Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Recommended Posts

Kertokaa kokemuksia Oulun seudun juhlapaikoista, varsinkin niistä, joihin saa viedä oman pitopalvelun. Eli oululaiset morsiamet, missä aiotteko pitää hääjuhlat ja miksi valitsitte juuri sen paikan? Tai jos olette olleet kavereidenne häissä Oulussa, niin missä?

Esim.

-Tervatoppilan kartano

-Oulunsuun pirtti

-NMKY Raatissa

-Peuhu Oulunsalossa

-Varjakan kartano

-jne...

Hyviä ja huonoja puolia eri paikoista, kiitos.

Edit: Muokkasin vähän otsikkoa. T: Marzie

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oulunsuun pirttille saa viedä oman pitopalvelun. Se on mielestäni toimiva paikka. Olen ollut siellä pikkujouluissa ja nuorena limudiskossa ;D.

Vuokrahintaa en muista, saan sen tarvittaessa selville.

Olin yksissä häissä Nallikarissa lääkärikiltan tiloissa, ei hassummat häät, ja sinne sai myös oman pitopalvelun.

Terkuin exxxxx-oululainen Zirre ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest annep

Meillä tulee oleen häät Tervatoppilan kartanossa. Valitsimme paikan siksi, että vuokra ei kallis, alkoholijuomat saa viedä itse samoin kuin pitopalvelun valita mieluisensa. Paikka on ihanan idyllinen, ainut miikka tulee oikeestaan siitä, että juhlatila on L-muotoinen :(  En kuitenkaan usko että syntyy onkkelmaa asiasta.

Siskollani oli viime vuonna häät Pohdossa Hietasaaressa. Vuokraa ei ollut ollenkaan, paikan hinta oli sitten lisätty ruoan hintaan, Amica hoitaa siellä ruokapuolen. Alkoholijuomia ei saanut viedä, koska paikassa on anniskeluoikeudet. Paikka on moniosainen, ruokailu oli eri rakennuksessa kuin kahvitus ja tanssit. Mukavaa oli uima-altaan ja saunojen käyttömahdollisuus :)

Muissa paikoissa en ole ollut, sen verran voin kertoa että Rauhala on paikkana ihana mutta kallis. Lasaretissa ravintolaa ei voida sulkea ns. yksityiskäyttöön eli kuka vain hotellin vieraista voi tulla häihisi... Pitopalvelu heidän kauttaan, samoin kuin alkoholijuomat. Yrjö-sali ihan jees, kallis vuokra (890€). Sinne saa tosin tuoda itse viinat, ruoat heidän kauttaan.

Upseerikerho myös idyllinen, halpa vuokra 350€, jos paljon vieraita eivät mahdu samaan huoneeseen. Pitopalvelu hoituu Upseerikerhon keittiön kautta, siellä on myös baari, joten ei omia viinaksia sinne.

Hilkku ok, halpa vuokra 270€ mutta koska anniskeluravintola, juomat heidän kauttaan (esim. 9litraa boolia 129€!)

Ynnin talo Raatissa -ei kokemuksia millään lailla

Aleksanterinkulma, halpa vuokra 32€/tunti, mutta vuokraus yksityisille loppuu tän vuoden toukokuuhun.

Turkansaari pieni mutta idyllinen. Kannattaa muistaa että museoaluetta, joten uskoisin että esim. tupakoiminen kielletty koko saaressa.

Koskenkylän Valo, vanha talo ehkä koristelemalla saa kauniiksi...

Siinäpäs ne oikeestaan olikin... hoppas tästä jotain hyötyy..

Link to comment
Share on other sites

Olen käynyt Peuhussa yksissä häissä. Kesällä pihapiiri kiva. Ehkä enemmän tuoleja ulkona olisi saanut olla. Tiloihin mahtuu n 150 vierasta hyvin. Miinusta siitä, että yhtenäinen juhlatila on yläkerrassa joten jos vähänkään enemmän on porukkaa on pakko kantaa lautasia portaissa. Ilmeisesti saa viedä oman pitopalvelun. Astiat kuuluu paikan vuokraan.

Oulunsuun pirtistä tiedän sen verran, että on todella suosittu paikka.  Sisälle mahtuu 150-200 ihmistä. Varsinaista pihaa ei ole vaan soraparkkipaikka, ympärillä on kuitenkin puita. Sijainti niin, että autoja ei aja itse talon ohi. Pyörätie menee ihan vierestä. Seutu suht rauhalista, uudehdoja omakotitaloja naapurustossa, näköetäisyydellä. Sisältä ihan avara yhtenäinen sali.

Link to comment
Share on other sites

Olen ollut häissä Lasaretissa ja minusta paikka oli ravintolahäille aivan loistava. Yhtään ainutta hotelliasiakasta ei kyllä sinne joukkoon tunkenut. Ruoka oli loistavaa.

Honkapirtti Pateniemessä: saa tuoda omat viinat ja pitopalvelun. Mahtuu muistaakseni 156 hlöä (pöytiä yms sen verran) ja 200 hlöä on paloturvallisuusraja. Tilava lava. Lapsia (tai muita) varten erillinen huone. Hyvin varusteltu keittiö. Miinusta ympäristö, bussit menee ihan vierestä ja toisella puolella on koulun hiekkakentät jalkapalloa tms. varten. Talvihäissä siis olin, joihin oli kyllä mitä parhain. Honkapirtti myös pe-su käytössä. Vuokrahinta on halpa, mutten muista paljonko

Aleksinkulmassa olen myös ollut, mutta turha kommentoida kun sen vuokraus tosiaan lopetetaan.

Ja meidän juhlapaikkana on Laitasaaren seurojentalo. Menee siis Muhoksen kunnan puolelle Oulujoen varressa. Paikkaan tosiaan mahtuu ainakin meidän pöytäjärjestyksellä n. 170 hlöä + hääpari. Mut siis ongelmia nyt etsiä selkänojallisia tuoleja ja tarjoiluun tarvittavat pöydät, kun paikan omat ei ihan riitä. Saa koko viikonlopuksi käyttöön, omat pitopalvelut yms. Astioita löytyy n. 150 hlölle. Takallisen rantasaunan saa myös vuokrattua. Erityistä plussaa kauniista pihapiiristä. (yksi asia minkä takia otettiin juuri tuo paikka). Ja se vuokrahinta 330 e + 50 e saunasta.

Oulunsuun pirtistä luin muistaakseni sinisistä joskus vuosi aikaa pahoja sanoja, kun olivat sopimuksesta huolimatta vuokranneetkin paikan jonkun tyttärelle tai jotain. Eli siis tämän aiemmin sopimuksen tehneen piti etsiä sit hätäsenä joku muu paikka. En halunnu riskeerata, joten unohdin koko paikan kysymisen samantein.

Link to comment
Share on other sites

Kokemusta on häistä Rauhalassa, joka oli todella hieno paikka! Tosin siellähän joutuu ottamaan ruuat ja alkoholin talolta ja kalliiksi on kehuttu.

Sekä Laitasaaren seurojentalosta, josta ainakin tilaa löytyy, eikä liikenne kulje vierestä.

Varjakan kartanoon joutuu ottamaan ruuat talolta, sekä vuokra oli yllättävän kallis ja siihen kuulu vain 12 tuntia!

Itellä on noussu suosikeiksi lasaretti ja arttelisali, sekä

raatin nmky ja peuhu kiinnostavat ja nyt vielä ukkelia

alko kiinnostamaan johteenpooki, että siinä onkin melkonen valinnan vaikeus :o

Onko kellään tietoa onko upseerikerho ja arttelisali sama paikka ja onko kellään kokemusta tai tietoa näistä enemmä?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oulunsuun pirtistä...Meillä kun häät ovat siellä niin kauheeta lukea täältä, että ovat sopimuksesta huolimatta tehneet tuplavuokrauksia...

Pirtistä sen verran, että talo on tosi suosittu. Yksi syy on varmasti hinta, joka on vain 300 euroa. Meillä on häät syyskuussa 2003 ja kun yli vuosi aikaisemmin aloimme juhlapaikkaa etsiä niin pirtin 2003 kesä oli jo täyteen buukattu. Syyskuulle vielä sai just ja just varauksen tehtyä. Hintaan nähden paikka on minusta OK. Kaunis koivukuja, talo OK kunnossa, kalusteet OK jne.

Meilläkin oli pientä häsellystä sillä ensin varasimme pirtin 6.9 mutta n. kuukausi varauksen jälkeen muistivat ilmoittaa, että heillä onkin humppatanssit tuolloin. 13.9 oli vielä vapaana joten sekin kävi meille. Nyt varausmaksu on maksettu ja kirjallinen sopimus allekirjoitettu.

Pienenä miinuksena sanottakoon, että talo pitää olla siivottuna jo kymmeneltä sunnuntai aamuna. Emme taida kehdata nakittaa siivousta kenellekään joten joudumme varmaan ottamaan jostain siivousfirmasta paikan siivouksen.

Pieniin häihin Oulussa on yksi aivan loistava paikka nimittäin Arkkitehtikilta talo Pikisaaressa. Aivan ihana mutta pieni.

Kannattaa myös vilkaista Martinhovin www sivuja www.martinhovi.fi. Häissä en siellä ole ollut mutta firman juhlissa ja aina on ollut ratkiriemukasta.

tiploomi

Link to comment
Share on other sites

Oulunsuun Pirtti on häiden viettopaikkana aika kätevä. Naulakoita on riittävästi, pitopöydän saa kätevästi erilliseen huoneeseen, jossa on myös tiski esim. boolitarjoilulle. Noutopöydästä saa haettua ruoan helposti ohjaamalla jonon kiertämään eteishallin kautta.

Miinusta paikassa on ehkä tilan "hallimaisuus", joka vaatii aika paljon panostamista somistamiseen, että tilasta saa viihtyisän. Niissä juhlissa joissa kävin, liinat olivat valkoiset ja koristelu rajoittui lähinnä pöytäkukkiin ja aika kalsealta vaikutti, vaikka seinät ja ikkunat ovat kauniit. Näppärälle ihmiselle asia ei kuitenkaan varmaan ole ongelma  :)

Kävin katsomassa juhlia varten myös Arttelisalia. Tilaan mahtuu 130 ihmistä ruokailemaan. Odotin paikalta aika paljon, sillä ulkoapäin rakennus ja sen ympäristö näyttivät aika ihanalta ja romanttiselta. Sisältä paikka oli minulle pettymys, sillä seinän vierustoilla olevat palvelutiskit jäivät näkyviin aika rumasti, vaikka tiskien verhot vedettiin kiinni. Salin pääty oli tehty tiilestä  ???, jossa oli (oma mielipiteeni) aika karsea ryijy. Yllättävän kolkko tila siis, sillä olin odottanut idyllistä puutaloromantiikkaa. Tuolien pehmusteet olivat tummansinisiä, joissa vihertäviä pikku kuvioita. Ne eivät olisi sopineet suunnittelemiimme väreihin. Plussaa olisi ollut se, että taloon rakennetaan kesään mennessä katettu terassi ja pihan huvimaja olisi myös ollut käytössä (kiva paikka vaikka kuvien ottamiseen). Vuokra ei ollut paha, mutta ruoan hinta suht korkea, vaikka paikka onkin opintokäytössä. Alkoholijuomien hinnat olivat myös aika korkeat.

Jos ruokailevia vieraita tulee max. n. 40, kannattaa käydä katsomassa Toppilan Pukseria. Itse en ole paikalla käynyt, mutta soitin sinne ja aika hyvältä kuulosti. Meidän vieraat eivät kuitenkaan olisi mahtuneet sinne :-/ Vuokra oli vähän päälle 200 euroa talosta, jossa on käytössä myös takkahuone ja sauna. Sinne olisi saanut viedä oman pitopalvelun ja juomat. Pukserissa on puutalopihapiiri, joten sellaisesta pitävien kannattaa käydä katsomassa. (paikka on muistaakseni jossain Satamatiellä)

Varasin juhlapaikaksemme Raatin NMKY:n. Paikka on aika ruma ulkoapäin  :), mutta ihan mukava sisältä. Paikan voi varata sunnuntai-ilta klo 24 asti, joten siivous ei aiheuta niin suurta ahdistusta  ;) Rakennuksessa on myös pyörätuolihissi, joten liikuntarajoitteiset pääsevät myös juhlimaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest Sanhen

Hei!

Itse olen ollut morsiamena (armon vuonna 1999)ja kaasona (sitä seuraava kesä) ja vieraana oulussa eri paikoissa.Itse juhlimme jäälissä, siella on jäälinjärven rannalla pieni lomakeskus pihlajaranta.Meilla vieraita 75 ja juuri mahduimme,mutta paikka tosi "kodikas" ja mökkitunnelmaa,koska pihassa rantasaunaa (kaikki kuului hintaan) ja grillikotaa.Paikassa majoitus 30 vieraalle ja isompi makuuhuone hääparille.Oli kivaa juhlia yötä myoten kun ei tarvinnut miettiä kyytejä kotiin ja kun sukulaiset lähtivät pileet jatkuivat.Itse sammahdimme puolenyön maissa (ihan vaan väsyneena vaan) ja kuulimme aamulla aamiaisella naku-uinneista ym.  :D Ukkelin kanssa aloitettiin siis "tylsä" avioelämä jo eka yönä ;D

Kaasona olin Rauhalassa jonka sijainti ja puitteet on aivan mahtavat.Mutta hinta..ja ei ehka ole mun tyylia,joka tykkaan rennosta menosta.Vahan liian "jäykkä" paikka mun makuun.Peuhussa olin vieraana ja paikka oli ihan liian pieni ja sokkeloinen ja hankalan matkan päässä ja hirveän kuuma!

Maikkulan kartanossa juhlimme ensi kesänä ystävän häitä,kuulemma hyvä paikka.Niin,ja eräs ystävä piti jatkot SAS:n alakerrassa olevassa ravintolassa.Se on tilava ja siisti,kallis vaan ja jotenkin häät ravintolassa ei oikein... :-/

Semmosta.Muutapa en osaa sanoakaan.Seurojentalojahan löytyy ympäri ämpäri jos sellaista haluaa.Juomatarjoiluhan se on aina ongelma ravintola-alueeksi katsotulla paikalla.Pihlajarannassa isäntä möi alutta 10mk pullo joten ei hirmu kallista ollut.Drinkitkin 20molemmin puolin.Riippuu sekin paikasta.Huomasin muuten,että viinan hinta (maljat ja booli) on aika iso osuus kokonaiskustannuksista.  ???

Mutta pakkoko sitä nyt sitä alkomahoolia on ollakkaan!

Tsemppiä suunnitteluun! 8)

Sanhen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Täytyypäs vielä kommentoida tänne, kun nyt on juhlapaikka varattuna - päädytiin Rauhalaan. vaikka

luulin kalliiksi, tarjouksen tultua ja menu ehdotukset saatuamme oli hinta yllätys - luultiin paljon kalliimaksi.

Eli valittiin siksi, että loppu pelissä edullinen, lähellä kaupunkia, hääväki mahtuu yhteen saliin ja muutenkin tilaa löytyy, a-oikeudet, terassi ja mielestäni todella kaunis ulkoa kun sisältä.

Terva-toppilassa hinta muodostuu henkilömäärän mukaan, että se suosii pieniä häitä esim meille hinta ois hiponu pilviä  ;D

Arttelisali oli todella pettymys  :(

Varjakan kartano oli meilestäni kallis vaikka pihapiirihän on todella ihana tanssikatoksineen ( sisällä en ole käynyt)

Link to comment
Share on other sites

Oletha Zenkka huomioinut, että Rauhalan vuokra hintaan ei kuulu tarjoilijoiden palkkiot! Meillä tyssäsi juuri siihen, palkkiot muistaakseni 25eeroo/tunti ja Tiina meinas, että tarvitaan vähintään 5 tarjoilijaa paikalle koko ajaksi. Myöskin boolin hinta oli aivan järkyttävä, 27eeroo litra... Paikkana todella kaunis ja puitteet ihanalle hääjuhlalle mitä mainioimmat!

Mutta tuon kalleuden vuoksi siirryimme Tervatoppilaan, vuokrahinta siellä todella muodostuu henkilöluvun mukaan, mutta alle 12-vuotiaat ilmaiseksi! Lisäksi saat ottaa pitopalvelun ihan mistä vaan itse haluat, alkoholijuomat saat myös tuoda itse, paikanpäältä löytyy kunnon keittiö, kaikki liinat, astiat jne.

Meillä vieraita tulee olemaan n.75 ja yhteensä kaikkineen vuokrineen, ruokineen ja  juomineen (sis.kuoharit, viinit ruoan kanssa, 100tlk olutta, 70litraa boolia), tarjoilijoiden palkkioineen, astioineen, tiskauksineen jne. hintaa kertyy n.3000 euroa. Rauhalassa yksin tarjoilijoiden palkkioihin olisi mennyt n. 1000 euroa...

Link to comment
Share on other sites

PUUUh  :o Soitin Ihan paniikissa sinne Rauhalaan, ne kerto että kustannuksia tulee vain tilavuokra vuonna 2004 varmaan 500 egeä ja sitten menut XX per nenu .... ja tietty juomat, mutta meidän häissä ei ite kustanneta kun kuoharit ja ehkä konjakit, kun ne harvat jotka alkoholia käyttää voivat sitten ostaa ite makunsa mukaan.

Niin ne mulle kerto  :-/ toivottavasti ymmärsin oikein ... niin meille tulee vain seisova pöytä... ei pöytiin tarjoilua.

Link to comment
Share on other sites

Niin mekin se ensin ymmärrettiin! Eli tilavuokra ois ollut XX  eeroo, ruoka buffetpöydästä XX/henk, kuoharit ja viinit sen XXeeroo/pullo. Käytiin ihan paikanpäälläkin jo neuvottelemassa, koska laskeskeltiin että ihan ok kaikin puolin... Sitten kuitenkin loppusuoralla saatiin tietää, että tarjoilijoista laskutetaan erikseen ja siihen sitten kaatui se meitin homma...

Voihan tietty olla, että ovat muuttamassa käytäntöä... Kannattaa todella tarkistaa ja saada vaikka mustaa valkoisella, että se tarjoilijoiden palkkio sisältyy siihen menu/henkilö-hintaan, ettei tule yhtä karvas yllätys kuin meille  :(

Link to comment
Share on other sites

Hemppu ja Tsenkka,

Kai te saitte kirjalliset tarjouksen? Pyysin varmaan kaikista Oulun juhlapaikoista tarjoukset sähköpostilla ja kaikissa oli tosi selvästi kirjoitettu paljonko esim. tarjoilut maksaa. Kannattaa pyytää tarjoukset sähköpostilla, kirjallisia tarjouksia on helpompi vertaillakin keskenään kun asiat eivät ole oman muistin varassa.

Viime syksyn tarjouksista Rauhala oli ihan kamalan kallis ja Varjakka suorastaan halpa. Varjakan viinakset olivat varmaan kaikista halvimmat ravintola hinnat.

tiploomi

Link to comment
Share on other sites

Voiskohan olla vaikutusta omistajan vaihdoksella... en ees tiiä missä vaiheessa vaihtu.

Täytyy pyytää vielä kerran selventää kirjallisena, kun siinä ensimmäisessä ei puhuttu kun jostain ylimääräsistä töistä joissa tarjoilijan kustannukset on XX egejä ja puhelimmessa kertoivat sen olevan harvinaista. Oikeen tavasin sinne että eihän tuu muuta kun tilavuokra ja ruoka. Sieltä myös kerrotiin, että palkat laskutetaan jos paikka ei ole rauhala vaan mennään pitopalvelumaisesti johonkin muualle.

Nyt kyllä myrkyn lykkäs  ???  

Onko muualla ilmenny mitään tämmösiä ylläreitä?

Link to comment
Share on other sites

Me käytiin siis ihan paikanpäälläkin jo sopimassa asioista! Kaikki tarjoukseen liittyvät matskut saatiin sähköpostitse, Rauhalassa pidetyssä palaverissa selvisi sitten tarjoilijoiden kustannukset... Näin meillä ja tästä on aikaa öbaut kaks kuukautta... ???

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Meilläkin tulee ensi kesän hääviettopaikaksi Rauhala. Juhlapaikan hintaan sisältyy talovuokran lisäksi astiat, lautasliinat ja tarjoilu (buffet-pöytä). Kävimme paikan päällä viime lokakuussa ja jo silloin Rauhalan edustaja kertoi ettei tarjoilijoita laskuteta erikseen. Ainoastaan lisäkustannuksia tulee, jos tarvitsee tehdä jotain erityisjärjestelyjä (meille ei tule) tai haluaa jatkoaikaa klo 02.00 jälkeen (meille valomerkki klo 01.30 riittää).

Ja Oulu Toursilta (joka hoitaa nyt Rauhalan varauksia)saamassamme tilausvahvistuksessa lukee menuhinnan per hlö kohdalla "Hinnat sisältävät puhtaanapidon, liinat, servetit (valkoiset ja kankaiset) ja henkilökunnan palkat.". (Tulipahan tuo vielä tarkastettua jälleen kerran) Eli asia pitäisi olla selkeä molemmille osapuolille, koska se lukee kirjallisesti heidän lähettämässään tilausvahvistuksesssa.

Link to comment
Share on other sites

Odottelen Rauhalasta kirjallista selvitystä kustannuksista, vaan ei kuulu  >:(

Sirpa toi hiukan valoa tähän touhuun, meni kyllä paletti sekasin -

kun vaihtoehtoa mietin, kun Rauhalaan päädyttäessä tuli väännettyä vaikka millaset swotit paikkoja vertaillessa.

Menis vaihtoon niin kirkko, kun hääyön vietto paikkakin.

Se on sitten Varjakan kartano jos toi Rauhala mennee mettään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Eivät oo sama paikka. Arttelisali on semmosessa  vihreessä rakennuksessa ja Upseerikerho beigessä (vanhemman näkösessä) rakennuksessa. Tosin ovat melkein vierekkäin.

Meillä paikka on vielä auki, haaveena yks ihana paikka, katotaan jos saadaan varattua. Sit ku sen saa itelle varattua, voi kertoo muillekin sijainnin ja yhteystiedot. Sinne on "helppo" neuvoo myös ulkopaikkakuntalaiset, se on idyllinen (melkein maalaismaisema) ja aika lähellä keskustaa. Jospa vuokraisivat sen meille..... ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Marzie

Tehdään tästä ketjusta virallinen Oulun seutu -ketju. Eli kerään tähän kaikkien muitten saman aiheen ketjujen linkit ja lukitsen sitten ne. Eli keskustelkaa Oulun seudun juhlapaikoista jatkossa tässä ketjussa.

Tässä näitä muita ketjuja:

juhlapaikat Oulussa

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056052790

Pienet häät Oulussa

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056105150

Hääjuhlapaikka Oulun suunnalta?

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056029296

Pienet, intiimit häät Oulun seudulla

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056055654

Mökkiä Oulun läheltä

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056050849

Tuolit ja pöydät Oulun seutu!?

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056103564

Lisäilen näitä, jos sattuu löytymään. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest TuuliTytto

Piti siirtää tämä viesti tännekin, koska ei sitä kuitenkaan kukaan enää lue tuolta lukitusta viestiketjusta (että muuten ottaa päähän nuo viestiketjujen lukitsemiset!)

En ole kysymyksiini vielä löytänyt vastauksia, joten kysyisinkin nyt teiltä rakkaat naikkarisiskot.  

Pateniemen Honkapirtti: millaiset tilat, paljonko mahtuu väkeä ja mikä on vuokra? Saako tuoda omat pitopalvelut ja juomat?

Laitasaaren seurojentalo: kaikki info otetaan vastaan, yhteystiedotkin, kun ei mistään löydy.

Varjakan Kartano: millaiset tilat, minkä verran mahtuu vieraita ja tietysti se vuokra? Onko pitopalvelu otettava paikan päältä vai saako tuoda oman jne...?

Ja vielä kaipailisin nimiä ja vaikka yhteystietojakin Oulussa tai lähistöllä sijaitseviin seurojentaloihin ym juhlatiloiksi sopiviin paikkoihin, joihin saisi tuodat omat ruuat ja juomat ja joihin mahtuisi n. 100 henkeä.

Kiitos...  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...