Hallakaisla

Morsian
 • Content count

  235
 • Joined

 • Last visited

About Hallakaisla

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday May 9

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1142 profile views
 1. Joo, kihla lähti uusittavaksi. Alkuperäinen oli 4 mm puolipyöreä "peruskihla", ja kun vihkiksi on tulossa 1,5 mm siro solitaire, niin ei sitten millään olisi istunut siihen kaveriksi. Alunperin ajattelin pitää vain vihkin, mutta sitten harakka alkoi kaivata lisää kimaltavia kiviä ja nyt kihlasta teetetään 1,5 mm puoliallianssi.
 2. Ollaan seurusteltu lukioiästä saakka, kihloihin mennessä vähän reilut viisi vuotta. Ja ennen häitä tulee vielä toinen mokoma täyteen.
 3. Minulla opinnot loppusuoralla, syksyksi jää vain gradu ja lopputentit. Mies valmistunut ja töissä neljättä vuotta. Vuokra-asunto, mutta häihin mennessä tarkoitus ostaa oma. Koira, ei jälkikasvua, mutta mielellään muutaman vuoden sisään olisi. Yhdessä ollaan oltu reilu kymmenen vuotta, saman katon alla häihin mennessä melkein kuusi vuotta.
 4. Meillä Sastamalassa pe klo 15 - su klo 12, 1100 e. Omat tavarat vietävä pois, siivous kuuluu hintaan.
 5. Hmm, minulla siitä onnellinen tilanne, että siskoni tekee minulle puvun, jolloin saan alusta saakka istuvan mekon - olen lyhyt, erityisesti ylävartalosta, joten valmispuvut ovat aina auttamatta selästä liian pitkiä ja tekevät vyötärölle ruman vekin. Pääsen siis varsin edullisesti mekkopuolella, mutta jos näin ei olisi ollut... Toisaalta tuntuisi tyhmältä tuhlata kauheasti mekkoon, mitä pitää kerran, mutta toisaalta mekko on minulle yksi juhlan tärkeimmistä osista ja olisi varmasti harmittanut, jos olisin joutunut "tyytymään" mekkooni. Sovitin yhtä aivan ihanaa 1300 e:n mekkoa, minkä olisin varmaan ostanut, jos ostopukua olisin lähtenyt hankkimaan. Eli sanotaan sitten vaikka tuo 1300 e kipurajaksi. Aikauhee
 6. En nyt ole ihan varma, mitä kaikkea tuo design pitää sisällään, mutta eikö listalle löytyisi myös jotain vähän edullisempia vaihtoehtoja? Kyllä ne Pentikin kipotkin maksaa, eli eikö jotain samanhintaista voisi laittaa listalle? Ja useinhan ihmiset hankkivat lahjoja myös isommalla porukalla, jolloin kalliimpikin hankinta onnistuu. Ehdottaisin siis, että laitat listalle toivomiasi esineitä - ehkä ei ihan hirveän montaa tosi kallista, mutta vaikka niin, että muutamia kolminumeroisen hinnan tavaroita, sitten jonkin verran noin satasen tavaroita ja vielä joitakin noin viidenkympin juttuja, ehkä pari jotain parinkympin tavaraa. Jos olisin itse menossa vieraaksi, niin ehkä tuntuisi vähän ahneelta, jos lahjalistalla olisi vain ja ainoastaan useiden satojen eurojen tavaroita, mutta ei kummastuttaisi yhtään, jos niitä olisi edullisempien vaihtoehtojen seassa. Tietysti tämäkin riippuu siitä, mikä on kutsuttujen varallisuustilanne ylipäätään - meidän taloudessa tällä hetkellä yksi työssäkäyvä ja yksi opiskelija ja häälahjan suuruus meiltä voisi olla ehkä 40-100 e riippuen siitä, miten läheisen ihmisen häät kyseessä.
 7. Ei välttämättä osu juuri Sannulille, mutta laitanpa tähän jos joku muukin suunnittelee häämatkaansa huhtikuulle. Silloin on nimittäin paras aika matkustaa Japaniin: sää on parhaimmillaan ja kirsikkapuut kukkivat. Ja toinen säiden puolesta ihana kohde keväällä olisi Florida - ja huhtikuussa kun ei sielläpäin ole lomia, niin esimerkiksi Orlandon teemapuistoissa pitäisi olla kaikkein väljintä. Nämä olisi olleet meidän unelmakohteet nro. 1 ja 2, mutta elokuu ei ole ihan yhtä otollinen matkustusaika...
 8. Ei ole varsinaisia kihlajaiskuvia, ei tullut silloin aikanaan mieleenkään, köyhiä opiskelijoita kun oltiin (no, minä olen kyllä edelleen ) Viime syksynä kuitenkin otatettiin hääkuvaajallamme "kihlajaiskuvat", käytetään niistä yhtä save the datena ja muita sitten ihan kotona kehyksissä, sekä varmaan hääjuhlaan johonkin esille. Tykkäsin myös, että näin päästiin tapaamaan kuvaaja ennen hääpäivää ja saatiin vähän tuntumaa hänen kuvaustyyliinsä.
 9. Minä en ymmärrä, miksi naisen suorittama kosinta olisi jotenkin huonompi asia. Itse vaan halusin miehen kosivan, koska vaaleanpunaiset prinsessaunelmat. Täysin yllätyksenä tapahtuva kosinta tosin mielestäni kuuluu lähinnä Hollywood-elokuviin: toki on ihanaa, kun tapa, paikka ja aika tulevat yllärinä, mutta kyllä mielestäni ainakin sen verran on ollut syytä puhua etukäteen, että haluavatko molemmat ylipäätään naimisiin. Ja mielestäni kihlautuminen on sopimus naimisiin menemisestä, eli jos hääpäivä on sovittu, niin ollaan jo kihloissa. Jotenkin tuntuisi hassulta, että oltaisiin sovittu hääpäivä ja sitten mies polvistuisi ja kysyisi, tulenko vaimokseen. Öö, justhan tää viime kuussa sovittiin...? Sormuksen kyllä olettaisin saavani, mutta en ehkä siinä vaiheessa enää "virallista" kosintaa.
 10. Samaa kuin muilla, nätti katsoa ja klassinen, että kestää aikaa. Esimerkiksi äitini ei tykännyt vihkistään enää pitkään aikaan, ja saikin sitten 50-vuotislahjaksi isältä uuden. Myös Pippuripähkinän kommentti uskaltamisesta on hyvä! Minun vihkini on noin 300 e:n hintainen ja olen erittäin tyytyväinen: mitä kalliimpi murikka, sitä suuremmalla todennäköisyydellä kolahtaisi irti ja vierisi lähimpään kaivoon... Toki sisäinen harakkani välillä huokailee isommille timangeille, varsinkin vintagetyylisissä istutuksissa, mutta oikeasti minun sormukseni on minulle paras, sopivan yksinkertainen ja silti naisellinen.
 11. Ensin naimisiin, sitten lapsia. Ihan järkisyyt tässä taustalla, minulla on häihin mennessä opiskelut vielä vähäsen kesken ja haluan valmistua ennen kuin tulee lapsia. Yliopistonpenkkiä olen kuluttanut sen verran monta vuotta, että alkaa jo riittää, ei siis kiitos enää minkäänlaisia viivytyksiä valmistumiselle. On siellä taustalla jotain tunnepuolenkin juttuja, tykkään tehdä asiat aika perinteisesti. Isoin syy on kuitenkin nuo opinnot. Ja jos olisin valmistunut aikaisemmin, niin oltaisiin menty naimisiinkin jo aikasemmin, eli lapset tulisi sitten kuitenkin avioliittoon - en oikein näe mitään syytä sille, miksi lapset erityisesti pitäisi hankkia avioliiton ulkopuolellakaan. Tietysti voi ajatella, että häät on kalliit ja niihin säästetään, mutta uskaltaisin arvioida, että lapsen pari ensimmäistä elinvuotta tulee kalliimmaksi... (Plus että haluun olla hoikka ja oon maailman laiskin laihduttaan ja raskauskilot ei kuitenkaan häivy ja...)
 12. Meilläkin tuo klo 15, siitä sitten juhlapaikalle noin 15-20 min ajomatka. Ja valokuvaus siinä ennen ruokailua.
 13. Jos meillä olisi tulossa talvihäät, niin varmaan jotain 20-luku/Gatsby-henkeä haettaisiin. Kultaa, mustaa ja joku voimakas korostusväri, vaikka turkoosi. Ja riikinkukon sulkia ja kultaisia helminauhoja koristeiksi. Toinen ihana olisi sitten lämmin ja maanläheinen: paljon vihreitä, ei ehkä havuja, mutta tyyliin muratti ja eukalyptus. Kaakaobaari, glögiä ja kuumaa omenasiideriä. Paljon, paljon kynttilöitä, ehkä juuttikangasta ja pitsiä koristeluun. Voisko saada kahdet häät? (Tai viidet?)
 14. Meillä Knuutilassa juhlat 2016 ja sen verran korjaan, Kylie, että ainakin meidän sopimuksessa määrätään päättymisajaksi 3:00. Ja onko ne ystävän juhlat hirveän iso este? Jos sitten vaikka koristelee eri lailla? Jos paikka kerran miellyttää, niin ehkä miettisin sitä vielä. Vai harmistuisiko ystävä?
 15. Jaa-a, tällä erää hääinfossa ei taida olla pukeutumisesta sanaakaan. Jotenkin kuvittelisin ihmisten tietävän, miten häihin pukeudutaan...? Jos olisi erityisen juhlavat tai rennot häät, niin varmaan täytyisi mainita erikseen, mutta kyllä sukulaiset on lakkiaisiin ja muihinkin osanneet pukeutua, niin kai häihinkin. Ja kaveritkin fiksua porukkaa. Mutta aiheeseen: palkokasveja imisin hengityselimiin, jos joku ilmestyisi paikalle kokovalkoisissa. Myös yksivärinen, kokonaan erittäin vaaleansävyinen saisi varmaan Paheksuvia Silmäyksiä, tietysti ihan tapauksesta riippuen. Mutta luotan että ihmiset osaavat.