Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen haulitehdas


Guest Rouva06

Recommended Posts

Heippa!
Olemme varanneet Haulitehtaan joulukuulle ja nyt mietimme sinne tuota musiikki puolta, ottaako dj vai bändi. Niin, onko kenelläkään kokemuksia minkä kokoisista bändeistä siellä, mietin vain kun on yhtä tilaa että kuinka se bändi vie huomion ja miten itse musiikin lujuuden kanssa? Ei olisi kiva että pöydissä istujat eivät oikein kuule toisiaan jos musiikki on niin lujalla, mikä valitettavasti usein voi olla bändin kanssa (varsinkin pienissä tiloissa). Eikä siellä ole oikein muuta paikkaa istuskella kuin se sali.

Kokemuksia yms kiitos :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on myös tulossa syyskuussa häät Haulitehtaalla, ja olisinkin kiinnostunut kaikenlaisista kuvista ko paikassa sekä istumajärjestyksistä. :) Saisi laittaa sähköpostiini [email protected]

 

M@ri, meille on varattu trubaduuri kyseiseen tilaan. Lisäksi on tietysti musiikkia koneelta, kun ei esiintyjä soita.

Muokattu: , käyttäjä: Katrina86
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Haulitehdas kiinnostaa täälläkin. Me tosin tanssimme häitä vasta elokuussa 2016, mutta olen ymmärtänyt Haulitehtaan menevän varsin haipakalla vauhdilla. Onko muilla kokemuksia kuinka aikaisin tilaa kannattaa alkaa vuokrata? Tai no ehkä kannattaisi ensin käydä paikan päällä, mutta kuvatkin jo kiehtoo sen verran että haluaisi soittaa varauksen saman tien  :girl_haha:

 

Olikos niin, että Haulitehtaalle saa viedä omat viinakset? Niin ja tietääkö joku millä asteilla hinta tänä/ensi/vuonna 2016 huitelee?

Muokattu: , käyttäjä: etanatar
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hihihii. Nyt on Haulitehdas varattu meille  :girl_in_love: On se vaan niin ihana paikka, että päätettiin pelata varman päälle ja varata se jo näin kahta vuotta etukäteen. Tosin kyselyjä kesälle 2016 oli jo tullut. 

 

Kaikille joita kiinnostaa niin kesällä 2016 Haulitehtaan vuokrahinta on 900 euroa. Juhlimme elokuussa, joten kuulemma heiltä tulee postia siinä tammi-helmikuussa, jolloin pitää maksaa 250 euron varausmaksu. Loppusumma 650 euroa maksetaan kahta viikkoa ennen juhlapäivää.

 

Mutta nyt ollaan askeleen lähempänä avioitumista  :gpari: Ja nytkö pitäisi hillitä häähössötys yli vuodeksi? Ei onnistu, kun olen yhtä hymyä vain ja niin innoissani  :girl_dance:  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Heippa,

 

Ajattelin tulla heittämään vähän kommenttia meidän juhlista, jotka oli syyskuun puolivälissä Haulitehtaalla. Paikka on kyllä syys- ja talvihäihin aivan ihana! :-X Tiiliseinät ja vanha tehdasmainen miljöö sopi meille, kun nenäpäähän. Juhlatilan ulkovalojen näköiset "himmennysvalot" oli tosi hyvät, eikä lopulta tarvittu omia lisävaloja ollenkaan. Niillä sai hyvin säädettyä tunnelmaa. 

 

Meillä oli lopulta 96 ruokailijaa (joista reilu noin 5 vaunui/kopassa) ja mahduttiin yllättävän hyvin! Meillä tosin ei ollut omaa pöytää, ei haluttu, eikä se olisi mahtunutkaan. Buffetpöytä oli viereisessä huoneessa ja kaikki vieraat yhdessä tilassa. Tanssin ja bileiden alkaessa raivattiin osa pöydistä pois viereiseen huoneeseen ja silti vieraat mahtui hyvin. Osa oli jo siinä vaiheessa lähtenyt kotiin.

 

Pitopalveluksi suosittelen kyllä Kangasalan Tilisanssia! He kuulemma tammi-helmikuussa melkein asuvat viikonloput Haulitehtaalla, kun ovat siellä niin usein cateringinä. He osasivat hyvin toimia tilan kanssa, eikä heitä pitänyt ohjeistaa ollenkaan vaan ennemminkin he neuvoivat meitä, mitä kannattaa tehdä. :lol:  Plus oli todella maukkaat ruuat!

 

Meillä ei ollut bändiä (olisi vienyt reilusti enemmän tilaa, ei välttämättä olisi mahtunut) vaan kaveri soitti ja lauloi korokkeella vanhaa jazzia. Tilan piano ei ollut ihan huippuvireessä, niin toimme itse mukana sähköpianon ja äänentoiston. Jos johonkin haluaa tilassa panostaa, niin se on melkein äänentoisto. Hyvällä äänentoistolla saa spotify-bileistäkin tosi toimivat. Muuten tila ei vaadi paljoa panostusta, esim. koristeltuksi riittää hienosti paljon tuikkuja ja vaikka vähän kukkia.  ^_^

 

Kyselkää jos tulee mieleen jotain käytännönjuttuja, mistä en muistanut kertoa.

 

Ainiin pakastinta ei edelleenkään ole, mutta meillä säilyi jääpalat iltaan asti hyvänä, kun haettiin ne vasta juhlapäivänä. Vuokraajien käyttöön on hankittu puolikas jääkaappi juomille, se on tällä hetkellä juhlatilan puolella keittiön sisäänkäynnin ja takan välissä. Sinne mahtui yllättävän paljon juotavaa. Loput juomat pysyivät suht viileinä toisen sisäänkäynnin portailla.

 

Kaiken kaikkiaan suosittelen!! 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Olisin todella kiinnostunut Haulitehtaasta hääpaikkana mutta vieraita olisi kutsuttu ainakin 87 - 90hlö. Bändiä ei ajateltu vain jotakin kahden miehen duo enemmänkin. Olisin hirvittävän kiitollinen jos joku ihana voisi laittaa kuvia myös minulle koristeluita/pöytäjärjestyksestä sähköpostiin [email protected]

Varsinkin isompien vierasmäärien kohdalla. Tästä keskustelusta oli kyllä paljon hyötyä ja ihanaa kun kaikki on niin tarkkaan kertoneet kokemuksiaan ja istumisjärjestyksiä.

 

Kiitos kovasti. Myös tuoreet kokemukset on tervetulleita vaikka täällä paljon kokemuksia jo valmiiksi olikin.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...

Kävimme eilen tutkailemassa Haulitehdasta ja haistelemassa ilmapiiriä. Kaiken kaikkiaan ihastuin tilaan todella, vaikka se onkin ensimmäinen, jota kävimme katsomassa, ja häihinkin on vielä tovi.
Tilaa esitellyt rouvashenkilö oli hyvin ystävällinen ja asiantunteva. Hän vastasi kaikkiin etukäteen miettimiini kysymyksiin ja toi esille myös asioita, joita en välttämättä olisi muuten tullut edes ajatelleeksi. Tässä vaiheessa en olisi esimerkiksi osannut huomioida pakastimen puuttumista, jos juomatarjoiluun sisältyy vaikkapa boolia. No, jäitä saa onneksi tuotua muualtakin
J

Pylväät jakoivat tilaa jonkin verran, mutta se ei häirinnyt ainakaan minua. Jotain koristetta niihin voi varmasti keksiä. Vierasmäärä on onneksi vielä sen verran pieni, että lähes kaikki mahtuvat pylväiden toiselle puolelle. Tuolit olivat tällä hetkellä punaisella kankaalla pehmustetut, ja kahden isomman pöydän toiselle puolelle mahtuu sujuvasti viisi ihmistä.

Bändi tilaan mahtuu kyllä pieneltä korokkeelta katsottuna oikelle, mutta orkesterille koroke on auttamatta liian pieni. Sitä voi toki halutessaan hyödyntää myös morsiusparin pöydän paikkana. Mielikuvitus on rajana J

Paikalta löytyy vesi-, viini-, kuohari- ja snapsilasit sadalle. Niitä, kuten kaikkea muutakin tilasta löytyvää, saa käyttää vapaasti, kunhan palauttaa tilan sunnuntaina sellaiseen kuntoon, missä se perjantaina oli. (Lattioita ei tarvitse pestä.) Eli siivous pitää järjestää itse. Tilassa saa kuitenkin oleilla vapaasti niin pitkään kuin virtaa riittää J

Pitopalveluista ainakin Kangasalan Tilisanssi ja tien toisella puolella sijaitseva kokkipoika ovat pyörineet tiloissa aiemmin. Suuremmissa juhlissa buffetpöytä on saatettu tehdä varastotilaan (koska kaikki pöydät ja tuolit ovat käytössä salissa), mutta pienemmissä juhlissa se sopii hyvin myös tiskin viereen. Tämä helpottaa myös kahvittelua, sillä kakun leikkaus on helpompi kuvata salissa kuin komerossa.

Seuraavan vuoden varauskalenteri on yleensä täynnä edeltävän vuoden loppuun mennessä, mutta kahden vuoden päästä voi löytyä haja-aikoja. Sesonkiaikaan kannattaa siis olla aikaisin liikkeellä.

Häämme ovat vasta kolmen vuoden päästä lokakuussa, ja vuodenaikaan tila osuu mielestäni kuin nakutettu. Ymmärrän kyllä varsin, miksi tila on täyteen buukattu kesäisin, mutta lämpöinen, punainen tiiliseinä ja ulkotulet tekevät tilasta omalla tavallaan tunnelmallisen pimeämpään vuodenaikaan.

Toivottavasti tästä oli apua muille Haulitehtaasta haaveileville! :wub:

PS. Keittiön kaapeissa on myös liuta tuikkuja, joita saa polttaa tilassa vapaasti, esimerkiksi ikkunalaudoilla <3

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...