Curacao matkakohteena


TRN

Recommended Posts

Onko kukaan ollut Curacao:lla matkaamassa elokuussa? Olemme saaneet tarjouksen ko. saarelle ja hintakin on kohtuullinen 7 yön viipymisestä. Mitä matkaoppaista lukee niin olosuhteiden tulisi olla loisteliaat, mutta onko kellään kokemusta paikasta? Missä kannattaa käydä jne.???

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tsekatkaa sää! Usein nämä halvemmat hinnat liittyvät high-seasonin alkuun tai loppuun, jolloin ei ole mitään takeita säästä (onko koskaan?).  Jos nimittäin haluatte rantalomaa pitää.

Link to comment
Share on other sites

Lämmintä pitäisi olla >30 ja sadetta <60 yhden lähteen mukaan. Tuskin on ihan sentään huonoa säätä ja me ei tykätä mistään megahelteistä. Onhan siellä muutakin kuin rantaa... ja kyllä me keksitään huoneistossamme tekemistä jos osuu sadepäivä kohdalle.  ;) ;D Kyseessähän on sentään *honeymoon*.

Link to comment
Share on other sites

Oma tuleva mieheni oli aikoinaan 3 viikkoa ko. saarella ja kehui sen maasta taivaaseen. Paikkana kuuma ja karu (mm. liskoja), mutta silti parasta Karibiaa! Ja hurrikaanivapaa- alue. Suosittelen kuulopuheiden perusteella sukellusta. Ja kysykää mahdollisuudesta käydä Venezuelassa.

Hintatasokin on kohtuullinen. ;)

Meidänkin piti suunnata sinne viettämään honeymoonia (ja alunperin piti avioitua siellä), mutta piheys iski ja siirrämme matkan tulevaisuuteen. Häämatkakohteena  on nyt Rhodos, mutta jospa 1- vuotishääpäivä vietetään Curacao:lla?? 8)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Chogogo beach resort (muistaakseni jotain sinnepäin). Mikä hotelli teillä? Meillä on häät sitten ilmeisesti teitä viikkoa aiemmin eli saadaan vielä häiden jälkeen pakkailla ja hoitaa matkajuttuja kaikessa rauhassa. Luulen, että on parempikin, ettei lähtö ole heti seuraavana päivänä. Ehtii vähän palautua. Kyseessä on kuitenkin niin spesiaali reissu, että siitä haluaa ottaa kaiken irti. Eipä ainakaan mene ekat päivät vaan nukkuessa ;)

Link to comment
Share on other sites

Miimu,

Voit toki varata matkan kaikilta normaaleilta

matkatoimistoilta, ketkä räätälöivät matkoja (esim. Töölö, KohdematkatKaleva, SMT jne.), älä siis soita turhaan seuramatkatoimistoihin (Aurinkomatkat, Finnmatkat jne). Matkatoimistot myyvät lennot ja järjestävät hotellit mistä päin maailmaa tahansa ja mille tahansa ajanjaksolle. Hinta riippuu ihan majoituksen tasosta. Lentohinnat vaihtelevat ajanjaksojen, paikkatilanteen ja tarjouksien mukaan. Rohkeasti vaan soittamaan ja pyytämään tarjousta.

8) Myy

Link to comment
Share on other sites

Niin hinnasta voin oman matkani osalta kertoa sen verran, että kaksi viikkoa maksaa meille 1500 örpylää per nenä. Varmaan olis saanut vieläkin halvemmalla, jos olis ottanu riskin ja varannu vasta lähempänä matkaa. Tilattiin matka muistaakseni helmikuussa ja lähtö on siis elokuussa.

Link to comment
Share on other sites

Hollannissa asuvana voin antaa hyvän vinkin kaikille Curacaolle haluaville..

Kannattaa harkita esim. mahdollisuutta ostaa erillinen menopaluu Amsterdamiin ja sitten Hollannista pakettimatka Curacaolle ja/tai Aruballe..Kyseiset saaret ovat vähän kuin hollantilaisten Kanariansaaret ja sinne saa tätä kautta hyvinkin edullisia matkoja ja vielä tosi hyviin hotelleihinkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ah ihanaa, palasimme kahden viikon häämatkaltamme maanantaina :-X Saari oli kyllä uskomattoman ihana! Valkoiset hiekkarannat ja kirkas turkoosi meri olivat uskomattoman upeita ;D Hotellimme Chogogo resort oli mukava, voin suositella :-X Samasta hotellista bongasimme kolme muutakin suomalaista hääparia, joten suosittu taitaa olla...

Kuvia voin laittaa tänne jossain vaiheessa kunhan saamme ne julkaistavaan muotoon. Mutta sitä ennen matkavinkkejä: kannattaa ehdottomasti vuokrata auto muutamaksi päiväksi. Me otettiin kolmeksi päiväksi ja näki kyllä saarta aivan eri tavalla, kuin vaan omasta hotellistaan käsin! Omalla autolla pääsi myös näkemään mahtavat rannat ympäri saarta. Lisäksi sukelluskurssi on ehdoton, me olimme vaan yhden päivän kurssilla mutta jos budjetti/ aikataulu antaa myöten niin kursseja kyllä löytyy joka lähtöön.

Seaquarium oli pienoinen pettymys, hinta oli kallis verrattuna siihen, että siellä ei juurikaan ollut niin paljoa näkemistä. Sukellusvene oli suljettu korjausten vuoksi ja ainoa hieno juttu turistirysässä oli delfiinit mutta 15 min näytöksen takia ei kannata maksaa 20 euroa... Ruoka oli Suomen hintatasoa ravintoloissa mutta itse laittamalla tietenkin säästää. Supermarketeissa oli saman hintaista kuin Suomessa. Willemstadissa käydessä kannattaa mennä syömään tai drinkille kelluvan sillan lähistölle kanaalin viereen. Silta siirrettiin monta kertaa päivässä sivuun, kun isot laivat menivät kaupungin läpi. Oli hauskaa katseltavaa!

Mukaan kannattaa ottaa kevyitä ja väljiä vaatteita. Käytin ainoastaan hameita ja toppeja/ hihattomia paitoja. Oli todella kuumaa ja kosteaa mutta onneksi merituuli vilvoitti ihanasti. Saarella on moskiittoja, joten kannattaa ottaa matkaan mukaan hyttysmyrkkyä ;D Ihanaa häämatkaa kaikille, joilla se on vielä edessä! Muuta en voi kuin kehua kohdetta maasta taivaaseen :-X

Link to comment
Share on other sites

Ai niin, piti vielä laittaa vinkiksi, että kannattaa ottaa selvää sunset -risteilyistä joita tekee ainakin Plaza-hotelli Willemstadissa (se korkein rakennus, jonka päällä on papukaija). Hinta oli muistaakseni edullinen ja näkymät on merellä varmasti upeat. Meitä ei risteilyn suhteen onnistanut, koska oltiin liian myöhään liikkeellä mutta vinkkinä tällainenkin elämys. Minulta saa lisää vinkkejä, jos vaan kiinnostaa ;D

Link to comment
Share on other sites

Ihana kuulla että viihdyitte :)

Meillä on matka vielä edessä, lähtö kahden ja puolen viikon kuluttua, tuskin maltan odottaa!!

Kertoisitko vielä vähän enemmän paikasta, esim. missä kannattaa syödä, onko Willemstadissa hyviä shoppailupaikkoja ja miten siellä kannattaa liikkua (oma auto vai julkinen liikenne)

Ja kaikki muukin info tervetullutta!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...