Jump to content
Naimisiin.info

pikkusuolasta


Guest keksi(Guest)

Recommended Posts

Guest keksi(Guest)

heippa, nyt tarvitaan pikkusuolas-vinkkejä, oisko esim. pateijat, mitä sinne kannattais panna sisään, kasvis- ja liha-vaihtoehdot, ei kuitenkaan kinkulla..

mitä muuta vois tarjota? kiitos jos autatte

Link to comment
Share on other sites

Guest Vierailija(Guest)

Tuulihatut kivoja pikkusuolaisia. Myös ihan pienet, esim pyöreät leivät.

Täytteenä mitä tahansa, sienisalaatti makoisaa, samoin joku tahna kylmäsavulohesta tms. Pasteijoiden sisään vaikka lampaanjauhelihaa ja kaalia, lohta, riisiä ja munaa. Muista laittaa pasteijoiden täytteeseen hieman kerma tms. jottei täyte ole liian kuivaa.

Link to comment
Share on other sites

nakkirullat on kyllä yks parhaista. Samalla systeemillä on kokeiltu myös kinkkurullia ja savulohirullia, jotka myös tekivät kauppansa. Kasvisvaihtoehtoihin oon laittanut ihan vaan tuorejuustoa ja/tai fetaa/mozzarellaa. Helppoja, nopeita,halpoja ja parasta on, että ne voi tehdä reilusti etukäteen, pakastaa ja lämmittää pelipaikalla mikrossa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

mä oon kehitelly sellassen aika hyvän.. en tiiä mihin se kyllä lukeutuu mutta anyway: Tomaatti halkaistan puoliksi, koverretaan sisusta pois ja tilalle perunasalaattia, päälle jonkun yrtin lehti, esim. basilika. voi lisää perunasalaattiin vähän sitruunaa ja katkarapuja, jos niistä pitää.  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 weeks later...

Suolaiset muffinssit on hyviä ja helppoja tehdä, googlettamalla löytyy runsaasti reseptejä! Tässä esimerkkinä yksi perusohje:

Suolaiset muffinssit

Voitaikinasta voi tehdä myös "suupalan kokoisia" suolaisia herkkuja. Paloittele taikina, päälle vaikka pestoa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja mozzarellaraastetta.

Savulohitahna/munavoi coctail-kokoisten karjalanpiirakoiden päällä on hyvää. Myös patongin palat tuorejuustolla tai itse valmistetuilla tahnoilla (esim. kanttarellituorejuustoa,savuporoa siivuina, punasipulia ja paistettuja kanttarelleja vielä joukkoon) tekevät hyvin kauppansa!

Link to comment
Share on other sites

Tosi helpolla pääsee kun ostaa valmiita cocktailpiirakoita ja tekee niille munavoin.

Nuo valmiit piirakat on vähän kuivia, mutta paistamisen jälkeen ne voi kastaa lämpimään voi-maitoseokseen ja antaa vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tulee ihan kuin itsetehtyjä tällä konstilla. Nam!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Meillä on juhlissa ollut usein pikkusämpylöitä jotka tehdään pehmeämmästä taikinasta kuin tavallinen sämpylätaikina. Sisälle sitten majoneesi/kermaviili seos ja maksamakkaraa, lohta, paprikaa, kananmunaa, mistä nyt sitten tykkääkin. Ja koko on tosiaan suunnilleen 2e kolikon halkaisija niin on sopivia suupaloja.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...