Neea-Maria

Johteenhovi (Oulu)

36 posts in this topic

Hei! Olemme varanneet johteenhovin kesälle 2007, oulussa. Kovin on kallis paikka 1000eviikonloppu! Mutta ihana paikka :) Hääväki voi jäädä yöksi. Onko kellään kokemusta miten paikka toimii...kannattaako maksaa 1000e?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin Johteenhovissa viime kesänä veljeni häissä vieraana ja täytyy kyllä sanoa, että paikka oli oikein tunnelmallinen ja tuntui toimivan hyvin. Ruokailu oli siinä päärakennuksessa ja myöhemmin siirryttiin tanssimaan ja kuuntelemaan bändiä siihen toiseen rakennukseen (onpas selkeä kuvaus  ::)). Illalla oli grilli ja sauna lämpimänä. Kaikki vieraat tuntuivat viihtyvän ja juhlat jatkuivat pitkälle yöhön osittain juurikin varmaan siksi, että juhlapaikalla pystyi yöpymään. Minä en ainakaan näin häävieraan näkökulmasta keksi mitään valitettavaa.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sukan kokemukset vahvistavat ajatukseni, että paikasta todellakin kannattaa maksa tuo 1000€. Koristelutkin saa laittaa rauhassa perjantaina eli kiirestressistä ei tietoakaan :D Järjestelijänä odotan rentoa ja kaikkia miellyttävää juhlaa yömyöhään, kokemuksista lisää sitten elokuussa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

heippa...soittelin tässä muihin juhlapaikkoihin , jos olisi joku toinen parempi..ja halvempi.Mutta kyllä se taitaa olla niin että meidän häitä juhlitaan siellä.Sukulaisia tulee etelästä ja voivat olla siellä yötä.Ja saa juhlia kunnolla aamuun asti :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kokemuksia lisää kiitoksia!

Jos joku on juhlinut viime aikoina tai suunnittelee hääjuhlaansa sinne... :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kertokaa vaan kokemuksia lisää. Meillä on kyseisessä paikassa häät

Edited by ElluK

Share this post


Link to post
Share on other sites

mielelläni ottaisin kanssa infoa kyseisestä paikasta..

Edited by tuhkatintti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Millainen tuo varaustilanne on ollut kun ootte varaillu paikkaa käyttöön? Vieläkö voi kesälle 2010 valita vai saako jämät?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun kyseltiin niin tuo oli ainut vapaa koko kesänä.... mut kannattaa varmaan kysellä. Meillä mies ja anoppi hoiti paikan varauksen. Alunperin oli meillä aikomus jo elokuun alkupuolella viettää häitä mutta tosiaan kun paikkaa ei saanut...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varasin itse paikan kesälle 2010 helmikuussa ja sain heinäkuun viimesen vapaan vkl. Maaliskuussa ku käytiin kattomassa niin sanoivat, että yks vkl elokuussa on vielä jäljellä. Kannattaa kuitenkin soitella jos siellä osa on vaan alustavia varauksia ja jos on peruutuksia tullut. Kesään 2010 on vielä kuitenki yli vuos aikaa niin ihan hyvin voi tulla peruutuksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no se elokuun viimeinen vapaa vloppu on se mikä meille varmaankin tuli =) onko jollain kuvia paikasta? tai tarkempia tietoja kuin mitä netistä löytyy? itse pääsen katteleen paikkaa vasta syksyllä ja kiinnostusta olisi tietää jo nyt pikkuasioita...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meen kesällä vasta seuraavan kerran kattoon, mutta pistän sitten varmaan kuvia tuonne omaan päikkyyn. Astioita siellä oli hyvin, ei tartte muualta hankkii. Ellei oo enemmän ku 100 vierasta. Pöytäliinoja pysty vuokraa sieltä 5€/kpl. Nukkuma tilaa on paljon, pari omaa huonetta ja sitten parvella oli vaan rivi sänkyjä. Ruokailutilan lisäksi siellä on "lato", missä kuulemma on yleensä pidetty sitten tanssi. Siellä ladossa on myös suurinosa nukkumapaikoista, mutta ne on kuitenkin ovella eristetty vähän niin ku eri tilassa ku tanssipuoli. En tiiä oliko nyt kauhean selkeä selitys :P . Sitte siellä oli iso grillikota, ulkonuotipaikka ja sauna. Ja vielä yks pikku rakennus jossa pysty kans nukkuun. Tosi kivalta paikalta tuntu. Vähän syrjässä niin saa olla rauhassa. Pitää nyt tosiaan mennä kesällä kattoon niin näkee paremmin pihan. Toivottavasti oli jotain uutta tietoa ^_^ .

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllä oli :) iso kiitos. Itseani pohdituttaa just nuot pöytäliinat ja sitten ne tuolit... kun näytti vähän kököiltä et pitääköhän huputtaa.... *pohtii*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan viettänyt paikassa talvihäitä? Miten toimii? Löytyisikö keltään Johteenhovista kuvia???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siskon häät vietettiin Johteenhovissa marraskuussa muutama vuosi sitten. Ilma sattui onneksi kohdilleen, lunta oli ja pikkusen pakkasta :P

Vieraita oli noin 80 ja porukka mahtui ihan hyvin eikä kauhean kuuma ollut. Oven isoon eteiseen saa aukaistua, niin sieltä tulee raitista ilmaa jos alkaa käydä tiiviiksi tunnelma :) Oven lähellä istuville tosin voi tulla vilpoinen :) Mutta piha laitettiin nätiksi kynttilöillä, samoin kuin tie pihaan. Iso piharakennus ei ollut meillä käytössä (eikä se muutenkaan kai ole talvisin käytössä?) Saunaa oltais voitu käyttää, mutta se jäi sitten juhlan tiimellyksessä. Mökeissä olisi myös saanut nukkua. Meillä ne toimi tavaroiden säilytyspaikkana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olikohan kenelläkään tietoa maksimivierasmäärästä? Meillä on tulossa lähemmäs 200 vierasta ja ei tunnu sopivaa paikkaa Oulun seudulta löytyvän...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä varattu johteenhovi kesälle 2011. Ajoissa liikenteessä :girl_wink: Saatiin ainaskin just se mieluinen viikonloppu. Onhan paikka aika hintava, mutta uskon olevan hintansa väärti, ainaskin mitä paikasta olen kuullut ja nähnyt. Ja plussaa se että koko alue on varattu pe-su, niin pääsee ajoissa koristelemaan ja juhlat saa jatkua vaikka aamuun asti :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oliko tuo Johteenhovi sellainen paikka mihin saa viedä oman pitopalvelun ja juomat? Liekö kuinka varattu jo kesälle 2011? Onko sulla morsian-ansku tietoa? Paljonkohan väkeä sinne mahtuu nukkumaan? (Jos nämä ovat tulleet aikaisemmin esille, niin anteeksi, en kiireessä ehtinyt lukea viestiketjua läpi... :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kaikille!

Olemme katselleet erilaisia vaihtoehtoja kesähäille (joihin tosin on aikaa, mutta morsian eli minä olen ihminen joka haluaa hoitaa asiat ajoissa :)). Olemme jo alustavasti varanneet Maikkulan kartanon päärakennuksen, mutta tarkemmin mietittynä emme olekaan ihan varmoja paikasta, siellä kun voi olla toiset häät samassa pihapiirissä ja hinta on aika kova (min. 50e/hlö). Jos jollain on paikasta kokemuksia, myös niitä otetaan mielellään vastaan! Tuo Johteenhovi vaikuttaa tosi hyvältä paikalta, ainakin tämän keskustelun ja niiden nettisivujen perusteella. Olisin kuitenkin halunnut muutaman tarkennuksen paikasta, itse kun asumme Lahdessa ja pääsemme katsomaan paikkaa vasta kesällä.

- Millainen se Johteenhovin ranta on tai siis voiko sitä kutsua rannaksi?

- Mikä mahtaa olla nykyinen hinta paikasta viikonlopuksi, siten että perjantaina jo pääsisi koristelemaan ja sunnuntaina saisi rauhassa vieraat poistua paikalta? Sisältääkö tuo hinta myös vieraiden majoituksen vai onko siitä joku erillinen maksu?

Jos jollakulla on jotain hyviä ideoita hääpaikaksi (n. 50 vierasta) joka sijaitsee rannassa ja kauniissa ympäristössä (sulhasen toive) ja jossa on yöpymismahdollisuus paikanpäällä tai sitten paikka on suhteellisen lähellä keskustaa, niin vinkkejä otetaan vastaan!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Tuo ranta ei ole oikein ranta, se on puro joka lähtee merestä ja sinne vie portaat (jos muistan oikein) portista saunalta. Uida voi kuulemma, riippuu vesitilnateesta paljon.

Pihassa on pienemi mökki, missä on majoittautumista toisessa huoneessa kaksi kerrossähnkyä ja toisessa kanssa kaksi (toinen alapeti levitettävä)

Isommassa tilassa oli useampia huoneita missä erilaisia nukkumavaihtoehtoja.

Hinta meillä ainakin on perjantaista-sunnuntaihin. Jos ottaa petivaatteita ja liinoja/pyyhkeitä paikasta, se maksaa ekstraa, mutta jos vie omat niin ei tule niistä liskuluja tuohon hintaan.

Hinta kannataa kysyä paikasta itse. Aika kova hintahan se on, mutta siellä saa olla rauhassa, yöpyä usempi henkilö (parikymmentä meillä tarkoitus majoittaa ainakin) ja tuoda omat ruuat ja juomat. Astioita siellä on tosi hyvin ja hääkakkutelinekin. (astioita ja tuolei jne noin 100 hengelle)

Meillä häät siellä elokuun lopussa 2010. Käytiin kerran jo katselemassa paikkaa ja otettiin kuvia. kesällä käydään uudestaan. Heiltä myös sai mitat pöydistä ja ruokailusalista niin voi suunnitella etukäteen.

tässä nyt mitä tuli mieleen. Jos joku haluaa niin voin toki laittaa nuot kuvat tulemaan s-postilla. Laita pyyntö yksityisviesteihin. tiedosto on todella iso joten s-postilaatikon tulee olla tilava :)

Niin ja jos ei mahdu yöpyyn tuonne paikanpäälle, niin eden on todella lähellä lisämajoitukseen jos joku luksusta kaipaa enempi.

Niina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaveilen talvihäistä Johteenhovissa. Jostain muistan lukeneeni, että paikan vuokra olisi sesongin ulkopuolella edullisempi. Onko kenelläkään tarkempia lukuja heittää?

Kesällä täytyy kyllä mennä katsomaan paikkaa kun en ole ikinä edes pihassa käynyt, vaikka Hietasaaressa muuten olenkin melko paljon seikkaillut. Ainakin kuulostaa ihanalta paikalta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kaikille!

Olemme katselleet erilaisia vaihtoehtoja kesähäille (joihin tosin on aikaa, mutta morsian eli minä olen ihminen joka haluaa hoitaa asiat ajoissa :)). Olemme jo alustavasti varanneet Maikkulan kartanon päärakennuksen, mutta tarkemmin mietittynä emme olekaan ihan varmoja paikasta, siellä kun voi olla toiset häät samassa pihapiirissä ja hinta on aika kova (min. 50e/hlö). Jos jollain on paikasta kokemuksia, myös niitä otetaan mielellään vastaan! Tuo Johteenhovi vaikuttaa tosi hyvältä paikalta, ainakin tämän keskustelun ja niiden nettisivujen perusteella. Olisin kuitenkin halunnut muutaman tarkennuksen paikasta, itse kun asumme Lahdessa ja pääsemme katsomaan paikkaa vasta kesällä.

- Millainen se Johteenhovin ranta on tai siis voiko sitä kutsua rannaksi?

- Mikä mahtaa olla nykyinen hinta paikasta viikonlopuksi, siten että perjantaina jo pääsisi koristelemaan ja sunnuntaina saisi rauhassa vieraat poistua paikalta? Sisältääkö tuo hinta myös vieraiden majoituksen vai onko siitä joku erillinen maksu?

Jos jollakulla on jotain hyviä ideoita hääpaikaksi (n. 50 vierasta) joka sijaitsee rannassa ja kauniissa ympäristössä (sulhasen toive) ja jossa on yöpymismahdollisuus paikanpäällä tai sitten paikka on suhteellisen lähellä keskustaa, niin vinkkejä otetaan vastaan!!!

Maikkulan Kartano on tyyris, mutta hinta ei tunnu pahalta, kun tietää, että kaikki tulee paikan päältä eikä itse tarvitse kuin juhlia :)

Kannattaa harkita myös Seelaria. Hinta n. 700 €/viikonloppu ja kivalla paikalla varsinkin kesähäitä ajatellen. Ei majoitusta, mutta lyhyt matka kaupunkiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiedätkö Sonttu tuosta Seelarista, että paljonko sinne mahtuu väkeä juhlimaan? Katselin niiden kotisivuja, mutta mistään en vierasmäärää löytänyt (tai sitten olen sokea :)).. Se on kuitenkin puolet halvempi kuin Johteenhovi (tänä vuonna viikonlopun vuokrahinta on siellä 1400€), niin siksi kovasti kiinnostaa. Entäs se ympäristö, onko vihreää? Tuo "telakointikenttä, nosturi, venehalli ja laituripaikkoja" kuulostaa vähän arveluttavalta....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kaikille! Uusi morsmaikku ilmoittautuu mukaan. :wub:

Tarkoitus olisi viettää häitä kesäkuussa 2011 paikkana alustavalla varauksella Johteenhovi. Näin juhla-aikana aika hyvin varattu se tila, emme ole vielä päässeet paikan päälle katsomaan. Jos jollain teistä olisi kuvia paikasta sellaisenaan tai jopa juhlakuntoon laitettuna, niin olisin enemmän kuin kiitollinen jos saisin hieman vilkaista. :girl_in_love:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now