nipsumiau

Aktiivijäsen
 • Viestit

  16
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä nipsumiau

 • Taso
  Untuvikko
 • Syntymäpäivä 08/14/94

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

16 profiilin katselua
 1. Tarkoitus olisi aloittaa suunnitteleminen kunnolla kunhan mies valmistuu reilun kuukauden sisään, ollaan pidetty yhdessä se valmistuminen nyt prioriteetti ykkösenä. Onneksi on rauhassa aikaa suunnitella kun häät olisi tarkoitus pitää 09/2019, tai sellaista ollaan jo pari vuotta puhuttu että silloin mentäisiin naimisiin . Eiköhän sekin tässä nyt sitten piakkoin varmistu kun pääsee hurahtamaan tosissaan hääsuunnitteluun.
 2. Onko kukaan pitänyt ihan kunnon kirkkohäitä jatkojuhlineen perjantaina? Olisi suunnitteilla perjantaihäät koska meille tärkeä päivämäärä sattuisi juuri silloin, mutta toisaalta sitä mietti että jos olisi silloin käynyt maistraatissa ja pitänyt sitten siunauksen ja juhlat seuraavana päivänä. Tosin jos haluttaisiin lauantaihäät niin pitäisi jo nyt alkaa varaamaan juhlapaikkaa vaikka häihin on kaksi vuotta koska kyseinen paikka on jatkuvasti varattu loppuun lauantaisin Lähinnä perjantai houkuttelisi helppoudenkin vuoksi kun oletettavasti kaikki hääpalvelut helpommin saatavilla ja luultavasti halvemmalla, eikä tarvitsisi ''pelätä'' että joku ei pääsisi tulemaan päällekkäin osuvien toisten häiden takia.
 3. Lapsena olen ollut vanhempien tutun häissä joista en muista kamalasti mitään, aikuisiällä kolmissa häissä nyt neljän vuoden sisään.
 4. Huh, nyt on viimeinkin vanhemmille kerrottu ja reaktiot olivat ihanan positiivisia, olin alunperin kuumotellut kertomista ihan kamalasti kun on tullut luettua joidenkin ihmisten huonoja kokemuksia vaikka sitä kuitenkin samalla jotenki tiedosti että eiköhän nämä ole ihan hyviä uutisia ainakin omille vanhemmilleni jotka ovat jo jonkun aikaa kyselleet että koskas me mennään naimisiin . Appivanhemmat ottivat uutisen hyvin vastaan onnitellen, ja omat vanhempani menivät ihan onnesta soikeaksi ja alkoivat molemmat halailemaan sekä kättelemään, ja olihan siinä pakko kuohuvaakin ottaa lasilliset yhdessä .
 5. Oltiin lähdetty jokasyksyiselle Ruotsin risteilylle, jossa päätettiin tällä kertaa buffetin sijaan käydä ihan laivan ravintolassa syömässä. Itse siitä intoutuneena halusin laittaa mekon päälle ja olla ''all lady-like'' (en siis ole oikein koskaan pitänyt mekkoja saati korkokenkiä ym ) ja pidettiinkin ravintolassa oikein hauska ilta syöden ns pidemmän kaavan mukaan eli alku- ja jälkiruokia myöten, otettiin oikein pullollinen laivan valkoviiniäkin pöytään . Saatiin syötyä ja raahauduttiin hyttiin takaisin, ja itseni rojahtaessa sängylle pötköttämään niin tuo kaivoi laukustaan sormusrasian ja kysyi että tulisinko minä hänen vaimokseen . Sormus ei ollut ihan sopivankokoinen, mutta symbolisena eleenä aivan ihastuttava. Käytiin sormuskaupoilla kun päästiin takaisin Suomeen ja nyt sitten tässä ollaan vajaa pari viikkoa elelty perhoset vatsassa kun pääsee oikeasti niitä häitä viimeinkin suunnittelemaan . Ja tosiaan tämä laivahomma on vähän meidän juttu, kun ollaan alettu seurustelemaan myös laivalla - tosin eri reitillä, mutta saman yhtiön!
 6. 19,5 terveisin nakkisormi
 7. Itse olen aina ollut sen verran harakka että kaikki mikä kimaltaa niin kiinnostaa En oikein muuten pidä mitään koruja enkä muutenkaan ole ns 'girly girl' niin oli kiva ajatus päästä kihlasormuksen suhteen sitten vähän 'tyttöilemään' ja mikäs siihen sopisi paremmin kuin ne timantit Muoks. Tosissaan oma kihlani on silti kuitenkin sen verran vaatimaton että kultasepänliikkeessäkin totesivat että siihen on sitten helppo ainakaan lähteä parittamaan vihkisormusta, että sen suhteen ei ole huolta että kihlana olisi joku megahieno ja vihki jäisi vaatimattomaksi, vaikkei kyseinen ratkaisu kyllä itseäni ainakaan haittaisi.
 8. Itselläni on valkokultainen Princess-malliston sormus, jossa 11 pientä timanttia. Hintaa tällä ihanuudella olisi alunperin ollut 699e, mutta sattui sopivasti jotkut alepäivät niin hinnasta lähti vajaa 200e pois. Alunperin olin katsellut jonkunverran halvempaa sormusta, mutta kyseinen malli oli niin ohut että ei kuulemma kestäisi kamalasti, varsinkin kun teen paljon töitä käsilläni joten siksi valittiin vähän jämäkämmän mallinen sormus. Miehellä on vain simppeli terässormus jonka itse osti, aikoo sitten kun menemme vihille niin ostaa samankaltaisen mutta valkokultaisena, vielä ei ihan budjetti antanut myöten tälle.
 9. Minulla on kaksi kaasoa, pikkusiskoni ja paras kaverini
 10. Mulla on jotenkin aina ollut selvää että paras ystäväni ja pikkusiskoni ovat kaasojani ja tästä on moneen otteeseen myös aina joskus puhuttu, ennen kosintaa siis Nyt kun se kosintakin tuli niin pikkusiskolta varmistin että haluaahan tämä oikeasti olla mun kaaso ja myöntävä vastaus oli edelleen. Paras ystävä ei vielä tiedä kosinnasta koska tahdon tälle kertoa kasvotusten asiasta ja varmaan samalla varmistelen että suostuuhan hän edelleen kaasokseni nyt kun homma ei olekkaan enää haaveilun tasolla .
 11. Tarkoitus olisi ystäville järjestää jonkinnäköiset kihlajaiset, eli lähinnä sillä kaavalla että tarjotaan kakkukahvit ja lasilliset kuohuvaa jonka jälkeen jatketaan illanviettoa vaan perinteisesti alkoholijuomia porukalla nautiskellen . Mitään 'virallisempia' kihlajaisia tuskin pidettäneen koska itselle ajatus kunnon sukulaiskahvitteluista kuulostaa lähinnä ahdistavalta, vaikka tuleva anoppi luultavasti tälläisen tilaisuuden järjestänee kun hän tuppaa näitä sukulaiskahveja järkkäämään pienimmistäkin asioista, kuten vaikkapa aikuisen pojan syntymäpäiväkahvit..
 12. Jos tämänhetkiset suunnitelmat pysyvät niin hääpäivänä itse olisin juuri täyttänyt 25v ja mies 26v, virallista yhdessäoloa olisi siinä vaiheessa täynnä 5,5 vuotta, epävirallisempaa tasan 6 vuotta.
 13. Itse olen niin vanhanaikainen tässä asiassa että kyllä se minulle tarkoittaa sitä että mennään naimisiin, ja miehelleni aika tarkkaan painotin ennen kosintaa että se on sitten että 'mennäänkö naimisiin' eikä mitään 'mennäänkö kihloihin' . Mieheni tosin on samaa mieltä asiasta että kyllä se naimisiin menoa tarkoittaa ja sen takia hänellä ehkä vähän kesti kosimisen kanssa kun halusi olla varma siitä että tässä mennään sitten loppuun asti ihan tosissaan eikä mitään leikkikihloja hankita. Mutta kieltämättä itseäni ainakin lievästi huvittaa se että kihlaudutaan ilman minkäänlaista aietta mennä naimisiin tai vielä ehkä jopa sellaisella ajatuksella että ei missään nimessä olla menossa naimisiin, kun ne kihlat on kuitenkin merkki siitä että ollaan sovittu astelevansa avioon. Eräs ystäväni taannoin kihlautui ja kun häneltä hienovaraisesti tiedustelin että koska aikovat häitään tanssia niin sain kuulla palopuheen siitä miten hänenkin vanhempansa ovat olleet jo yli 20 vuotta kihloissa eivätkä ole vieläkään naimisissa, eivätkä kai aiokkaan avioitua enää . Mutta tääkin on kai asia missä jokainen taaplaa tyylillään, eipä se minulle kuulu mitä toisten sormusten vaihtaminen tai vaihtamatta jättäminen heille merkitsee, kunhan pariskunnan kesken ei ole suuria epäselvyyksiä siitä mitä se kihlautuminen ja kihlat tarkoittaa koska sitten se on ikävää jos toiselle se meinaa tulevaa avioliittoa ja toiselle taas ns 'vakavampaa seurustelua'.
 14. Aikalailla puoliksi taitaa mennä kustannukset kihlasormusten osalta. Mies oli ostanut simppelin terässormuksen millä kosia, kun olin toivonut että saisin sitten itse valita oman varsinaisen kihlasormukseni ja siitä hän maksoi varausmaksun, ja itse maksan loput siitä kunhan se tilaustuotteena tulee kultasepänliikkeeseen vajaan kahden viikon päästä eli aika reilu jako ainakin minun mielestäni
 15. Vajaa 3,5v, tosin itse olen kosintaa tainnut odotella jo melkein viimeiset kaksi vuotta