Jump to content
Naimisiin.info

Villa Roma (Ruissalo)


morsmaikku78

Recommended Posts

Herätelläänpä tätä keskustelua vähän!

Ollaan menossa Villa Romaa maanantaina katsomaan ja ainakin kuvista päätellen tämä olis the paikka.

Oletteko kaikki ottaneet sen häämenun vai päätyneet johonkin muuhun? Onko tietoa siitä, joustetaanko menuissa hyvin? Saako siis tehdä joitain muutoksia vai onko ne ihan kiveen kirjoitettuja?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

^Kiva kuulla! Mietin nimittäin itsekin tuota hääkakkua, että josko sen voisi tuoda muualta. Ja niin vähän arvelinkin, ettei menua tarvitse hirveästi etukäteen tietää, mutta jos joku jo juhlinut osais kertoa vähän kokemuksia niistä ja onnistuiko mahdolliset sumplimiset! :)

Link to comment
Share on other sites

^Upea kakku kyllä!

Mites olette hoitaneet/ajatelleet hoitaa valaistuksen? Tilassahan ei taida olla lamppuja omasta takaa. Itse ollaan ajateltu kynttilöitä ja jouluvaloja (näille on varmaan joku muukin nimi:D), mutta riittääkö ne? Elokuun lopussa kun on jo pimeät illat.. Tosin jos häät on aiemmin kesällä, niin valaistusta ei ehkä tarvitsekaan miettiä.

Tänään tosiaan käytiin paikka katsomassa. Ei huono, mutta en täysin rakastunutkaan paikkaan. Täällä taidettiin jo aiemminkin mainita lattian kunnosta ja samoilla linjoilla ollaan - voisivat kyllä kunnostaa. Tai Kaj Stenvallhan paikan omistaa, että kai hän on "vastuussa" korjauksistakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nyt on haat ihanassa Villa Romassa juhlittu! Kaikki meni oikein hyvin, ja toki suuri osuus juhlapaikan onnistuneisuuteen oli saalla, joka oli kaunis kuin morsian!  :girl_in_love: Pitopalvelussa, eli siis Meripaviljongin seremoniamestareissa, ei ollut moitteen varaa. Noh, ainoat miinukset siita, etta vihersalaatissa oli jaavuorisalaattia, joka minusta on ihan yhta tyhjan kanssa (ja taitaa olla salaateista halvinta, sehan on oikeastaan pelkkaa vetta...), japaaruoalla tarjotut hunajaiset paahtojuurekset maistuivat ja nayttivat ihan tavan juureksilt, eika niissa hirveasti ollut makua. muutoin ruoka oli oikein hyvaa, ja pitopalvelun vaki hoiti hommansa erinomaisesti. Ainakaan me emme huomanneet, eika tietoomme tullut mitaan ongelmia. Erittain ystavallinen ja ihana on myos Ulla, joka hoitaa Villa Roman vuokrausta ja pitoplavelua. 

 

Meilla oli muuten myos yksi vieras, joka kayttaa pyoratuolia. Tilaan ei alunperin ollut pyoratuoliramppia, mutta he laittoivat sellaisen. Vessaan ei kylla sellaista oikein saa, kun portaat on niin kapeat ja jyrkat, joten jouduimme sitten hanelle vuokraamaan inva-wc:n erikseen (sellaisen bajamajan). Se maksoi kaikkinensa n. 300 euroa, joten aika kallistahan se oli. 

 

Paasimme koristelemaan tilaa jo perjantai-aamuna, joka oli todella iso plussa. Sunnuntaina piti vain noutaa tavarat ja juomat n. puoleenpaivaan mennessa, he hoitavat siivouksen. Asensimme muuten tilaan kahdelle seinalle LED-valokoynnoksia, ja meilla oli myoskin bandi. Sahkokapasiteettihan siella ei hirmuisen suuri ole, mutta hyvin kesti.  :) Saa kysella lisaa, jos tulee kysyttavaa, mutta me olimme kylla tyytyvaisia.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Etsiskelen tässä hääpaikkaa vuoden 2015 toukokuulle ja Villa Roma on nettisivujen ja käyttäjäkokemusten perusteella noussut yhdeksi suosikiksi. Paikalla emme ole vielä käyneet, todennäköisesti se tulee eteen vasta keväällä, jotta näkee suurin piirtein millainen paikka on juhla-ajankohtana. Vaikka säästä nyt ei koskaan tiedäkään :) Sellaista kyselisin, että onko teidän mielestänne vihkimen mahdollista järjestää juhlapaikalla? Puutarhasta olen kovasti kuullut kehuja, mutta saako sinne viedä 80 henkeä seisoskelemaan, jos sää suosii? Entä sisätilojen puolesta?

Link to comment
Share on other sites

Puutarha on todella iso, joten varmasti onnistuu! Meilla oli aluksi suunnitteilla, etta vihkiminen olisi paikan paalla, mutta muutimme sitten kuitenkin mieltamme. Mutta siis paikan puolesta olisimme niin voineet tehda, asia oli jo alunperin nain sovittu, ja meillakin oli tosiaan n. 80-hengen haat. Toki sitten jos sataa, joutuu vihkimisen suorittamaan sisalla, ja kylla se varmasti onnistuu, mutta ei tila ei ehka ole hataratkaisuna ihan ideaali, koska poydat on sitten siten kuin ne on ruokailua varten, joka taas ei vihkimista ajatellen mielestani ole kauhean hyva vaihtoehto. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 11 months later...

Nostan aihetta ajankohtaisemmaksi (samalla eka kirjoitukseni koko foorumille): etsimme hääpaikkaa kesälle 2017 ja ollaan menossa katsomaan Villa Romaa ylihuomenna. Voin kertoa tänne sitten hieman tuoreempaa tietoa paikasta tutustumiskäynnin perusteella - aiempien kirjoitusten ja nettisivujen sekä pitopalvelun emäntä Ullan kanssa käymäni puhelun perusteella Villa vaikuttaa tosi hyvältä paikalta.

Sen verran tiedän jo, että hääjuhlien menuksi voi valita minkä vain, mutta kuulemma juuri siihen häämenuun sisältyy myös kattaukset ja siivous. Se voi olla hyvä pitää mielessä. :)

Olisi myös kiva kuulla viime ja tämän kesän hääparien kokemuksia häidensä järjestämisestä Villa Romassa!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Aikaa on jo kulunut viime kerrasta, mutta laitan nyt lupaamani raportin  Villa Romasta paikan päällä tänä kesänä (1.7.) käyneenä! Pasi oli paikalla esittelemässä tilaa meille ja muutamalle muulle kiinnostuneelle - hän on todella miellyttävä ja auttavainen, aidosti kiinnostunut keskustelemaan kihlaparin kanssa ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Paikka on kaunis, samoin pihamaa, ja aivan omassa rauhassaan saa juhlaseurue siellä varmasti olla. Villa Roman juhlatilan voi koristelemalla muuntaa hyvinkin persoonalliseksi, joskin sen pyöreä muoto, keskellä seisova korkea pylväs ja kattoikkunat tekevät tilasta jo valmiiksi omanlaisen. Vuokraajilla on paljon kokemusta mm. siitä, miten pöydät, bändi ja tarjoilupöytä kannattaa järjestää. Aiemmin ketjussa nouseeseen kakkukysymykseen sain nyt ainakin vastauksen, että vaikka Villa Romalla on oma catering, kakun voi tilata muualtakin.

Oli hauska idea, että pihanurmikolla voi myös pelata erilaisia pelejä, jotkut juhlijat ovat kuulemma järjestäneet mahdollisuuden mm. häämölkyn ja kroketin peluuseen - mahtava idea rentoihin häihin! Mutta yhtä lailla pihaa voi käyttää myös arvokkaammassa juhlassa hyväksi, siinä on kiva käyskennellä ja paikan puolesta saa muistaakseni n. 20-30 hengelle istumapaikkoja ja pöytiä myös pihalle (ei siis ruokailuun vaan oleskeluun). Juhlatila ei itsessään ole kovin suuri, ja siitä syystä emme mekään sitä lopulta voineet valita juhlapaikaksi. Hyvällä säällä piha tarjoaa kuitenkin upean lisätilan juhliin. Ja kyllähän jo se, että Villa Roma sijaitsee Ruissalossa, ja sinne on näyttävä sisäänkäynti suurien lehtipuiden (tammien?) reunustamaa pihatietä pitkin asioita, jotka tekevät paikasta varsin viehättävän. :)

Kuvat kertovat enemmän kuin sanat, joten liitän tähän muutaman ottamani kuvan paikasta. Nämä kuvat eivät tee oikeutta paikalle, vaan suosittelen kuitenkin ottamaan yhteyttä mukaviin Ullaan ja Pasiin, ja sopimaan käynnin Villa Romaan!

VillaRoma_piha.jpg

Phototastic-4_7_2016_1156dd61-e719-41c3-8ac2-abbc87ef2f3c.jpg

Muokattu: , käyttäjä: LLKaroliina
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...