Muratti

Tampereen kukkakaupat

155 viestiä aiheessa

Minultakin pisteet Blummarille! Epäselvistä toiveista huolimatta käytiin läpi mahdollisia teemaväriini sopivia kukkia ja lopputulos oli loistava. Kukat kestivät hienosti ja pöytäasetelmat koristivat vielä pöytiä pitkälle häiden jälkeenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille haettiin kukat Katin kukasta Ylöjärveltä. Häämessuilta sain vielä alekuponginkin käytettäväksi. Ennen häitä kävin kertomassa toiveistani, tilasimme hääkimpun, kukkia kaasojen hiuksiin ja rintavieheet miesväelle. Sovimme että kimppuni olisi keskikokoinen.

 

Hääpäivänä menimme tytöissä hakemaan kukkia kampaus/meikkausreissullamme. Etukäteen ei  ollut mitään puhetta, koska kukat pitää maksaa. Olin hoitanut kampaamolaskun jo etukäteen, mutta jotenkin unohtanut kysyä maksamisasiaaa kukkakaupassa. Maksu oli suoritettava noudettaessa (oli ihan silkkaa tuuria että minulla edes oli lompsa mukana). Vasta jälkeenpäin muistin alekuponkini, mutta kun kävin asiaa tiedustelemassa ei alennusta voitu enää jälkeenpäin antaa. että siinä kaikessa hötäkässä olisi pitänyt vielä se kuponkikin muistaa! Luulisi että hiukan olisi joustonvaraa, olin pettynyt:( hääbändikin kävi juhlissa soittamassa vaikkei ollut vielä maksua saanut ja se sentään oli isompi lasku kuin   kukista! Olin pettynyt myös kimpun kokoon. Minusta se oli pieni. Huono maku jäi tuolla asioinnista, joten asiakkaan menettivät :girl_mad: 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lauran opiskelukaverina voin todeta, että hänellä on alusta saakka ollut vahva, oma tyyli ja aivan toisista sfääreistä olevia ideoita. Itsekin ostaisin kukkani häneltä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lamminpään kukka. oli ennestään jo tuttu paikka ja tekivätkin hienon ja kestävän kimpun 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään