nipsumiau

Morsian
 • Viestit

  26
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä nipsumiau

 • Taso
  Juniori
 • Syntymäpäivä August 14

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

69 profiilin katselua
 1. Meidän hääpäiväksi on valikoitunut se päivämäärä kun meidän 'juttu' on saanut alkunsa seurustelemaan alettiin virallisesti yli puoli vuotta myöhemmin ja sen vuosipäivä jää keväälle, enkä ole koskaan mieltynyt ajatukseen keväthäistä vaan syksy on paljon mieluisampi ajankohta. Ainoa mikä aiheuttaa hieman päänvaivaa on se että vuonna 2019 kun päätettiin että mennää naimisiin niin tuo päivämäärä osuu perjantaille, mutta todettiin että se tuskin aiheuttaa suuremmin mitään erikoisuuksia kunhan vieraita infoaa ajoissa. Vuonna 2020 kyseinen päivämäärä olisi ollut lauantaina, mutta ei malteta ihan niin kauaa odottaa Tekee tiukkaa jo nyt odotella ensi vuotta, melkein tekisi mieli aikaistaa tälle vuodelle mutta sitten tarvitsisi vaihtaa päivää, joten kiltisti tässä nyt odotellaan ja rauhassa suunnitellaan.
 2. Meillä oli tarkoitus lähettä Save the datet noin 9kk aiemmin koska oli tarkoitus pitää perjantaihäät, ja koen että mitä aiemmin ihmiset saavat tiedon niin sen paremmin saavat järkättyä itselleen vapaapäivää kyseiselle ajankohdalle ja ihan oikeiden kutsujen lähettäminen niin aikaisin tuntuisi hölmöltä. OT mutta kortin nimen lyhentäminen STD-kortiksi kuulostaa siltä kuin porukka olisi lähettämässä sukupuolitauteja tutuilleen
 3. Meillä on vielä vajaat kaksi vuotta häihin, ja sitä niiiin kovasti jo kyllä ehkä haluaisi jo ensi syksynä naimisiin mutten usko että rahatilanne antaa myöden Ja sitten taas kun on se kaksi vuotta aikaa, niin tuntuu jotenkin turhalta tai aikaiselta alkaa näin aikaisin suunnittelemaan yhtään sen suuremmin, että saisi edes tarkemman budjetin tietoon, niin tietäisi paljon tarvitsee säästellä rahaa. Toki eihän tässä kihlautumisestakaan ole kuin reilu kuukausi että eiköhän tämä malttamattomuus jossain kohtaan helpota, nyt vaan on sellainen kunnon häähömpöttely päällä
 4. Hääpäiväksi on nyt näillä näkymin valikoitunut 13.09.2019, ja tämä siksi että se on vähänniinkuin meidän tapaamisemme vuosipäivä. Toki hankaloittaa vähän että tuo sattuu perjantaille, mutta uskoisin ettei siitä tule vieraidenkaan kannalta ollenkaan kunhan lähettelee ajoissa save the datet, ja luultavasti päästään halvemmalla osassa kuluja. Toki voisi sitä odottaa seuraavaankin vuoteen niin saisi tuon päivämäärän lauantaille mutta jos nyt jo kahden vuoden odotus tuntuu liian pitkältä, niin kolme sitten..
 5. Itselleni on aika selkeää että sukulaiset kutsutaan kun kummallakaan ei ole kamalan suuri suku, mutta ainoa mikä aiheuttaa kismaa on sulhasen veljen kutsuminen - tämä kun on alusta asti ollut täysin meidän parisuhdettamme vastaan ja on useaan otteeseen haukkunut minua ties millä nimillä, ja edelleenkin vaikka osaa käyttäytyä vanhempiensa edessä meidän kanssa niin keskenään saa kuunnella jatkuvaa piikittelyä. Etikettivirhehän se olisi jättää kutsumatta, ja sulhanen haluaa kyllä oman veljensä kutsua vaikka molemmat kyllä uskotaan siihen että tuskin tulee edes aikanaan tulemaan häihin vaikka kutsun saisikin.
 6. Mulle tärkeintä on se että sormus on laadukas että se kestää sitten sen loppuelämän, miellyttää omaa silmää ja on käytännöllinen. Hinta ei sinällään ole tärkeä, kunhan se ei nyt useita tuhansia maksa.
 7. Itseäni yllätti lähinnä ystävien reaktiot, jotka olivat jotenkin yllättävän laimeita. En toki meinaa että meidän kihlautuminen pitäisi muille olla joku isokin asia, mutta useita läheiseksi ainakin olettamiani ihmisiä on ohittanut uutisen sanomatta sanaakaan, ja koen tämän hieman oudoksi. Onneksi molempien vanhemmat, erityisesti omani reaktiot olivat täysin päinvastaisia ja olivat aivan suunniltaan onnesta, ja nyt kovasti odottelevat häitä Ystävien reaktion takia melkein alan harkitsemaan jo vihille karkaamista, mutta eiköhän tässä ystävätkin innostu aikanaan niin voi pitää ne isot juhlat mistä on haaveiltu
 8. Ehkä vähän sekä että Oli siis pitkään ollut puhetta että tämä olisi se seuraava vaihe elämässä, varsinkin kun ollaan jo pari vuotta puhuttu naimisiin menosta mutta mies itse halusi päästä kosimaan ja yllättämään sillä, siksi en itse halunnut kosia häntä .
 9. Vieraslistan muodostaminen. Vaikka meidän häät on näillä näkymin vasta kahden vuoden päästä, niin murehdin jo nyt siitä että ketä kutsua ja ketä ei. Useampi ihminen jota en ole kyllä ajatellut kutsua, on jo ilmoittanut kuinka innolla odottaa meidän häitä ja kutsua sinne, enkä oikein tiedä mitä näille pitäisi sanoa vai antaako sitten aikanaan vain huomata että sitä kutsua ei tullut . Onneksi tässä kuitenkin sen verran aikaa että eiköhän nuo kyseiset henkilöt unohda vielä tämän asian, varsinkaan kun heille ei ole puhuttu sanallakaan siitä että koska nämä häät olisivat.
 10. Tässä meidän molempien kihlat, miehen oma on terästä joka sitten ''päivitetään'' avioituessa luultavasti valkokultaiseen samanlaiseen ja omani on palladiumvalkokultainen 11 timantilla, Princess-mallistoa
 11. Tarkoitus olisi aloittaa suunnitteleminen kunnolla kunhan mies valmistuu reilun kuukauden sisään, ollaan pidetty yhdessä se valmistuminen nyt prioriteetti ykkösenä. Onneksi on rauhassa aikaa suunnitella kun häät olisi tarkoitus pitää 09/2019, tai sellaista ollaan jo pari vuotta puhuttu että silloin mentäisiin naimisiin . Eiköhän sekin tässä nyt sitten piakkoin varmistu kun pääsee hurahtamaan tosissaan hääsuunnitteluun.
 12. Onko kukaan pitänyt ihan kunnon kirkkohäitä jatkojuhlineen perjantaina? Olisi suunnitteilla perjantaihäät koska meille tärkeä päivämäärä sattuisi juuri silloin, mutta toisaalta sitä mietti että jos olisi silloin käynyt maistraatissa ja pitänyt sitten siunauksen ja juhlat seuraavana päivänä. Tosin jos haluttaisiin lauantaihäät niin pitäisi jo nyt alkaa varaamaan juhlapaikkaa vaikka häihin on kaksi vuotta koska kyseinen paikka on jatkuvasti varattu loppuun lauantaisin Lähinnä perjantai houkuttelisi helppoudenkin vuoksi kun oletettavasti kaikki hääpalvelut helpommin saatavilla ja luultavasti halvemmalla, eikä tarvitsisi ''pelätä'' että joku ei pääsisi tulemaan päällekkäin osuvien toisten häiden takia.
 13. Lapsena olen ollut vanhempien tutun häissä joista en muista kamalasti mitään, aikuisiällä kolmissa häissä nyt neljän vuoden sisään.
 14. Huh, nyt on viimeinkin vanhemmille kerrottu ja reaktiot olivat ihanan positiivisia, olin alunperin kuumotellut kertomista ihan kamalasti kun on tullut luettua joidenkin ihmisten huonoja kokemuksia vaikka sitä kuitenkin samalla jotenki tiedosti että eiköhän nämä ole ihan hyviä uutisia ainakin omille vanhemmilleni jotka ovat jo jonkun aikaa kyselleet että koskas me mennään naimisiin . Appivanhemmat ottivat uutisen hyvin vastaan onnitellen, ja omat vanhempani menivät ihan onnesta soikeaksi ja alkoivat molemmat halailemaan sekä kättelemään, ja olihan siinä pakko kuohuvaakin ottaa lasilliset yhdessä .
 15. Oltiin lähdetty jokasyksyiselle Ruotsin risteilylle, jossa päätettiin tällä kertaa buffetin sijaan käydä ihan laivan ravintolassa syömässä. Itse siitä intoutuneena halusin laittaa mekon päälle ja olla ''all lady-like'' (en siis ole oikein koskaan pitänyt mekkoja saati korkokenkiä ym ) ja pidettiinkin ravintolassa oikein hauska ilta syöden ns pidemmän kaavan mukaan eli alku- ja jälkiruokia myöten, otettiin oikein pullollinen laivan valkoviiniäkin pöytään . Saatiin syötyä ja raahauduttiin hyttiin takaisin, ja itseni rojahtaessa sängylle pötköttämään niin tuo kaivoi laukustaan sormusrasian ja kysyi että tulisinko minä hänen vaimokseen . Sormus ei ollut ihan sopivankokoinen, mutta symbolisena eleenä aivan ihastuttava. Käytiin sormuskaupoilla kun päästiin takaisin Suomeen ja nyt sitten tässä ollaan vajaa pari viikkoa elelty perhoset vatsassa kun pääsee oikeasti niitä häitä viimeinkin suunnittelemaan . Ja tosiaan tämä laivahomma on vähän meidän juttu, kun ollaan alettu seurustelemaan myös laivalla - tosin eri reitillä, mutta saman yhtiön!