Jump to content
Naimisiin.info

Rovaniemi


heidia

Recommended Posts

Piti tulla kurkkaseen tänne vanhan kotikaupungin sivuillekin, josko täällä joku osaisi vähän vinkata, mistä Rovaniemellä kannattaa nykyään hääjuttuja katsella, puvuista ja kengistä lähtien?

No mielestäni ei niin hirveesti vaihtoehtoja ole.... :-/ Tyynelässä ite käyny katselemassa tuota pukupuolta....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

JEMS HOI!

Huomasin tuossa, että olet viettänyt häitäsi Porohovissa. Meillä olisi heinäkuussa häät siellä ja nyt ollaan huhtikuussa menossa sopimaan menusta. Miten sovitte menun? Veittekö itse sinne ruokia tai tarvikkeita? Jos vielä sen saan udella, että minkä verran mahtoi tulla maksamaan tuo juhla siellä ja paljonko teillä oli vieraita...

Meille tulee noin 140 vierasta, joista lapsia on ehkä joku reilu 20. Nyt jännittää hirmuiset maksut, kun siellä on nyt anniskeluoikeudetkin ja tarjoilijoiden palkat on aikasta kalliita....

Vinkkejä ja tietoja kaivataan!

:) marro-morsian

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Heissulivei!

Täällä myös yksi rovaniemeläinen morsian!  ;D

Meillä häitä tanssitaan 23.6 lapsuudenkotipaikassani Kolarissa. Yhden morsiamen täältä jo tunnistinkin.. ;D

Meillä on tähän mennessä saatu aikaiseksi seuraavaa:

-Kirkko, meikkaaja, kampaaaja ja valokuvaaja varattu.

-Puku, kengät ja tiara ostettu

-Alusvaatteet ostettu

-Kutsut miltei valmiit, osoitteet kerätty.

-postimerkit ostettu

-hääkarkkeihin tarvikkeet ostettu

-askartelujuttuja ostettu

-hääkaari ostettu

-kaasot valittu, kaasoja 2.

-bestman valittu

-hääauto varattu (BMW M5, vm-06)

Link to comment
Share on other sites

Täällä ilmottautuu yksi Rovaniemen morsian lisää! :)

Häät ovat vasta varhaisella suunnitteluasteella, ja niitä juhlitaan joko loppuvuodesta 08 tai kesällä 09. Vieraita tulossa about 100, joten tarvitaan kohtuullisen iso juhlapaikka. Täällä ei taida olla paljoa vaihtoehtoja noin isoille juhlille?  :-?

Link to comment
Share on other sites

No teretulemasta tännekkin palstalle Enkulipeikko!

Ja kyllähän tuon kokoselle porukalle juhlapaikkoja löytyy...Meilläkin 120 vierasta kutsulistalla eikä ole sen suhteen ollu ongelmana löytää juhlapaikkaa. Minkäslaisessa paikassa olet aatellu juhlat viettää? Esim. ravintola tai joku muu tila? Kaupungin ytimessä vai laitamalla? Tätä palstaa kun lukee alusta alkaen ni saa hyviä vinkkejä juhlapaikoista.  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vielä juhlapaikkasuunnitelmat ihan auki...Haluaisin mennä naimisin Viirin kappelissa, ku se on mun mielestä niiiiiin ihana, mut harmi kyllä sen lähimaastosta ei oikein taida löytyä juhlapaikkaa. Ja seurakuntatalolla en halua juhlia. Eikä viitsis ajaa kirkon jälkeen 40 kilometriä, että pääsee juhlimaan. Ehkä sitten siis on pakko mennä naimisiin pääkirkossa, ja etsiä juhlapaikkaa kaupungin lähimaastosta. Ja kuitenkin jos lähtisin kohtuu edullista budjettia tavoittelemaan, niin ei sais kauheen hintavakaan paikka olla. En haluais ravintolaa juhlapaikaksi, ku haluan että siellä on tarpeeksi tilaa myös ohjelmalle. Ja ois kivaa jos vois tuoda omiakin ruokia ja juomia paikalle.

Jos joku tietää tarpeeksi tilavan juhlapaikan (noin 100 vierasta) Viirin kylän läheltä, niin ilmoitelkaa mulle!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Rovaniemen morsioita lisää! Päivä päätetty, 21.7.2007 ja järjestelyt loppusuoralla! Korkalovaaran kappeli - Valdemari akselilla tapahtuu juhlinta, voin kiittää Valdemaria jo nyt, ovat olleet TODELLA auttavaisia ja tuoneet omia ideoitaan kun meillä ne ovat loppuneet. Eikä hintakaan ole paha..

Kukkakauppa löytynyt, kampaukset hoidossa ja enää puuttuu tienvarsikyltit (menee muuten useampi kipale tuolle välille...  ;D).

Nyt vain ootella polttareita ja itse juhlaa!!! Huih!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Morsian Rovaniemeltä. Hääpäivä on 4.8.2007 :-X Vihkiminen Roin kirkossa, juhlat sit ala-ounasjoen erästäjien majalla. Pikkuhiljaa suunnittelen hääpäivää... ;D Onko kellään tietoa vuokrattavista hääautoista? Jos jotain erikoista etsii?

Siinä onkin hyvä hääjuhlapaikka :) Äitini häät oli siellä.

Link to comment
Share on other sites

Jep erästäjien majalla hinta-laatu suhde tosi hyvä. Työkaveri meni myös siellä naimisiin. Kehui kovasti. Kortteja väserrän..hieman viime tingassa mutta ihme kyllä, paniikista ei vielä tietoakaan..  

:-XSulhaseni :-X bongas auton kaupan pihasta. Se ainaski on valmiina. Pikku hiljaa :D

Link to comment
Share on other sites

Mitenkäs meitä rovaniemeläisiä naikkareita on näin vähän...  :-? ::) :-?

Meillä hääsuunnitelmat etenee sen verran, että vuosi ja kuukausi ovat jo aikalailla varmoja, hih. Ensi vuoden elokuussa meinattais ehkä yrittää naimisiin. En ole vielä kysellyt kirkkoa enkä juhlapaikkoja. Vieläkin ois kamala hinku sinne Viirin kappeliin, mutta TOISAALTA ei kai sillä kirkolla ole niin väliä, kun vedetään kuitenki kohtuu lyhyen kaavan mukaan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Rovaniemen morsian ilmoittautuu! Hääpäivä on sovittu näillä näkymin kahden ja puolen vuoden päähän, joten sinne on vielä pitkä aika. Mutta hyvä olla ajoissa liikkeellä.  ;) Kunhan saadaan eka opiskelut alta pois, niin sitten voidaan keskittyä häähommiin.

Ollaan (tai siis mie olen  ;)) suunniteltu talvihäitä. Vieraslistaa on tehty sen verran, että hieman alle 100 kutsuttais. Talvihäissä täytyy ottaa huomioon se, että tila on tarpeeksi iso, jotta siellä ei tule ahdasta, kun kerta uloskaan ei voi mennä. Täytyypä selailla tän topicin ekoja sivuja, jos sieltä sais vaikka vinkkejä.  :)

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös Rovaniemen morsian. Meillä hääpäivä siis 28.6.2008, vihkiminen on pääkirkossa ja juhlimaan sieltä siirrytään sitten Pohtimolammelle Hotel Pohtimoon. Tähän mennessä olen tehnyt suurimman osan kutsukorteista tekstiä vaille valmiiksi, pitäisi käydä ostamassa sopivan väristä tulostinpaperia, jotta sais tekstit tulostettua ja kutsut täysin valmiiks. Kutsulistassa on noin 100 nimeä, saa nähdä sit kuinka moni pääsee tulemaan, suurin osa kun on useamman sadan km:n päässä. Muuten ei olla tehty mitään sen kummempaa, muuta kuin suunniteltu ja itellä on tullut katteltua pukuja  :)

Joskus miehen kans haaveiltu talvihäistä kun täällä pohjoisessa on niin kaunista talvella, mut sit päädyttiin kumminkin tuohon päivämäärään, kun meillä tulee silloin 10 vuotta täyteen yhteistä taivalta.  :)

Bändiasia oli kovasti mietinnässä ja päädyttiin sitten siihen, että viedään juhlapaikalle kaiuttimet ja tietokone, niin  musiikkipuoli saa hoitua sitä kautta. Ruokailun aikana voisi kuulua taustalla jotain rauhallista (melko hiljaisella) ja sit iltaa kohden menevämpää.... Säästetäänpähän siinäkin hieman, kun ollaan kuitenkin meinattu ite kustantaa häät.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Rovaniemeltä ollaan :) Häät suunnitteilla alkuvuodesta -09, luultavasti helmi-maaliskuun tienoilla :) Juhlapaikat sun muut vielä aivan auki, pienet häät kyseessä (30-40hlöä) joten Ounasvaaran maja tms isommat paikat ollaan suljettu heti alkuunsa pois. Parhaimmat vaihtoehdot tällä hetkellä on Oktetti, Santamus ja Kämppäkartano Vaattunki. Onko kellään kokemusta ed.mainituista paikoista (hintataso, palvelu ym)? Itse olen aikoinaan ollut tarjoilemassa viimeisimmässä, paikkana ainakin talvella aivan upea, mutta taitaapi hintatasokin olla aika korkea :-/ Toisaalta; vähän vieraita tulossa, niin ei niin haittaakaan, kunhan ei ihan tähtitieteellisiä summia olis ;D Mutta kertokaa ihmeessä jos edes jotain tietoa on ;)

Link to comment
Share on other sites

Vietin iltaa Santamuksessa alkukesästä, tosin kyseessä ei olleet häät, mutta noin 30 hengen yksityistilaisuus kuitenkin. Minusta tuntuu, että tätä paikkaa ei voi kehua liikaa, ylisanat loppuu kesken. Santamuksen isäntä Matti on yksi sydämellisemmistä ihmisistä, joita olen tavannut matkailubisneksessä (Matin tulkinta 'The way you look tonight'-biisistä sai aikuiset miehet itkemään), Santamus itsessään sisustuksineen, saunoineen ja morsiussviitteineen on kokemisen arvoinen, ruoka mahtavaa ja palvelu loistavaa. Jos etsit paikkaa, jossa vieraille tulee wow-reaktio jo sisään tullessa, niin Santamus on sellainen. Aitoa lappilaisuutta ilman kliseitä. Se porukka tekee töitä sydämellä.

Jos haet paikkaa, johon voi virittää paljon omia koristeita, niin Santamus kannattaa unohtaa. Se on aika tavalla valmis paikka sellaisenaan, kukkia ja kynttilöitä sinne varmasti saa viriteltyä, mutta vaaleanpunaiset tylliunelmahäät ei sovi siihen ympäristöön, minun mielestä. Esimerkiksi Ounasvaaran maja antaa ehkä enemmän tilaa omille somistusideoille. Olen muuten ollut sielläkin juhlissa, eikä porukkaa varmasti ollut 40 enempää. Tila oli jaettu siten, että alatasolla oli pöydät ja ylätasolla noutopöytä ja tanssilattia. Toimi mielestäni oikein mainiosti pienelläkin väellä.

Mites muuten Hotelli Pohtimo? Sielläkin saisi ihanat ja intiimit häät järjestettyä ja ruoka on mielettömän hyvää.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos abby :-X Tuo Santamus kyllä kuulostaa ihanalta paikalta :-X LÄhinnä tahtoisinkin "valmiin paketin", paikan, joka ei ylimääräisiä koristeluja kaipaisi :) Tykkään kyllä hössöttää häiden ympärillä, mutta tahdon silti selviytyä niistä ilman kauheaa stressiä koristeluista, tarjoilujen hoidosta, siivouksesta ym, siksipä ravintola taitaakin olla se meidän juttu :) Et varmaankaan taida hintatasosta yhtään tietää? Tai tuosta morsiussviitistä; onkohan nettisivuilla kuvia/lisätietoa *alkoi kiinnostamaan*. Nooh ainakin tiedän millle nettisivulle suuntaan seuraavaksi ;)

Link to comment
Share on other sites

Hintatasosta mulla ei valitettavasti ole tarkempaa tietoa, mutta veikkaan, että Santamus ei ehkä sieltä halvimmasta päästä ole. Morsiussviitti on pikkuinen ja tunnelmallinen, ei siis varsinaisesti mikään valtava huoneisto. Huone palvelee montaa tarkoitusta, siitä saa myös pienen kokoustilan. Santamuksella on hyvät kotisivut, niitä kannattaa kurkkailla, sieltä löytyy myös lehtileikkeitä eri lähteistä.

Link to comment
Share on other sites

Olen juuri "kilpailuttanut" hääpäikat Rovaniemellä ja Santamus oli ainoa Poropirtin kanssa, josta en saanut tarjousta, koska oli ko. ajankohtana varattu. Kysyin tarjoukset lisäksi Metsäkartanolta, Ounasvaaran Majalta, Kämppäkartano Vaattungilta, Porohovista ja Arctic Hotel Pohtimolta, jonne me päädyimme häät viettämään.  :D Hyvin vastaava sähköpostilla, joten tarjouspyyntö vain menemään ja hintaeroja on!

Link to comment
Share on other sites

Santamukseen laitoin viestiä puolisentoista viikkoa sitten, mutta vastausta ei ole kuulunut :-/ Oktetista, Ounasvaaran pirteiltä, Ounaspavinjongista, Sky-hotellista ja Kämppäkartano Vaattungista saatiin tarjoukset, ja viimeisin kuulostaa parhaimmalta vaihtoehdolta, oli paljon edullisempi mitä olin kuvitellut :) Minkä hintainen paikka Pohtimolampi on, millaista menua tarjosivat?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Täällä myös yksi Rovaniemen morsian! Hei taas misse-87  ;) sua ei ookkaan näkyny mesessä aikoihin!

Meillä häät talvella 2009, päiväkin on jo valittu ja se on 7.2.  :-X Aluksi meidän piti mennä naimisiin vasta syksyllä 2010, mutta sitten päätettiinkin aikaistaa  ;D

Kovasti olen miettinyt kaikkea häihin liittyvää, mutta eniten hääjuhlan viettopaikka mietityttää! Meille vieraita tulossa 40-45, vaja 50 kuitenkin.

Kiva kun täältä saa ehdotuksia juhlapaikoista, muuten olisin hukassa  8-)

Link to comment
Share on other sites

ShsAutumn : Ihana kun saitte päivän päätettyä :-X

Meillä olleet suunnitelmat hieman jäissä, kun syksyn suunnitelmat olivat vähän epäselvät, eli lähdetäänkö molemmat miehen armeijan jälkeen opiskelemaan vai töihin. Vaihtoehto ykköseen päädyttäessä taloudellinen tilanne ei olisi naimisiinmenoa sallinut (tai no tietty naimisiin voi mennä ilman kulujakin, mutta ei niin kuin tahdotaan ;) ), mutta nyt ollaan päädytty ratkaisuun, että ollaan vuosi töissä syksystä alkaen (nyt siis itse kotiäippänä), sitten koulun penkille 8-) Joten eipä tuo alkuvuosi 2009 niin utopistiselta, joskaan ei kylläkään täysin varmalta, vaikuta :D

Mieluisin päivä taitaisi olla 14.2, eli ystävänpäivä, se kun vuonna 2009 sattuisi sopivasti lauantaille :) Kirkossa kuulutettu ei kuitenkaan vielä ole, ja kun mitään juhlapaikkoja ym ei uskalla varata ennen kuin työkuviot ja muut selkenee, niin hyvinkin mahdollista on ettei enää mieluista juhlapaikkaa tai aikaa kirkkoon edes saada, suosittu päivä kun kuiten taitaapi olla :-/

Pohtimolammelta sain tarjouksen silloin kun sitä kysyin; vaikutti kyllä todella hyvältä :) Kaveri ollut siellä aikoinaan töissä, ja muutenkin pelkkiä kehuja paikasta kuullut :) Toinen vaihtoehto on Vaattunki, ja näiden väliltä luultavasti valinta tehdään.

Voih että kun nyt vaan saisi varmistettua jotenkin nuo syksyn suunnitelmat, niin saisi alkaa ihan urakalla suunnittelemaan ja hössöttämään ;D

Link to comment
Share on other sites

Misse, todellakin! Äkkiä tekin päivä valitsemaan, että päästään kunnolla HÖSSÖTTÄMÄÄN!!  ;D

Mie olen sormusta miettiny itelle (miehelle ei siis tule uutta sormusta, kihlasormus vain kiillotetaan).

Löysin yhen tosi kivan valkokultasen jossa on timantteja eikä hintaa ollu ku 235e! Et ei paha  :) Jos rajana sormukselle pitäis sen 250e niin jäis muuhunki rahaa  ::)

Link to comment
Share on other sites

Heipparallaa!

Oon pari päivää kahminu ideoita netistä häitä varten ja puvustakin on idea valmiina,

ELI: olkaimeton valkoista satiinia oleva puku jossa yläosassa lila kaitale ja helmassa samaa lilaa oleva halkio, tulee IHANA!  :-X Kaveri tekee sen mulle ilmaseksi, ostan ite vaan kankaat ja muut tarvikkeet. Miehelle tehdään samasta lilasta kraka jota mun puvussa tulee olemaan :)

Ei malta odottaa!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Rovaniemeltä miekin!:)

Ens kesänä on häät, ei mitkään isot. Vieraslista on vielä hiomisen alla, mutta 30-40 hlöä olis suunnitelmissa. Ideana ois, että vain ne aivan lähimmät ihmiset kututaan. Tarkotuksena olis tehä ite lähisukulaisten kans ruoat ja boolit, kutsukortit, koristeet, jne. Häävalssi on Akselin ja Elinan häävalssi, jonka luultavasti soittavat kaksi tätiäni ja veljeni, ja laulaa mieheni sisko. En ole vielä kysynyt heiltä, mutta tuo olisi aivan ihanaa. Kun on musikaalisia sukulaisia, miksei hyödyntäisi sitä..? ;) Muuten musiikki saakin sitten tulla kajarien kautta tietokoneelta.

Jos noille häille pitäs joku teema nimetä, se olis suomalaisuus. Koristelussa käytetään paljon lapin luonnon elementtejä.. käpyjä, koivun oksia, heinää, jäkälää, jne. Yhdistettynä "hienostuneempiin" juttuihin, kuten ruusuihin. Olisi ihanaa jos löydettäis suopursuja ja muita kovempivartisia kukkia. Pääruokana on hirvenkäristystä, mutta ajatuksena on, että perheitten pienimmille olisi vaihtoehtona ranskanperunoita ja lihapullia.

Juhlien painopisteenä on hyvä ruoka ja hyvä ohjelma. Monenlaisia pelejä ja leikkejä pitäis saada, mutta ideoita ei vielä paljoa ole, ja seremoniamestari puuttuu.. Lapsille järkätään jotain pienimuotoista omaa tekemistä, jotteivät tylsisty kuoliaiksi. Loppuillasta olisi sitten vielä karaokea, tätä hienostunutta suomalaisen sivistyneistön ajanvietettä. :P Meidän molempien suvut tykkäävät laulaa, joten mikki tuskin kokee hiljaista hetkeä.. ;)

Tätini on pappi, joten hän vihkii meidät. Koska haluan tilanteen olevan mahdollisimman intiimi, eikä kummallakaan meistä ole mitään pakkomiellettä kirkkohäistä, päätimme säästää vierailtamme edestakaisin ajelun kirkolle ja sieltä juhlapaikalle. Tätini vihkii meidät sään mukaan joko juhlapaikkamme pihalla tai sitten sisätiloissa. Äiti on jo ehtinyt tohkeilla, että jos meidät vihitään ulkona, meille voisi tehdä ruusun terälehdistä polun, tai sitten reunustaa polun kivillä. :P Ihanaa kun on tuttu pappi! Sanatkin tulevat varmasti sydämestä. :)

Kampaajalla käyn, mutta meikin teen itse. Luin jostain lehdestä, että eräs morsian oli aloittanut hääpäivänsä mansikoilla ja lasillisella shampanjaa. Se olisi ihanaa! Hienostunutta, ja samalla varmaan sopivasti rentouttavaa. Muuten mulla ei oo hajuakaan, mitä hääpäivän aamuun kuuluu! Tottakai se puku pitää jossain vaiheessa laittaa päälle, ja valokuvat ottaa.. joko vihkimistä ennen tai sen jälkeen.. hääkuvat olis kyllä ihania, jos ne olisi vähän jäykähköstä valtavirrasta poikkeavia ja ne olisi otettu vaikka hääpaikalla luonnon keskellä! Mustavalkoiset hääkuvat olis tyylikkäitä.. Kuvaajaa ei ole kyllä vielä varattu.. Tietääkö kukaan, maksaako se paljon, jos kuvaaja tulee paikanpäälle?

Loppuillasta/yöstä vieraat saavat halutessaan istua myös juhlapaikan pihassa olevassa kodassa, jos haluavat käydä "ulkona", mutta sääskiarmeijan illalliseksi joutuminen ei houkuttele. Me suunnataan tuoreen aviomieheni kanssa hotelliin hääsviittiin.:) Miten muuten seuraavan päivän siivoushommat? Siivoaako hääpari, vai onko se muitten hommia? Miten teillä? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...