Jump to content
Naimisiin.info

Pronovias puvuista ketju


Recommended Posts

Minä päädyin Pronoviaksen pukuun ja se lähti tilaukseen tällä viikolla. Pitäisi tulla Huhtikuussa. Tilasin pukuni morsiusgalleriasta ja heillä on aika monta Pronoviaksen pukua sovitettavana, harmi vaan että suurin osa oli liian pientä kokoa minulle edes sovitettavaksi. Mikä on aika ihmeellistä sillä oma kokoni on 38-40 normaalisti. Tilaukseen menikin nyt siis koko 38, en tiedä mitä pronoviaksen omaa kokoa se sitten vastaa.

Tuskin maltan odottaa että saan oman pukuni! :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Täällä yksi onnellinen morsian!! Nimittäin metsästys tuotti tulosta ja löysin vuoden 2010 mallistoon kuuluneen Gaudin :girl_in_love: Kiitos siis naikkareille täällä Pronoviaksen ketjussa, jotka vinkkasivat mistä puvun voisi löytää käytettynä. Ostin oman puvun Irlannin Ebaystä ja myyjä oli luotettava ja jopa kuitinkin puvun mukana. Nyt vaan enää pari senttiä peffasta pois niin puku on juuri sopiva :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Täällä onnellinen tämän vuoden Fashion-malliston "Balandro"-puvun tuleva omistaja. Alun perin ajattelin Balancín-pukua, tai Manuel Mota -malliston Telmaa. Balancín ei kuitenkaan ollut päällä yhtä hyvä kuin tuo Balandro, ja Telman hinta (kuten aavistelinkin) oli turhan kova, eikä sitä -ehkä onneksi- ollut liikkeessä sovitettavaksi. Todella hyvä palvelu liikkeessä ja tosiaankin osasivat myydä, koska päädyin ostamaan "koko paketin" kenkiä lukuunottamatta. Aikaisemmin jätin nenän kuvia Rosa Clara:n liikkeen ikkunaan, mutta tämän tai edes viime vuoden mallit jostain syystä eivät kolahtaneet yhtä paljon kuin aikaisemmat.

Oliko tuo Gaudi muuten myös "merenneito" -mallinen puku?

Link to comment
Share on other sites

Lumiellen: sovitin muuten minäkin tuota Biarritzia, nähdäkseni miten päälläni istuisi A-mallin puku, mutta niin kova oli fiksaatio merenneito-malliin, ettei tuntunut omalta. Kaunis se toki on ja ihanan "ilmava".

Itse ajattelin päässeeni halvalla (pukuni ovh 1650e), ennen kuin tutustuin tähän sivustoon. Lisäksi ajattelin Pronoviaksen olevan hieman ns. "tusinaliike" näiden merkkiliikkeiden joukossa. Asun Espanjassa, ja alusta alkaen oli selvää, että haluan espanjalaisen puvun, koska miellyttävät silmääni. Täällä morsiot ovat yleensä suomalaisia vanhempia, ja lisäksi vanhemmat taitavat aika monella sponsoroida häitä, joten hääpukuihin panostetaan ehkä suomalaisia enemmän. Itselläni kipuraja kulki 2000 eurossa, mutta esim. kälyni osti (tai anoppihan sen taisi maksaa) liikkeestä, josta ei pukua saa ulos alle 3000 euron. Mutta kukin tavallaan, saahan puvusta maksaa vaikka 10000e jos ahteri tämän kestää. Itse en lähtisi kiina-puku linjalle, koska pirateria ei nappaa muutenkaan. Jos ei varaa ole aitoon, niin olen mieluummin ilman.

Link to comment
Share on other sites

Guest kevätmorsian 2012

pronoviaksen aivan mielettömiä. Itse tein löydön kun sain 2011 vuoden costuramalliston puvun multihalvalla,koska se oli ollut häämessuilla jalustalla 2011.maltan tuskin odottaa,että saan pukeutua siihen keväällä.tseppiä pukulöytöihin muillekin!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

onko kukaan käynyt Barcelonasta hakemassa Pronoviaksen pukua? Itse haluaisin Pronoviaksen Manuel Mota 2012 malliston Princesa, mutta epäilen että löytyyköhän sitä mistään liikkeestä Suomesta. Onko kukaan nähnyt? Kun en kyllä uskalla sovittamatta tilata joten mietin että pitäisiköhän paukata Barcelonaan kun sieltä se varmaan löytyisi sovitettavaksi. Ja tietääkö kukaan mikä on Espanjassa hääpukujen hintaluokka verrattuna Suomeen, ovatko edullisempia siellä?

Link to comment
Share on other sites

Heidän omilla sivuillaan ainakin tällä liikehaulla http://www.pronovias.co.uk/bridal-dresses-points-sale/ löytyy Tukholmasta sekä Pietarista kolme myyjää, joilla on Motaa. Siitä vain omat "lähimaat" kokeiluun ja sähköposti/puhelin laulamaan :) Ja varmaankin Suomesta löytyy liikkeitä, jotka tilaavat puvun mielellään.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Moi,

Kävin tänään sovittamassa Pronoviaksen pukuja liikkeessä ja yhdessä puvussa mistä pidän kovasti luki koko 2. Tietääkö joku että onko se 34 vai mikä??? Myyjä ei kertonut enkä siinä hötäkässä tajunnut itsekään kysyä.

Link to comment
Share on other sites

Mun oma White Onen (Pronoviaksen "tytärmerkin") puku on kokoa 30, käytän vaatekokoa 32-34 ja sanoisin puvun vastaavan kokoa 36. En tiedä, voiko noita täysin verrata, koska koot vaihtelevat varmasti hieman myös pukukohtaisesti, mutta osviittaa tuosta voisi mahdollisesti saada? Jos koko mietityttää ja täällä kukaan ei osaa kertoa, soittaisin liikkeeseen ja kysyisin ^_^

Edit. Typo

Muokattu: , käyttäjä: Daliya
Link to comment
Share on other sites

Mulla on erään asiakkaan White 1 puku korjauksessa, ja siinä lapussa lukee näin: E38 P38 FR36 D34 UK08 IT38 US06. Pienin White 1 koko on E34, joka on kokona ainakin us2. Toisaalta joku liike helsingissä merkkaa omat pukunsa omilla numerojärjestelmillä, jos siis puvussa ei ollut tuota pitkää rimpsua mistä sen numeron luit, niin todennäköisesti se on liikkeen oma numerojärjestelmä.

Kannattaa varmaan tosiaan kysyä liikkeestä. Olen tosin kuullut, että liikkeet eivät edes kerro pukujen kokoja ennen tilausta, mikä selittää myös sen oman numeroinnin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olen varannut Stockmannille ajan sovitukseen, mutta nyt aloin pohtimaan, olisiko sittenkin pitänyt varata aika Seremoniaan? Kummassa on mielestänne monipuolisempi valikoima Pronoviaksen pukuja? Molemmilla oli pitkälti samoja merkkejä myynnissä. Itse olen kokoa 34, joten senkin puolesta huolestuttaa, että löytyykö sovitettavaa, vai näyttääkö kaikki isolta päälläni. Yhdessä hääblogissa oli kerran nimittäin maininta, että Stockalla eivät kuroneet pukuja kasaan klipseillä, kun pienikokoinen morsian oli sovittamassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sen verran piti päivittää, että puku löytyi, mutta Pronovias-morsianta minusta ei sittenkään tullut. Ostin lopulta Blue by Enzoanin Haliman. Pitsipuku, merenneitomalli ja vähän tylliä pitkässä laahuksessa. Kauas ei siis menty tyylissä. Enzoanissa ei ollut mitään muutettavaa, vaan rakastin pukua sellaisenaan. Sovittamissani Pronoviaksen puvuissa oli kaikissa aina jotain vähän "pielessä", vaikka upeita olivatkin.

Yhtään sydänkaula-aukkoista en tainnut Pronoviakselta testata, joten esim. Diciembressä, joka oli toinen suosikkini, olisi muutosta pitänyt tehdä siihenkin. Myös istuvuutta olisin halunnut merenneitomallisemmaksi. Sovitettava puku oli tosin ainakin 2 kokoa liian iso, joten senkin vuoksi oli hankala hahmottaa puvun ulkonäköä. Pitsi oli tuossa Diciembressä jotain jumalaisen kaunista, mutta totesin, että parempi ostaa sellainen puku, johon olen jo kerrasta tyytyväinen. Ja koska hintakin huiteli samoissa summissa, Diciembre muistaakseni 100e kalliimpi, niin sekin vaikutti asiaan. Ja muutostöitä olisi tullut enemmän.

Muokattu: , käyttäjä: amour-amour
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Pheasant

Minusta tuli tänään Pronovias morsian ja nyt kiinnostaisi tietää että missä hinnoissa niiden puvut yleensä liikkuu. Myyjä sanoi mun pukua halvaksi Pronoviakseksi, mutta tiiä sitten.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä löysin mun unelmien puvun pronoviaksen doncella. Aivan ihana puku! En ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa ja yhtä kaunista pukua! Innolla ootan että saan sen hääpäivänäni pukea päälle<3 Lahden Josefiinasta ostin ja on kai ainoa hääpukuliike joka tätä pukua myy, jos en nyt ihan väärässä ole:o

 

Pronovias-2013-Bridal-Dress-DONCELLA.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Onko kukaan koskaan ihmetellyt, minkä takia Pronoviaksella ja White onella on niin saman näköisiä mekkoja mutta hintaeroa kuitenkin useita satoja? Onko ne Pronoviakset jotenkin paljon parempia? Esimerkiksi Toscana-Alcanar, Nieves-Dagen, Niza-Uribe, Noray-Dorado... Näitä on lukuisia. Kaikissa vain pieniä eroja. En ole itse päässyt kauppoihin asti selaamaan, olen vain netissä katsellut. White Onen puvuissa on tosin varmaan jokainen tähän asti vihitty ystäväni mennyt naimisiin, ja kun niidenkin istuvuus ja laatu on ollut omaa luokkaansa, on vaikea kuvitella parempaa  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...