Jump to content
Naimisiin.info

heili

Morsian
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän heili kaikki viestit

  1. heili

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Mulla on vähän sama juttu kuin ansculla, koko ajan tulee "parempia" ideoita siitä ,mitä kaikkea tarvitsee. En uskalla ostaa mitään koristeita yms, koska jos tulee parempia vastaan. Mulla on kokonaiskuvakin koristeista yms päässä, mutta en vaan osaa päättää yksityiskohdista. Teema ja värit on meilläkin jo päätetty, mutta kaikki niiden rajojen sisällä onkin auki. Juhlapaikkaa olen menossa katsomaan ja olenkin jo kerännyt listaa tarkastettavista ja mitattavista asioista. Valokuvausta en tullut edes ajatelleeksi, kiitos ideasta Mänty! Olen suunitellut myös käyttää pilttipurkkeja samalla tavalla kuin tuppura84, laitan jokaseille vieraalle omat karkit niihin ja koristelen purkit teemaan sopivasti.
  2. heili

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Tuossa oli keskustelua siitä miten kauan kukakin käyttää suunniteluun aikaa. Itsekin miellän, että vuosi on pitkä aika. Mutta kun tässä on taas mennyt viikko ilman yhtään hääjuttua, niin eiköhän se vuosikin hujahda nopeasti ohi! Tuskin sitä kuitenkaan joka päivä ehtii häihin liittyvää miettiä ja yhtäkkiä onkin kuukausi mennyt. Varsinkin itsellä, kun on tuo pieni lapsonen tuossa hoidettavana. Lisäksi rakennamme taloa, joten aikaavieviä puuhia on Toisaalta on mukavaa miettiä hääjuttuja vaikka ei niin konkreettisesti saisikaan mitään aikaan. Itsellä puuhastelua rajoittaa varmasti myös se, että en osaa päättää millaisia koristeita ja kortteja haluan Noh, pakkohan nekin on pikkuhiljaa päättää, jotta pääsee tekemään niitä. Haluaisin kuitenkin tehdä pikkuhiljaa, jottei tule paniikkia
  3. heili

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Me ollaan kerrottu mun perheelle sekä kaasolle ja yhdelle mun kavereista. Tosin en tiedä, onko äitini kertonut asiasta eteenpäin. Emme pidä asiaa salaisuutena mutta emme myöskään mainosta sitä. Minua ei siis haittaa vaikka tieto häistä etenisi, mutta en itse aio kertoa ennen kutsujen lähettämistä Kaikila tuntuu olevan järjestelyt hyvällä mallilla Yllättävän monella on pukukin jo ostettuna ja mä en osaa millään vielä päättää moisesta. Noh, onhan tässä aikaa. Valintaa tosin vaikeutta hieman myös se, että tykästyin merenneitomalliin ja saatan olla raskaana häissä. Pitäisi ehkä miettiä sellaista pukua, johon mahtuisi vähän isompikin maha. Meillä on nyt valmiina kirkko, juhlapaikka, pitopalvelu ja kuvaaja. Kaasot on pyydetty. Seuraavaksi varmaan pitäisi alkaa miettimään kampajaa ja meikkaajaa
  4. heili

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Minäkin kävin kokeilemassa pukuja ensimmäistä kertaa Ja päädyin juuri siihen merenneitomalliin, jonka en uskonut sopivan vartalolleni lainkaan Mekkoa en vielä ostanut, mutta jo ensimmäisen kokeilun jälkeen selvisi pääpiirteittäin mitä mekoltani haluan. Harmi, ettei Tallinnassa ollut hääjuttuja halvemmalla. Itselläkin on suunnitelmissa käydä siellä katsomassa tarjontaa samalla, kun haetaan juomaa juhliin.
  5. Ei näe, jos maltan olla näyttämättä Tosin pukuakaan ei ole vielä ostettu, mutta tarkoituksena on pitää kaikki yksityiskohdat salassa. Näkee puvun sitten alttarilla. Tosin luulen, että mies ei edes halua nähdä pukua etukäteen.
  6. heili

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Minä suosittelen myös kokeilemaan erilaisia mekkoja Hääpukua en ole vielä käynyt kokeilemassa, mutta aiempien kokemusten perusteella vaate näyttää kuvissa/rekissä aivan erilaiselta kuin päällä. Tai saattaa näyttääkin samalta, mikäli sattuu olemaan 180 cm ja 50 kg, kuten ne mallit, joiden päällä ne mekot on Itse ajattelin mennä kokeilemaan hääpukuja ja sitten etsiä käytettynä pukua. Budjetti on minullakin tiukka ja siinä toivon pysyväni. Hääpuvun mallista on jo ajatus, mutta pitänee ensin kokeilla monenlaisia malleja päällä.
  7. heili

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Minulle tulee kaksi kaasoa. Lisäksi kolme morsiustyttöä, jotka ovat kummityttöjäni. Oma poikani saa olla sormuspoika. Yksikin kaaso olisi riittänyt, mutta halusin tarjota molemmille kunniatehtävän Meillä on nyt kirkko, juhlapaikka ja pitopalvelu varattuna. Myös teemaväri on päätetty. Muut hankinnat ja päätökset jätän syksymmälle.
  8. heili

    Turun kukkakaupat

    Kiitos BusinessAngel Ajattelin ihan yksinkertaista kimppua tai esim. Muutamaa kallaa. Pöytiin vain ruusu tai neilikka yms. vesilasiin. Pitääkin käydä kyselemässä
  9. Onko kenelläkään kokemuksta Pito-Jussista? Millaista ruoka on ollut? Entä yhteistyö pitopalvelun kanssa?
  10. Kaipaisin kokemuksia Pito-Roopesta, koska harkitsemme heiltä pitopalvelua häihimme. Onko ruoka laadukasta? Oliko sitä riittävästi? Sujuiko yhteistyö hyvin?
  11. Paljonko olette varaneet alkoholitonta per vieras? Tarkoitan muita kuin ruokajuomia. Montako vierasta teillä T.I on?
  12. heili

    Turun kukkakaupat

    Minullakin on edessä kukkakauppojen läpikäynti. Hyvä tietää, että Katariinassa ei kannata edes käydä! Ajattelin, että siellä olisi voinut olla jopa edullisemmat hinnat kuin Turun keskustan liikkeissä. Itselleni tulee varsin yksinkertainen kukkakimppu ja yksittäiset kukat pöytiin. Mahtaako 100 euroa riittää näihin?
  13. heili

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Mikä ettei, kyllähän aikuisetkin karkkia syövät Minä ainakin Minusta on mukavaa, että on tarjolla muutakin makeaa kuin se hääkakku. En ota mieheni sukunimeä vaan pidän omani. Myös lapsella on minun sukunimi.
  14. Aloitin suunnittelun n vuosi ennen häitä eli aivan juuri Pikkuhiljaa suunnittelen, en ota mitään stressiä asiasta. Vuosi tuntuu kuitenkin pitkältä ajalta, tosin voi tässä vielä kiirekin tulla! Juhlapaikka ja kirkko on varattu ja muutamia tarjouspyyntöjä lähetetty. Väriteema on päätetty, mutta muuten suunnitelmat ovat vielä auki.
  15. heili

    Manilla (Turku)

    Meillä tanssitaan häitä vuoden kuluttua Manillassa Onko jollain tietoa minkä kokoisia pöydät ovat? Montako tuolia mahtuu yhden pöydän ääreen?
  16. Olen häiden aikaan hoitovapaalla, joten minulla ei ole tarvetta ottaa vapaapäiviä töistä. Jos olisin töissä, en olisi varmaan ottanut lainkaan vapaata- korkeintaan perjantain häitä edeltävästi. Häämatkalle emme lähde, koska lapsi on vielä pieni enkä halua jättää häntä hoitoon.
  17. Me kutsutaan 80 vierasta, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Noin puolet vieraista on sukulaisia ja puolet kavereita.
  18. Varasin kirkon tasan vuotta aiemmin (täällä saa varata tasan vuotta aiemmin). Juhlapaikan varasin 13 kk ennen juhlaa, halusin juuri tietyn juhlapaikan, joten olin ajoissa
  19. heili

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Tuosta raesokerin heittämisestä. Olen ollut muutamissa häissä, joissa on heitetty raesokeria. Mielestäni se on toiminut hyvin, ei ainakaan ole minun sormia tahrannut Toisissa häissä sokeri otettiin isosta korista juuri ennen heittämistä ja toisissa häissä sokeri oli pienissä pusseissa. Mahdollisesti meidän häissä heitetään raesokeria. Tuo Isthlen sukkanauhaidea on mahtava!
  20. Meidän budjetti on 8000 euroa, jossa toivottavasti pysytään. Haluan mieluisat häät, mutta en ole valmis tuhlaamaan omaisuuksia niihin. Onneksi aikaa on vuoso, ehtii hyödyntää alennusmyyntejä ym. Vieraita kutsutaan n 80.
  21. heili

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Täällä myös uusi keskustelija Häitä vietetään heinäkuussa 2015. Kirkko ja juhlapaikka on varattu, kaaso pyydetty ja budjettia ja vieraslistaa mietitty. N 80 henkilöä kutsutaan.
×
×
  • Create New...