Jump to content
Naimisiin.info

Mihin menette häämatkalle ja miksi?


Guest GinTonic

Recommended Posts

  • Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brasialiaan.

Kauas ja lämpimään oli matkakohteen etsinnän aloituspiste. 8) 8) 8) 8)

Vaihtoehtoina aluks oli Dominikaaninen, Meksiko ja Brasilia. Jotenki se Brasilia siitä sitten tuli.

Meksikon hylättiin, kun tuli mieleen, että siellä voi olla vähän liikaa amerikkalaisia turisteja. Vähän tyhmä syy, mutta ei voi mitään  :(

Dominikaanisessa olis kai joutunu loikoileen siellä hotellialueella suurimman osan aikaa ja se sit alkoi tuntua vähän tylsältä ohjelmalta kahdeksi viikoksi.

Nyt mennään ensin 4:ksi yöksi Recifeen kaupunki-lomalle ja sen jälkeen 10 yöksi rantalomalla hiljaiseen kylään. Toivottavasti ei tarvi katua valintaa ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest lillapanda

Minäkin jättäisin kyllä Venezian väliin kesäkuumalla.  ::) Me käytiin siellä heinä-elokuun vaihteessa ja siellä oli aivan törkeän kuuma ja turisteja piukassa. Mutta ei siellä kyllä meidän mielestä haissut, vaikka kaikki varoitteli! Talot oli tosiaan suurimmaks osaks aika rapistuneita. Jotkut tietysti ihan kauniita. Ja olihan siellä se oma tunnelmansa, "kun ollaan Veneziassa".  ;D

Toisaalta kaverit kävi siellä joulukuussa ja oli ollut tosi hiljaista ja rauhallista. Mukava kierrellä nähtävyyksiä, ja ilmatkin oli ollu mitä parhaat -kymmenen plusasteen kieppeillä ja lämmin auringonpaiste. Joten sesongin ulkopuolella voisi olla lähempänä sitä idyllistä kuvaa jonka esitteistä ja elokuvista saa..! Ja ehkä hinnatkin vähän edullisempia kuin ruuhka-aikaan, en tiedä.  :)

Link to comment
Share on other sites

Bulgariaan mennään, viikoksi elokuun lopussa :) Lähdetään serkkutytön ja sulhonsa kanssa jotka viettävät häitään elokuun 14. päivä ja jotka eivät aiemmin ole olleet ulkomailla / lentokoneessa.

Bulgaria tuntui hyvältä kohteelta ensikertalaisille (halpa ja sijaitsee lähellä) ja itsekään emme ole käyneet siellä aiemmin ;)

Toivotaan vain aurinkoista säätä matkan ajaksi 8)

Link to comment
Share on other sites

JEE! Liput tuli just postissa. Me suuntaamme Espanjaan Bilbaoon. Alunperinhän suunnitelma oli lähteä äkkilähdöllä ilman sen kummempia varailuja, mutta viime viikolla bongattiin ko. matka ja sitten varattiin se samantien. Ihanaa!  :-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vielä hääpäivään aikaa, mutta olemme kuitenkin jo ajatelleet häämatkaa. Tykkäämme ns. omatoimi lomista joten ajattelimme lähteä 2-3 viikoksi Thaimaahan kiertelemään.

Thaimaa siksi että sen hintataso on suht alhainen ja se on kaukana ja siellä on lämmin!

Link to comment
Share on other sites

Thaimaa on meidänkin valinta. Syinä edullinen hintataso (voi majoittua parhaissa hotelleissa  8) ), hyvä ruoka ja riittävät nähtävyydet. Lämpötila voi tuottaa ongelmia kun ei kumpikaan tykätä kovin kuumasta. No, jostain täytyy tinkiä.

3 viikoksi mennään kohteena Chiang Mai sekä Bangkok. Itse järkätään kaikki.

Link to comment
Share on other sites

Olemme lähdössä tammikuussa Vietnamiin, yhdistelmä Saigon- Hoi An. Ihanat, tasokkaat huippuhotellit (kaukoidän hotelliaamiaiset! Parasta ikinä, olen kuullut) järkihinnalla, lisäksi meille erittäin sopiva yhdistelmä kaupunkilomaa ja rannalla löhöilyä. Kulttuuri ja ostosmahdollisuudet myös hyvin kiinnostavat. Odotan niin innolla!

Link to comment
Share on other sites

Jos mietitte Venetsiaa, minusta se on ihan älyttömän romanttinen kohde, aika kallis tosin, mutta kukas sellaista häämatkalla miettii. Mitään romanttisempaa ei ole kuin Markuksen torin aukion iltasoittajat upeassa valaistuksessa, sitä tunnelmaa en ole kokenut missään.

Muutenkin maisemat ovat todella upeat, ja lähisaarillakin kannattaa käydä venereissulla. Olen ollut Venetsiassa heinäkuussa 2002, kuumimmalla helteellä ja nautin täysin rinnoin, toki seurallakin on paljon vaikutusta. Eikä ollut haiseva kaupunki silloin.

Lähdin melkein tuntemattoman miehen kanssa matkaan sinne silloin ja rakastuin kaupunkiin ja ennenkaikkea rakastuin palavasti tulevaan aviomieheen! Häät 25.9.2004!

Suosittelen Venetsiaa, iki-ihana paikka, jos haluaa Eurooppaan!

Muuten suosittelen Thaimaan paikkoja! Niin hyvää ruokaa, loistavaa palvelua, upeita hotelleja, edullista hintatasoa, Aurinkoa, lämpöä ja upeita rantoja tuskin löytää muualta. Siis koko paketti on loistava!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bulgariaan piti mennä. Se paikaksi koska haluttiin suhteellisen halpa ja matka ois kestänyt vain viikon. Lisäksi ollaan jo monena vuotena oltu lähdössä sinne.

Matka kumminkiin peruttiin, sillä olen raskaana eika viitsitä riskeerata.

Ehtiihän sitä matkalle sitten myöhemmin.

Link to comment
Share on other sites

thaimaa, khao lak, 2 viikkoa tammikuussa 2005  :-X :-X :-X

pitkään suunnittelimme omatoimimatkaa suuntaan samui-phangan-tao mut lopulta päädyttiin aurinkomatkojen valmispakettiin, kun se tuli paljon halvemmaksi ja helpommaksi  :D thaimaasta olen kuullut lähestulkoon ainoastaan hyvää ja meidän kukkaroilla se on oikeastaan ainoa vaihtoehto jos ja kun halutaan jonnekin kauas pois lämpimään karkuun talven pimeyttä ja kylmyyttä  8)

Link to comment
Share on other sites

Prahan matkaa ollaan suunniteltu jo siitä alkaen kun alettiin seurustelemaan, minä vuosia sitten kaupunkiin rakastuneena ja siippa ei koskaan- käyneenä  :)

Mietittiin kohdetta ja meikäläisen äippä totesi että lähtisitte vihdoin sinne mistä ootte haaveillut   :-X

Kaupunkireissu+tummat oluet+sanoinkuvaamattoman upea vanha kaupunki = meidän juttu  ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest Blueberry
Me mennään heti häiden jälkeen Kuusamoon, josta olemme varranneet unelmamökin viikoksi. Odotan tätä matkaa kuin kuuta nousevaa!

Sama määränpää on meilläkin prehäämatkallamme.   :D

Kuusamoon lähdetään heti häitä seuraavanana päivänä ja sitten myöhemmin talvella lähdetään sille "oikealle" häämatkalle vielä jonnekin lämpimään...

Link to comment
Share on other sites

Me lahdetaan Tansaniaan safarille ja sitten Sansibarille rentoutumaan, yhteen sa vahan yli kahdeksi viikoksi lampimaan  8) Koska ollaan paljon jo matkusteltu ja haluttiin jotain ikimuistoista (ei silla ettei haamatka minne tahansa olisi varmasti ikimuistoinen -heti haitten jalkeen oltiin Naantalissa  8)), tykkaamme enemman toimintalomista mutta jossa ei ole stressikerrointa matkajarjestelyista, ja lisaksi mina olen pikkuipanasta asti haaveillut siita, etta paasisi Afrikkaan norsuja ja leijonia katsomaan  ;D

Link to comment
Share on other sites

Mepä käytiin häämatkalla Vuolijoella ;D. Haluttiin mennä jonnekin ihan omaan rauhaan pariksi päiväksi häitten jälkeen, joten mentiin vanhempien mökille. Kauas ei haluttu matkustaa eikä rahaa kuluttaa, kun on ensi kuussa ulkomaille muutto edessä.

Ennekuin tuli tieto tästä muutosta, me haaveiltiin Itävalta-Unkari-kiertomatkasta ihan omin nokkinemme. Ehkä sekin toteutuu joskus...

Link to comment
Share on other sites

Me mennään Irlantiin. Se on meidän yhteinen haavemaa ja joskus aikoinaan päätettiin että jos joskus mennään kihloihin ja naimisiin niin matkakohde on sitten Irlanti. Tällä kertaa ehditään kyllä olemaan vain viikko (puolet Dublinissa, puolet liikenteessä lounais-länsiosissa), mutta eiköhän siinä häästressit unohdu ja näkee ainakin sen verran että tietää minne kannattaa tulla myöhemmin uudestaan..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...