, että vuosi on pitkä aika. Mutta kun tässä on taas mennyt viikko ilman yhtään hääjuttua, niin eiköhän se vuosikin hujahda nopeasti ohi! Tuskin sitä kuitenkaan joka päivä ehtii häihin liittyvää miettiä ja yhtäkkiä onkin kuukausi mennyt. Varsinkin itsellä, kun on tuo pieni lapsonen tuossa hoidettavana. Lisäksi rakennamme taloa, joten aikaavieviä puuhia on Toisaalta on mukavaa miettiä hääjuttuja vaikka ei niin konkreettisesti saisikaan mitään aikaan. Itsellä puuhastelua rajoittaa varmasti myös se, että en osaa päättää millaisia koristeita ja kortteja haluan Noh, pakkohan nekin on pikkuhiljaa päättää, jotta pääsee tekemään niitä. Haluaisin kuitenkin tehdä pikkuhiljaa, jottei tule paniikkia
 3. Me ollaan kerrottu mun perheelle sekä kaasolle ja yhdelle mun kavereista. Tosin en tiedä, onko äitini kertonut asiasta eteenpäin. Emme pidä asiaa salaisuutena mutta emme myöskään mainosta sitä. Minua ei siis haittaa vaikka tieto häistä etenisi, mutta en itse aio kertoa ennen kutsujen lähettämistä Kaikila tuntuu olevan järjestelyt hyvällä mallilla Yllättävän monella on pukukin jo ostettuna ja mä en osaa millään vielä päättää moisesta. Noh, onhan tässä aikaa. Valintaa tosin vaikeutta hieman myös se, että tykästyin merenneitomalliin ja saatan olla raskaana häissä. Pitäisi ehkä miettiä sellaista pukua, johon mahtuisi vähän isompikin maha. Meillä on nyt valmiina kirkko, juhlapaikka, pitopalvelu ja kuvaaja. Kaasot on pyydetty. Seuraavaksi varmaan pitäisi alkaa miettimään kampajaa ja meikkaajaa
 4. Minäkin kävin kokeilemassa pukuja ensimmäistä kertaa Ja päädyin juuri siihen merenneitomalliin, jonka en uskonut sopivan vartalolleni lainkaan Mekkoa en vielä ostanut, mutta jo ensimmäisen kokeilun jälkeen selvisi pääpiirteittäin mitä mekoltani haluan. Harmi, ettei Tallinnassa ollut hääjuttuja halvemmalla. Itselläkin on suunnitelmissa käydä siellä katsomassa tarjontaa samalla, kun haetaan juomaa juhliin.
 5. Ei näe, jos maltan olla näyttämättä Tosin pukuakaan ei ole vielä ostettu, mutta tarkoituksena on pitää kaikki yksityiskohdat salassa. Näkee puvun sitten alttarilla. Tosin luulen, että mies ei edes halua nähdä pukua etukäteen.
 6. Minä suosittelen myös kokeilemaan erilaisia mekkoja Hääpukua en ole vielä käynyt kokeilemassa, mutta aiempien kokemusten perusteella vaate näyttää kuvissa/rekissä aivan erilaiselta kuin päällä. Tai saattaa näyttääkin samalta, mikäli sattuu olemaan 180 cm ja 50 kg, kuten ne mallit, joiden päällä ne mekot on Itse ajattelin mennä kokeilemaan hääpukuja ja sitten etsiä käytettynä pukua. Budjetti on minullakin tiukka ja siinä toivon pysyväni. Hääpuvun mallista on jo ajatus, mutta pitänee ensin kokeilla monenlaisia malleja päällä.
 7. Minulle tulee kaksi kaasoa. Lisäksi kolme morsiustyttöä, jotka ovat kummityttöjäni. Oma poikani saa olla sormuspoika. Yksikin kaaso olisi riittänyt, mutta halusin tarjota molemmille kunniatehtävän Meillä on nyt kirkko, juhlapaikka ja pitopalvelu varattuna. Myös teemaväri on päätetty. Muut hankinnat ja päätökset jätän syksymmälle.
 8. Kiitos BusinessAngel Ajattelin ihan yksinkertaista kimppua tai esim. Muutamaa kallaa. Pöytiin vain ruusu tai neilikka yms. vesilasiin. Pitääkin käydä kyselemässä
 9. Onko kenelläkään kokemuksta Pito-Jussista? Millaista ruoka on ollut? Entä yhteistyö pitopalvelun kanssa?
 10. Kaipaisin kokemuksia Pito-Roopesta, koska harkitsemme heiltä pitopalvelua häihimme. Onko ruoka laadukasta? Oliko sitä riittävästi? Sujuiko yhteistyö hyvin?
 11. Paljonko olette varaneet alkoholitonta per vieras? Tarkoitan muita kuin ruokajuomia. Montako vierasta teillä T.I on?
 12. Minullakin on edessä kukkakauppojen läpikäynti. Hyvä tietää, että Katariinassa ei kannata edes käydä! Ajattelin, että siellä olisi voinut olla jopa edullisemmat hinnat kuin Turun keskustan liikkeissä. Itselleni tulee varsin yksinkertainen kukkakimppu ja yksittäiset kukat pöytiin. Mahtaako 100 euroa riittää näihin?
 13. Mikä ettei, kyllähän aikuisetkin karkkia syövät Minä ainakin Minusta on mukavaa, että on tarjolla muutakin makeaa kuin se hääkakku. En ota mieheni sukunimeä vaan pidän omani. Myös lapsella on minun sukunimi.
 14. Aloitin suunnittelun n vuosi ennen häitä eli aivan juuri Pikkuhiljaa suunnittelen, en ota mitään stressiä asiasta. Vuosi tuntuu kuitenkin pitkältä ajalta, tosin voi tässä vielä kiirekin tulla! Juhlapaikka ja kirkko on varattu ja muutamia tarjouspyyntöjä lähetetty. Väriteema on päätetty, mutta muuten suunnitelmat ovat vielä auki.