Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Morsian05

eevapupu: No onpa kyllä! :) Toivottavasti elokuun lopulla on vielä hyviä ilmoja ensi vuonna, pitää tarkkailla tilannetta tänä vuonna! Vaikka eihän sitä voi tietää.. Kiva kun elokuun lopussa alkaa olla jo kunnolla pimeää, niin on tunnelmaa! :)

Link to comment
Share on other sites

Morsian05 - Samaa mekin ajateltiin tuon päivämäärän valinnassa. Eipähän ainakaan tule liian kuuma ja kynttilät tuovat aivan eri lailla tunnelmaa kuin vaikka kesä-heinäkuussa. Ja sitten luonnosta löytyy kivan väristä materiaalia koristeluun...(meillä kun on tuo Valo-talo varattu, niin koristeluunkin täytyy jonkin verran panostaa). Eipä sillä säällä niin hirveästi ole väliä, sisällä kun kuitenkin ollaan. Kunhan nyt ei ihan räntää sataisi  ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Häät 2005

Huh tätä juhlapaikka- hässäkkää!!! Itselläni se alkaa olla jo toivottavasti loppusuoralla.

Tässäpä omat kommenttini paikoista:

MAIKKULAN KARTANO: Tosi hieno, tyyriin oloinen, päärakennuksessa vieraat hajoittuvat eri huoneisiin. Liiterissä yhtenäisempi tila. Mahtuu ainakin 100 noin... Ja hinnaltaan kallis (häämenut n.40e)

OULUNSUUN PIRTTI: Tosi ihana paikka lähellä Oulun keskustaa. Me ei ehditty saada haluamaamme päivää, joten se siitä. Kaunis ja siisti rakennus. Yhtenäinen sali+keittiö+eteisaula. Mahtuu yli 100. Vuokra 450 euroa.

KOSKELAN VALO: Remontissa tällähetkellä, voi tulla tosi kiva remontin jälkeen. Vielä vähän "vanhahko". Vieressä rivitaloasuntoja. Kuten sanottu: Laittamalla saa kauniin! Mahtuu reilut sata! Ja vuokra n.300 euroa

JOHTEENHOVI: Mukava paikka, etenkin jos tarvitsee majoittua. Vuokra 1000 euroa (sisältää vain vuokran). Kiva piha-alue. Mahtuu enintään 100, ulkorakennuksiin enemmän.

LAITASAAREN SEUROJEN TALO: Varmasti ihana, varauskirja oli jo täynnä ensi kesälle. Vaikuttu kivalta ja halvalta!

KRUUNU MAKASIINI: Kiva ja tunnelmallinen ja kohtuuhintainen paikka keskustan tuntumassa! Mahtuu lähes 200 hlöä!

HANNUKSEN PIILOPIRTTI, Tyrnävä: Varmasti ihana, laadukas kohtuu hintainen. Meillä tökkäsi tiloihin, kun sisälle mahtuu vain 80 hlöä. Tosin terassitilaa on lisäksi!

Olen tutustunut paljon muihinkin, mutta tuossa oli minun pohdinnat!!!

Link to comment
Share on other sites

Vielä tarkennusta tuohon Valo-taloon. Kyllä sinne pitäisi ainakin se 160 henkeä mahtua, talolla on tuoleja ja pöytiä 200:lle. Paikkaa esitelleen tädin mukaan se sali oli yksi Oulun suurimpia vastaavanlaisia saleja...

Tietääkö kukaan noista Oulun tanssilavoista? Vuokrataanko niitä? Hietasaaressa näyttää kesäisin olevan joka viikonloppu tansseja, joten se ei varmaan ole vuokrattavana (vai?). Entäs se Kuusisaaren lava? Sehän olisi lähellä keskustaa ja ihan nätillä paikalla... En ole kyllä koskaan kuullut, että siellä häitä pidettäisiin.

Link to comment
Share on other sites

Ripsa: anteeksi, että vastaan vasta nyt, mutta yksinkertaisesti unohdin :-[

Elikkäs Honkapirttiin mahtuu 150 henkeä ja tilaa vielä jää tanssille. Me kutsutaan näillä näkymin vajaa 100 henkeä ja tilaa pitäisi olla oikein kivasti. Meillähän on vielä tanssihäätkin, niin tilaa täytyy löytyä. Honkapirtti on käytössä pe klo 18 - su klo 18. Noissa ajoissa kuitenkin joustetaan aika kivasti eli voi päästä jo aiemmin perjantaina koristeleen yms. Vuokra on halpa ja siellä on hyvät tuolit ja pöydät ja astioita noin 100 hengelle. Mitäs vielä? Kysy lisää, jos haluat tietää vielä jotain :)

Link to comment
Share on other sites

Apuuuva!

Kaipailisin kaikenlaista tietoa Oulun seudun juhalapaikoista. Häät olisi tarkoitus järjestää heinäkuussa -05 noin 70 hengelle. Tuntuu, että nyt alkaa olla jo tosi kova kiire etsiä juhlapaikkaa... Lähinnä kiinnostaisi Hietasaaressa olevat Johteenhovi ja Hietalinna. Hintatietoja, saako tuoda omat juomat/pitopalvelun, ym. ym......

Link to comment
Share on other sites

pm74;

Kannattaa selata tätä ketjua, nii kyllä löytyy juhlapaikkoja ja yhteystietoja :)

Sivu, tai pari taaksepäin ( en nyt äkikseltään muista...) löytyy suoria linkkejä juhlapaikkoihin, ja sieltäpä se yleensä selviää onko pakalla oma pitopalvelu, tai A-oikeudet.

Johteenhovista tiiän sen verran että hinta on noin 1000 egee viikonloppu, ja siihen hintaan siellä saa yöpyäkki. Omat ruuat/juomat saa tuoda mukana...

Tajusinpa/ muistinpa viimeinki tännään pyytää kirjallisena juhlapaikan varauksen ja hinnan. Ois ollu ikävä ylläri ku tiedot ois kadonnu, tai hinnat alkais muuttua kesken kaiken... Ja kirkonki vielä varmistin ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest häähullu

Heippa melli81!!

Olemme varanneet Oulunsuun pirtin kesälle 2005 ja vuokra la-su maksoi 300€ mutta emme olisi kerenneet koristella paikkaa hääaamuna joten vuokrasimme tilan jo pe klo:18 alkaen. Tämä vajaa vuorokausi teki lisähintaa 150€ eli paikan vuokra oli 450€. Vuokrasopimuksessa lukee nyt ihan oikein päivät pe-su...

Paljonko teillä nyt siis vuokra?!

Itelle iski paniikki että maksetaanko nyt turhaan perjantaistakin jos kerran sinne pääsee koristelemaan ilmankin????????????????????????

Link to comment
Share on other sites

Vähän sekavaa touhua kyllä Oulunsuun pirtillä! Minä soitin sinne kesällä ja kysyin että saako tulla jo perjantaina koristelemaan ja rouva (sijainen)sanoi että niin on aina hääparit tulleeet. Jos ei humppatansseja niin klo 16 saa pe tulla ja jos on tanssit niin olikohan klo 20.00 Hän vielä soitti minulle takaisin kun oli varmistanut asian. Meilläkin vuokrasopimuksessa lukee la-su ???  Sinuna minä soittaisin sinne vielä ja kysyisin asiasta! Kerropa sitten tännekkin mitä siellä sanottiin..

Link to comment
Share on other sites

GNISTA; Anteeksi hajamielisyyteni, oon kyllä lukenu monta kertaa tuon sun vastauksen, enkä oo muistanu kiittää (liikaa alkaa olleen asioita päässä...).

Eli kiitos Honkapirtti-tiedoista, mutta päädyimme kuitenkin Terva-Toppilan kartanoon!

Maksaahan se kyllä, mutta on ainakin ihanat puitteet lokakuu-häihin. Kakluuneihin saa laittaa tulet, ja kynttilöitä ja ihania kynttilänjalkoja on talon puolesta, että tunnelmaa saa ainaki.

Karaokevehkeet jos vielä virittäis nii eiköhän se ilo irtoa ;D

Oulunsuunpirtin varaajat; ottakaa ihmeessä kaikki kirjallisena, koska niitä päällekkäisvarauksia on sattunu kyseisessä paikassa :o

Link to comment
Share on other sites

Jeps,meillä on tosiaan häät syksyllä 2005, mutta juhlapaikka on vielä hukassa. Kyselisin tietoja Maikkulan kartanosta;Liiteristä, onko kenelläkään kokemuksia?

Tai  Liminganlahden luontokeskuksesta? Sehän olisi aivan upea paikka kun ruska on kauneimmillaan ja illan hämärtyessä saisi kynttilöitä ulos + vieraat voisi saunoa ja yöpyä paikan päällä... Onko kokemuksia? Oliskos muita ideoita? Emme haluaisi mitään ihan perinteistä Juhlapaikkaa, nuorisoseurojen taloja tms. Vieraita olisi tulossa n.60-70 ja tarkoituksena on pitää hyvin intiimit ja romanttiset häät. Kiitos paljon tiedoista jo etukäteen!!

Link to comment
Share on other sites

MARIAM; Katoppa netistä hakusanalla tervetoppilan kartano... Sinne päädyttiin ite just sen tunnelman vuoksi! Paikan päällä se on vieläki ihanampi; ja kuten tuossa aiemmin mainitsin niin uuneihin saa laittaa tulet ja kynttilät kuuluu vuokrahintaan (niitä saa niin paljo ku tarvii). "Romanttisille" häille aivan upea tila :-*

Oulunsuun pirttiä me ei edes aateltu ku monet meidän ystävistä on pitäneet juhlansa siellä, ja paikka on kalsee..! Ainaki pienellä (60-70 hlö) porukalla sinne ei saa tunnelmaa ei millään! Mutta isoissa häissä tilanne voi olla eri... Käy katsomassa, siellä on melkein joka ilta jotain nii ovet on kyllä auki.

CHOPPER; soita OYSin sisätautineuvotaan, niin siellä tietävät kertoa siitä Peuhusta. Vielä kuukausi sitte oli myyntineuvottelut kesken monien eri ostajien kanssa. Oltais NIIN haluttu se myös itelle, mutta ei uskallettu ottaa riskiä...

Ripsa :)

Link to comment
Share on other sites

Moi Ripsa!!

Kiitos tiedoista. En itse asu enää Oulussa, joten en pääse katsomaan paikkoja ihan heti ainakaan...

Meillä on tulossa Häät syksyllä 2005 ja vieraita tulee just n.60-70, joten Oulunsuun pirtti unohdetaan sitten saman tien vinkistäsi.  

En ole asunut Oulussa enää muutamaan vuoteen, joten kaipaisin todella apua Juhlapaikkkojen etsintään.

Haluaisimme romanttiset syyshäät, paljon kynttilöitä ja tuikkuja...ym.ym...

Mitäköhän tuo Tervatoppilan Kartano kustantaa? Ja mitä siihen  kuuluu? Onko kokemuksia?

Kiitokset avusta jo etukäteen!!

Link to comment
Share on other sites

Heippa vaan mariam!

Oota nyt ihmeessä muidenkin kommentteja siitä Oulunsuun pirtistä :-/

Sitähän ei tiedä kuinka hienoksi ovat jotkut paikan saaneet, mutta mun kokemukset negatiivisia...

Siitä Terva-Toppilan kartanosta. Se on aika hintava 12€/hlö, MUTTA siihen rahaan kuuluu kaikki astiat shampanjalaseista kukkavaaseihin, pöytäliinat ja niiden pesetys, kynttilät, servetit, ja loppu imurointi. Omat ruuat ja juomat saa tuoda, joten pitopalveluja voi kilpailuttaa (ja viinakset viinikauppa.comista ;D).

Ainut -juju- on se että vuokra-aika loppuu klo 24, ja sen ylittävästä ajasta saapi maksella 100€/tunti :(

No me saatiin "asioita" neuvoteltua, ja päädyttiin kuitenki tähän, ja klo 02 asti juhlitaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Juu se oli meille vielä vähän aikaa sitten varattuna, mutta muutettiin viime hetkellä suunnitelmia ja vietetäänkin Johteenhovissa. Ensimmäinen syy oli se, että juhlat ois pitänyt lopettaa meidän ikuisten bilehileiden mielestä aaaaivan liian aikaisin  :P, toinen syy oli se, että juomapuoli mukaan laskettuna kustannukset ois nousseet pilviin ja kolmas syy oli se, että Johteenhovissa saa yöpyä...yli puolet vieraista kun tulee melkoisen kaukaa.

Mutta palvelu paikkaa varatessa oli kyllä ihanaa!!! Siis Rauhalassa. Ja sehän sopii kuin nyrkki silmään (?) semmoseksi cityhääpaikaksi. Sieltä on sitten helppo halukkaiden lähteä jatkoille muualle jos siltä tuntuu. Plus että oishan se ollut hirmu helppoa ja vähemmän stressaava vaihtoehto, kun ei ois itse juuri tarvinnut koristella jne... Noh, pitäkää hauskaa  ;D

Link to comment
Share on other sites

Me päädyttiin Hilikkuun. Ollaan käyty siellä viime syksynä kerran vuosijuhlilla ja paikka oli todella mainio. Ruoka oli erinomaista, koristelu persoonallista, tarjoilu kohteliasta. Menun hinnaksi tulee semmoset 28€ ynnä juomat. Baari lienee auki, jotta sieltä voi ostaa juotavaa. Todella ystävällinen ja positiivinen vaikutelma tässä vaiheessa!  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Edelleen kaipailisin tietoa Turkansaaresta.

Sen jo tiedänkin että sinne mahtuu korkeintaan se 80 henkilöä.

Ilmeisesti tulee talon pitopalvelu? Miten juomapolitiikka? Paljonko vuokra on?

Onko joku jo pitänyt juhlansa siellä?  ???

Ei tässä vielä mikään hirveä hätä ole, mutta ihan kiva tietää että kannattaako luottaa siihen että Turkansaari varataan, vai pitääkö alkaa suunnittelemaan muuta.

Iso kiitos jos joku osaa kertoa jotain! :)

Link to comment
Share on other sites

Hei, täältä löytyy infoa Turkansaaresta: http://oulu.ouka.fi/ppm/turkansaari/

Mekin oltiin aikanaan kallistumassa Turkansaaren valitsemiseksi hääpaikaksi, kun on aivan ihanan idyllinen, mutta kun sinne mahtuu korkeintaan tuo 80 henkeä, niin päätimme sitten luopua siitä.

Ulkona on aivan ihana tanssilava, joten siellä kyllä kelpaisi tanssia, jos ilmat suosivat.

Miinuspuoli on se, että kun alue kerran on museoaluetta, niin siellä ei saa tupakoida laisinkaan :( Meistä kyllä kumpikaan ei tupakoi, mutta vieraista aika monet, joten..

Pitopalvelu pitää siis ottaa paikan puolesta, ja me lähetettiin ainakin aikoinaan mailia hinnoista, osoite löytyy tuon linkin takaa.

Link to comment
Share on other sites

Onkohan tuo Vaaskela siellä Hietasaaressa? Me käytiin siellä katsomassa jotain veteraanien majaa. Tykkäsin kovasti piha-alueesta ja päärakennuksen parvekkeesta. Muuten en sitten oikeen tykännyt. Tai siis se ei sopinut meidän juhliin, oli liian ahdas meidän vierasmäärälle jne.

Arkkitehtikillalla oon ollu kaverin valmistujaisia juhlimassa. Vessat tais olla kellarissa, ellen ihan väärin muista. Pienille häille varmaan ihan jees, mutta jos porukkaa on paljon, joutuu vieraat olemaan eri huoneissa ja silloin paljon jää vierailta näkemättä.

Ehkäpä jollain muulla olisi täällä tuoreempia muistikuvia paikoista  ::)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...