Hynis

Rouva
 • Content count

  14230
 • Joined

 • Last visited

About Hynis

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2289 profile views
 1. En tiedä oliko tämä kirjoitus kaikessa paatoksessaan ihan vaan provo, mutta tälle lauseelle kyllä pyrskähdin nauramaan. Puku ei tee miestä - eikä kyllä (onneksi) morsiantakaan.
 2. Minä tein niin: nappasin kuvat alkuperäisen valmistajan sivuilta ja lähetin sähköpostilla Weddingoon. Olin äärimmäisen tyytyväinen työn laatuun. * kuva pois *
 3. *
 4. Olen tilannut Weddingolta itselleni ja kaverilleni mittatilauspuvut, kuvan perusteella, heidän "oman" mallistonsa ulkopuolelta. Kaikki meni niinkuin pitikin, aikataulut pitivät, kankaiden ja työn laatu oli erinomainen. Tottakai sitä on huolissaan, kun lähettää monta sataa euroa maapallon toiselle puolelle, mutta esim. Weddingo on toiminut jo kauan (ainakin 10 vuotta) ja sieltä on naikkaritkin onnistuneesti tilanneet pukujaan jo vuosikausia, joten kyseessä ei todellakaan ole mikään huijarifirma. Että jospa nyt lopetettais täällä turha kauhukuvien lietsominen. Joka ikinen sähköposti ja väliaikatietojen kysely ja hoputtaminen ruuhkauttaa ja hidastaa asiakaspalvelua entisestään. Patience, dear patient! MattiS: jos sulla on pukumalli jo valittuna, niin voit aivan hyvin laittaa tilausta menemään vaikka samantien. Jos haluat odottaa tämän alkuvuoden ruuhkan yli, niin loppukesästä sitten. Varaisin ehdottomasti ainakin 4 kuukautta aikaa puvun valmistamiseen, kuljetukseen ja mahdollisesti tarvittaviin Suomessa tehtäviin korjausompeluihin (helman pituus yms). Tässä vielä ehkä noin biljardinnen kerran oma pukuni vs. mallikuvat jotka Weddingolle lähetin. Puvun väri ivory, tehosteet Weddingon värikartan nro 59.
 5. Voi Malssi. Olen todella, todella hämmästynyt että Weddingolla voi mennä puku noin pieleen. Voiko se olla kiinni ihan vain siitä mille yksittäiselle ompelijalle siellä Kiinassa puku sattuu työstettäväksi? Ystäväni nimittäin tilasi sieltä taftipuvun viime keväänä ja työn laatu oli täydellisen priimaa ja tafti laadukasta, kirjailut + paljetit + helmet erinomaisen hyvin kiinnitetyt. Edes helmaa ei tarvinnut lyhentää, vaan puku oli suoraan käyttövalmis.
 6. Lyhyesti: ei sieltä nettisivuilta mitään yhtä tiettyä pukua löydä millään. Aikaa ja hermoja säästyy, kun lähetät haluamasi puvun kuvan sähköpostilla Kiinaan, kuvailet mahd. haluamasi muutokset ja kysyt onnistuuko. Pyydä tarjous useammasta firmasta ja valitse sitten missä teetät pukusi.
 7. Oman pukuni tilasin Weddingolta vuonna 2009, yhteydenpito oli erinomaista ja puku tuli nopeasti 5 viikossa. Tilasin samasta paikasta puvun ystävälleni vuonna 2010, kokemukset jälleen pelkästään erinomaisia. Molemmissa tapauksissa puku valittiin heidän nettisivujensa kuvien ulkopuolelta eli lähetimme sähköpostina kuvia haluamastamme puvusta, kerroimme halutut muutokset, ja kaikki meni täsmälleen niinkuin pitikin. Weddingo käyttää puvuissaan laadukasta, paksua satiinia. Puvun yläosaan tulee kunnon tukiluut.
 8. ^ Weddingon värikartasta löytyy useampikin latten sävy. Mulla oli pukuni tehosteissa sävy 59, kuva ohessa. * oma kuva pois * Tässä vielä mallikuva, jonka mukaan puku Weddingolla tehtiin: