ndnd

Knuutilan tila (Sastamala)

108 posts in this topic

Onkos kukaan täällä pitänyt / ollut vieraana häissä ko. paikassa? (www.knuutilantila.net) Vinkkejä kaivataan, paikka on meille nyt varattu 22.7.2006 viikonlopulle, mutta käytännön järjestelyihin tarvitaan siis ideoita.

Miten vieraat on sijoiteltu juhlasuuliin? Minkälainen koristelu? Kuinka pitopalvelupöytä kannattaa sijoittaa jne.

Vuokrahan tuolla on kesäviikonlopulta 400 e ja ei ole mitään deadlinea, koska juhlien pitäisi päättyä. Me ajattelimme myös ottaa savusaunan ja rantasaunan vuokraukseen myöhäisillalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) Yhdyn edelliseen kirjoittajaan ja pyytäisin vinkkejä Knuutilan tilalla järkätyistä juhlista.

Tänks!  :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näistä tilan sivuista sain sellaisen kuvan, että ainakaan kovin montaa kesää toimintaa ei vielä ole ollut. Mutta eiköhän teille kokemuksia vielä tämän kesän jälkeen tule :)

Vaikuttaa muuten _todella upealta_ paikalta. Pistin sen itselleni mahdollisten juhlapaikkojen joukkoon.

Toivottavasti teille molemmille tulee unohtumattoman ihanat häät!  :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kävimme pyörähtämässä Knuutilan tilan pihapiirissä ja pari kirkkoakin tuli samalla reissulla viikonloppuna tutkittua. Kutala on kesäisin todella kaunis paikka. Asuimme itse Karkussa vielä pari vuotta sitten, mutta emme törmänneet ko. tilaan ennen kuin nyt Naikkareissa (suuri kiitos! :-X ) Tuo vanha maatila on aivan upealla paikalla niemennokassa keskellä järveä, ja sinne on vielä turkasen helppo löytääkin. Kaikki näytti maalaishäihin täydelliseltä, ja olisin sen itse nyt varaamassa, jos olisi vuosikin jo tiedossa...

Ajattelin tulla vaan kertomaan, että varmasti on oikein hieno paikka häitä pidellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Finn_lily!

Toivottavasti joku eksyisi tähän ketjuun ja kertoisi meille omia kokemuksiaan sitten ainakin kesän jälkeen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos myös minun puolesta, ehkä ens kesän jälkeen ollaan viisaampia flikan ja muiden Knuutilan juhlapaikakseen valinneiden kanssa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät Knuutilan tilalla ensi kesänä  :) Palaan kertomaan miten häämme onnistuivat.  :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odotamme innolla  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tietäiskö kukaan sopiiko Knuutilan tila syyshäihin? "Suuli" on itselle sen verran vieras sana että en osaa yhtään arvioida miten "ulkorakennus" se on. Tiedän että kyselen nyt vähän tyhmiä, mutta oisko siellä tarpeeks lämmintä syyskuussa? Oisko jollain siellä kattomassa käyneellä jonkinlaista käsitystä asiasta?

Samaten kiinnostaa se että onko se miten suosittu paikka ja miten ajoissa ootte varanneet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spektroli: Kyllä sieltä järveltä voi tuuli puhaltaa, jos huonolla tuurilla sattuu joku syysmyrsky kohdalle. Niillä oli kyllä joku lämpöpuhallinsysteemi siellä, ja se toinen juhlatila suulin vieressähän on uusi ja lämmin.

Varausmaksu oli aika iso ja se pitää maksaa heti varatessa. Kyllä paikka varmaan nykyään alkaa aika suosittu olemaan.

Paikkahan on tosi upea, suuli on tosi tunnelmallinen ja paikan emäntä oikein asiallinen ja mukava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Aika suojaisalta tuo suuli vaikutti, mutta jos on oikein kylmä, niin nuo Rosan mainitsemat lämpöpuhaltimet varmasti toimii ja vieressähän on se päärakennus.

Kannattaa tiedustella tilan emännältä asiaa.

Me varattiin maaliskuun loppupuolella 2005, eikä kovin montaa vapaata viikonloppua ollut jäljellä kesälle 2006. Aikas suosittu siis. Ainahan peruutuksia tulee varausmaksusta huolimatta.

Paikka on aivan ihana maalaishäiden viettoon ja sinne on rakenteilla tänä vuonna savusauna ja mökki.

Varausmaksu oli 100€ ja kokonaissumma 400€.

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuinka siellä on tilat pitopalvelulle? Entä pöytäliinat ym systeemit? Astioita oli vaan 150hlö eli jostain haalittava loput itse? Mahtuuko suulissa se 200 hlö niin että jää vielä bändille ja tanssille tilaa vai onko ruuan jälkeen pöytien raivausta tiedossa? Onko suulissa mahdollista laittaa muksuille oma touhunurkka? Kuinka parkkipaikkoja?

Tämmösiä juttuja tuli mieleen. Teitä ku oli jo jonkun verran tilan varanneita...  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suulin vieressä on päärakennus, jossa on keittiötilat. Pöytäliinat saa vuokrattua Knuutilan tilalta. Tilalla on kaikenlaista rekvisiittaa kuten reki ja maitotonkkia ym. Suuliin mahtuu 200hlö ja silti jää bändin lava vapaaksi sekä tanssilattia. Tanssilattialle voi laittaa pitopöydän tai sitten viereiseen päärakennukseen. Suulin yläkerrassa on pari huonetta joihin voi esim. laittaa lasten touhunurkan + pihassa on keinu, hiekkalaatikko sekä leikkimökki. Parkkipaikka tilaa on runsaasti.

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on myös häät Knuutilan tilalla kesällä 2006. Olisi kiva kuulla siellä hääjuhlaa viettäneiden kokemuksia paikasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Www-sivuilleen ovat näköjään päivittäneet uusia kuvia ja uusi kesäterassi on UPEA! Käynti sinne on bändilavan ja ylös menevien portaiden välistä.

Uusia kuvia on niin tilan esittelykuvissa kuin galleriassakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen käytiin Knuutilan tilalla katsomassa paikkoja hääkunnossa. Oli mun äiti ja isikin mukana ihastelemassa. Kesällä sitä vasta tajuaa, kuinka lähellä Kuloveden ranta itse asiassa on ja uusi terassi on hyvällä paikalla.  Lips Sealed

Bändilava siirtyy talven aikana terassin oven vierestä pois nurkkaan ja siitä tulee isompi.

Mitattiin semmoinenkin yksityiskohta kuin yläkerran kaiteen leveys - tulos on 7.5 m

Savusaunastakin tulee _todella_ upea, se on aivan rannassa ja siihen on tulossa toistakymmentä metriä pitkä laituri. Savusaunan vuokra on 250 e + 2 e:n pyyhemaksu, joka pitää joka tapauksessa maksaa.

Mulla on nyt myös jonkin verran kuvia paikasta, jos joku haluaa saada niitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nosto. Eikö kukaan ole nyt kesällä ollut vieraana tuolla pidetyissä häissä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin vieraana Knuutilan tilalla viime elokuussa. Vieraita oli kai kutsuttu noin 80 - juuri sopivasti tilaan nähden. Tunnelma "ladossa" oli saatu romanttiseksi kynttilöin. Tanssitilaa oli suht vähän, mutta ei se kyseisiä häitä haitannut. Pihapiiri oli mukava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me varattiin Knuutilan tila elokuun lopuksi (25.8.) vuodelle 2007 tuossa pari viikkoa sitten! Voi sitä onnen määrää, kun saatiin paljon pähkäilemistä vaatinut juhlapaikka varattua. Heinäkuusta oli jo nyt varattu kaikki muut viikonloput paitsi 14.7. ja elokuussakin taisi kaksi viimeistä viikonloppua (eli 18.8. ja meidän 25. päivä) olla täynnä.

Hakusessa oli siis suuri, maalaistyylinen paikka, johon saa tuoda omat juomat ja kaverit yöksi majoitettua. meidän näköinen paikka eikä tarvi paljoa koristeluita! Mä rakastuin jo kuvista, sulho kun pääsi tarkasti katselemaan ja kyselemään kaikki mahdolliset mieleentulleet jutut.  :-X

 Varausmaksu oli noussut 150 euroon, mutta kokonaisvuokra on 400 euroa (pe n. klo 18 -su iltapäivä), jos pitopalvelu heiltä ja 600 euroa, jos pitopalvelu muualta.

Syyskuuta emäntä ei juhlasuuliin enää suositellut, järveltä voi tosiaan käydä aika viileä viima pahimmillaan. Juhlasuulia katsellessa ei emäntä puhunut mitään lämmityssysteemeistä, mutta kun kutsuun laittaa, että varaa illaksi lämmintä mukaan, niin eiköhän sillä selviä tuostakin.

Koska tilavuokraan kuuluu myös juhlasuulin lisäksi se toinen juhlarakennus, niin kaverit saadaan sinne siskonpetille. Sukulaisille voisi varailla huoneita 6 kilsan päässä sijaitsevasta hotelli Ellivuoresta... Savusaunan yhteyteen rakennetaan pieni tupa, jota vuokraavat hääparille hääyöksi... Jesh, ei tarvi lähteä mihinkään ajelemaan yöllä ja aamulla hintaan kuuluu aamusauna ja runsas aamupala! Hintaa en vielä tiedä.

Emännältä sain jo tarjouksen pitopöydästä, helpointahan se olisi, että samasta paikasta saisi myös pitopalvelun. Hieman hintava tuo oli, joten myös muita tarjouksia katsellaan.

Mä oon vaan niin onnellinen, että me löydettiin unelmien juhlapaikka!! :-X :-X

Muokattu juhlapaikan saantiaika klo 16 -> 18

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Crazy_Kaaso!

Ja onnea hyvän hääpaikan löytämisestä!  ;) Meillä on myös häät Knuutilan tilalla, mutta jo ensi kesänä. Hintoja ovat näköjään nostaneet, ja pitopalvelun ottaneet mukaan palveluun. Taitaa olla aika suosittu paikka. Kysyitko että kaverit saavat yöpyä viereisessä rakennuksessa? Meillä on ollut hieman ongelmana juuri se että mihin kaverit majoitetaan kun uskoisin miedän bileiden jatkuvan aamutunneille saakka.  Itse en huomannut moista asiaa kysyä kesällä kun paikkaa kävimme katsastamassa. Mutta savusaunalle olemme kyllä ajateleet mennä hääyön tai oikeastaan hääaamun viettämään. :-X Hääyön hinnaksi emäntä sanoi meille 100 euroa, voi tosin olla että senkin hinta on noussut.

Tsemppiä hääjärjestelihin!  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistovalinta Marzupilami!  ;D Kerrohan sitten kaikki juhlienne onnistumisesta, jookos!?!

Meillä oli yhtenä tärkeänä kriteerinä tuo kavereiden majoitus ja kun kerran tilavuokraan sisältyy myös se toinen rakennus, missä on keittiötilat, niin yläkertaan saadaan kavereille siskonpeti. Se sopi kuulemma ihan hyvin emännälle ja lupasi järjestää aamupalaa ja lämmittää myös rantasaunan (ei savusaunaa!) aamuksi. Meillä on myös tarkoitus jäädä savusaunan kammariin hääyötä viettämään... Tällä tavoin saadaan viettää iltaa myöhään kavereiden kanssa ja tavallaan jatkaa juhlia vielä aamullakin...

Vielä on pohdinnan alla, että mistähän löytäisi sitten semmoiset 40 patjaa kavereille, ettei ihan makuualustoilla tarvitsisi nukkua. Meillä olisi tarkoitus kysyä ainakin Tampereen opiskelija-asuntosäätiöltä hätämajoitukseen varattuja patjoja lainaksi, mutta koska meidän hääpäivä on vasta elokuun lopussa, saattavat nuo patjat olla jo hätämajoituskäytössä. Enkä tiedä lainaavatkokaan niitä...

Emäntä on laittanut tähän mennessä vähän pienempiin juhliin ruokaa, mutta on nyt ensi kesänä tarjoamassa pitopalveluaan myös häihin. Mikäs pitopalvelu teillä on harkinnan alla?

Entäs missä kirkossa astelette vihille vai menettekö kirkossa?

Mukavia hääjärjestelyitä sinullekin (ja miehellesi tietysti myös)! Minä olen lupautunut pitämään vuoden suuni supussa, kun paikka on jo valmiina, mutta ensi vuoden lopulla sitten saa hössöttää...  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terve Crazy_Kaaso ja muutkin!

Tuota patja-asiaa en vielä kerinnytkään miettiä. Täytyy vissiin keksiä jotain.  ??? Hyvä tietää myös että aamupalakin järjestyisi yövieraille. Huomasitko kysyä sille jotain hintaa?

Meille on varattu pitopalvelu Tilisanssi. Se sijaitsee Kangasalla ja varasin sen ihan siksi että sitä täällä on kovasti kehuttu. Toivottavasti on hyvä valinta.  :) Vihille astelemme Tampereen tuomiokirkossa, täytyy vaan toivoa että julkisivuremontti saadaan valmiiksi ennen elokuuta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löysinpä minäkin tänne:)

Meillä on häät tulossa 28.7.2007 Knuutilan tilalle. Yksissä häissä olen siellä ollut aiemmin vieraana ja tilat toimi ihan ok. Ainoa miinus oli se, että suulin yläkerrasta vieraat eivät oikein nähneet alakerrassa esitettävää ohjelmaa kunnolla  :-/

Ruoat meille tulee Liekorannasta Vammalasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyselenpä vielä, että saakohan siellä suulissa polttaa kynttilöitä? Onko joku teistä kysynyt?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kyselenpä vielä, että saakohan siellä suulissa polttaa kynttilöitä? Onko joku teistä kysynyt?

Tuikkuja tuikkukipoissa pitäis saada polttaa, mutta korkeita pöytäkynttilöitä ei, koska niissä on se tulipaloriski liian suuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now