Mynow

Rouva
 • Content count

  10167
 • Joined

 • Last visited

About Mynow

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1567 profile views
 1. @Admin Näetkö tätä? Rekisteröityminen ei onnistu, koska foorumilla rekisteröitymisessä käytetty Captcha-palvelu/sivusto on lopetettu ja nyt rekisteröitymislomakkeesta puuttuu se kohta kokonaan. Siinä on pelkkää tyhjää ja koska rekisteröitymistä haluava ei pysty captchan avulla todistamaan olevansa ei-robotti, niin rekisteröityminen ei onnistu, vaikka sanalliset vastaukset annetaan oikein.
 2. Firefoxiin tuli tuo uusi päivitys pari päivää sitten, että herjaa tosi herkästi eri sivuilla, että ei ole turvallinen.
 3. Mites puinen sormus? http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/117577-puinen-sormus/
 4. Omg omg omg, niin kauan tuota 10v. täyttymistä odotin ja sitten sen unohdin! Eli tasan 10v ja 1 viikko, sesam aukene!
 5. Niin, onko näitä sääntöjä missään esillä?
 6. Puusormuksia saa ihan Suomestakin, ainakin täältä
 7. Yksi vinkki olisi, että morsian "sairastuu" oksennustautiin muutamaa päivää ennen polttareita. Juuri mahataudista toipuneena ei todellakaan tee kenenkään mieli juoda alkoholia runsaasti, joten sitä voisi käyttää yhtenä hyvänä tekosyynä. Niin ja tokana päivänä voi sitten siitä vähästäkin muka nauttimastaan alkoholimäärästä saada muka mahataudin takia sitten megakrapulan, minkä takia ei halua pisaraakaan alkoholia enää lisää Sitten siihen vähäisemmän alkoholimäärän nauttimiseen on nämä klassiset huijaukset, että joko esitäytetään omat siideri/lonkku/kaljapullot vissyllä/alkoholittomalla versiolla (jos ei ole vaaraa että pullot sekoittuvat) tai sitten niin että käy vessassa kaatamassa pullon tyhjäksi ja täyttää hanasta vedellä. Sitten voi tehdä niin, että kaveri juo morsiammen lasin tyhjemmäksi silloin kun kukaan ei huomaa lasinvaihtoa, mutta se sitten vaatii jo aika hyvää viinapäätä kaverilta Yks tuttu oli omissa häissään vedellyt ihan vettä vaan snapsilasista, vaikka muilla oli jäykkää, eikä kukaan huomannut mitään eroa Täällä sisarfoorumin ketjussa on tosi hyviä vinkkejä monta sivua!
 8. ^ Mielettömän ihanan väriset kutsut!
 9. Jos otat mukaasi miehelle jotain fiinimpää? Kauluspaidan ja kravatin, nätin neuleen tms.? Jotain ei rypistyvää, jos joudut pitämään sitä laukussa, mutta autoonhan voi varata jotain enemmänkin
 10. Päivä oli keskiviikko klo 12.00
 11. ^Joo se perheenperustamisosio on kyllä vähän hassu jotenkin mun mielestäkin Ja sormuskohta me skipattiin, kun meillä oli jo ne Mut tuu ihmeessä kertomaan, kun selviää miten se siellä käräjäoikeudessa menee!
 12. Tirppa Misukainen: kaava menee ilman sormuksia noin, kuin Pikkupikku sen laittoi. Testattu eilen käytännössä Kiiunen: En osaa vastata onko olemassa pelkkää "nimet paperiin" versiota, mutta tuon puhekaavan läpikäymiseenkään ei oikeasti mennyt kuin 1-2 minuuttia. Henkikirjoittaja, joka meillä tuon veti läpi oli oikein mukava nainen ja jäi hyvä mieli tuollaisesta pikatoimituksestakin