Sign in to follow this  
Followers 0
helmisofia

Hääparin onnittelu ja ulkona odottelu

7 posts in this topic

Meillä on häät helmikuussa ja nyt mietityttää vieraiden juhlapaikalle sisääntulo ja meidän onnittelut. Paikkamme on sen verran pieni (etenkin eteinen), että siinä ei oikein mahdu odottelemaan morsiusparia ja ulkona en vieraitani aio seisottaa. Kiirehditäänkö pikaisesti ekana paikalle ja asetutaan onniteltavaksi niin vieraat voivat saapumisjärjestyksessä riisua takit ym. ja onnitella ja mennä paikoilleen. Pelkään, että tulee pienessä eteisessä ryysis :-? Onko muilla talvihäissä saman tyyppisiä ongelmia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eivätkö vieraat voisi rauhassa mennä sisälle ja riisua päällysvaatteensa ja mennä istumaan omille paikoillensa odottelemaan juhlamaljat mukanaan, ja sittenkun hääpari saapuu kilisteltäis alkumaljoja, ja sen jälkeen jokainen voisi tula vaikka hääparin pöytään onnittelemaan paria??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se olis yksi vaihtoehto. Mietittiin myös, et kun ihmiset nousee pöydittäin hakemaan ruokaa niin siinä matkalla kävisivätkin onnittelemassa...

Paras varmaan tehdä niin :-/

Kiitti mielipiteestä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on samanlainen tilanne. Häät on joulukuun lopussa ja aiotaan käydä hevosajelulla vihkimisen jälkeen. Koska kirkko on lähellä seurakuntakotia, vieraat on paikalla reippaasti ennen meitä. Vieraita on jotain 130 ja seurakuntakodin eteinen pieni. Kovasti ollaan mietitty, miten tehtäisiin, kun molemmat haluttaisiin kuitenkin onnittelujono. Tai siis halutaan henkilökohtaisesti toivottaa jokainen vieras tervetulleeksi ja halia/kätellä.

Pitäisikö vain antaa ihmisten istua rauhassa pöytiinsä (esim. glögin kanssa) meitä odotellessa ja kun myö ollaan tultu, jotenkin saaha vieraat nousemaan (vanhempien ja kaasojen esimerkki?) ja onnittelemaan meitä. Tai sitten voitaisiin ihe kiertää pöydissä toivottamassa jokainen tervetulleeksi. Tuotakin mietittiin, että vieraat onnittelisivat hakiessaan ruokaa, mutta sulhon kommentti oli, etteihän myö ihe keretä syömään missään vaiheessa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee näillä näkymin olemaan niin, että vieraat sisälle ja istumaan ja meidän sitten tullessa kilistellään maljat ja tehdään onnittelut (ja vaikka ihan pöytäjärjestyksessä onnitellaan, aloitetaan tietenkin lähisukulaisista). Eipä tarvitse ihmisten seisoskella ainakaan kauaa  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me on laitettu hääinfoon että hääjuhla alkaa klo 15.30 jolloin nostamme maljat. Eli ihmiset tähtää siihen ja me tullaan iiiihan himpun yli tuon alkamisajan ja nostetaan sitten en maljat.

Ulkona odottelevat. jos sataa niin pihakatoksessa tai terassilla. Ne ovat vierekkäin. Sisälle koko hääkonkkaronkka ei mahdu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on tarkoitus toimia niin, että hääpari kiirehtii vanhempiensa kanssa ensimmäisenä juhlapaikalle ja sitä mukaan kuin vieraita saapuu, niin pääsevät onnittelemaan ja sitten omalle paikalle maljan kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0