Jump to content
Naimisiin.info

Hääpuvun teettäminen Thaimaassa


Guest MiPa2004

Recommended Posts

  • Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...

moikka!

Täällä keskustelussa ei ole pariin kuukauteen mitään tapahtunut, mutta haluaisin kuitenkin kysäistä: Jos on niin että monimutkaisemman puvun teettäminen Thaimaassa (Phuketissa) voi olla hieman vaikeata, niin luuletteko että seuraavasta linkistä löytyvän rembo -styling puvun näköistä voisi olla turha ajatella teettää? http://www.rembo.de/colors/helge/helge1/index.html

Jos joku osaa sanoa...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Bangkok(Guest)

Mä teetän pukuni Bangkokin matkalla maaliskuussa. Aikaa perillä reilu viikko, joten vinkkejä todellakin kaivattaisiin. Pukuni on suhteellisen yksinkertainen verrattavissa iltapukuun, joten uskon, että paikan päältä löytyy osaamista.

Vinkkejä kehiin. :-*

Link to comment
Share on other sites

Guest Pamsi(Guest)

Kyllä Thaimaassa kannattaa pukuja teettää. Varsinkin Phuketissa Jaspalilla.  :) Räätäliliikkeitähän Thaimaassa on joka puolella, joten kieli ei ole ongelma kun jostain kuitenkin löytää jonkun joka osaa paremmin englantia. Kannattaa vertailla ja käydä kyselemässä 3-4 paikassa. Ja joissain paikoissa myös tinkiä. Yleisesti jos johonkin liikkeeseen on sisäänheittäjiä niin se ei voi olla kovin kummoinen. Parhaat eivät sellaisia tarvitse. Jos paikka ei vaikuta kovin kummoselta kannattaa lähtöpäivää vähän huijata olevan aikaisemmin kuin se on. Halvin paikka ei aina se paras, vaan laadusta saa vähän maksaa (kuten Jaspalilla). Kannattaa olla tiukka sen suhteen mitä haluaa ja vaatia hyvää lopputulosta, jos ei sitä automaattisesti saa. Kun ottaa  kuvan mukaan niin kunnolliset räätälit heti tietävät minkälaista haluat. Yksinkertaisen iltapuvun/hääpuvun saa silkistä jo 130 eurolla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Wilma(Guest)

Itse teetin elokuussa 06 hääpuvun Samuilla. Mekko ei ole perinteinen hääpuku, vaan hihaton & polviin saakka ylettyvä. Pukuun kuuluu leveä huivi ja mekon yläosassa ns. tuki, joka tekee puvusta ryhdikkäämmän. Hinnaksi tuli 110 euroa. Itse valitsin räätälin sen perusteella, että siellä oli paljon erilaisia naisten vaatteita esillä ja heidän räätälinsä olikin erikoistunut naisten vaatteisiin. Räätälin nimi on World Taylor, joka sijaitsee Chawengin pääkadulla.

Bangkokissa Skytrain-asema Nanan vieressä on jonkin verran räätäleitä. Teetin Manhattan nimisessä räätälissä jakkupuvun, mutta tulokseen en ollut yhtä tyytyväinen kuin Samuin räätäliin. Kuvan kannattaakin olla tarpeeksi suuri, jotta räätäli varmasti näkee miten leikkaukset yms. puvussa on tehty.

Link to comment
Share on other sites

Me olemme lähdössä lomailemaan Bangkokiin 16.3 ja tarkoituksena olisi teettää puku siellä.

Quaremelle, olen katsellut juuri samaa pukua kuin sinulla kuvissa ylimmäisenä. Olisi kiva nähdä kuva kun puku on teetetty.

Olisi myös kiva saada vinkkejä Bangkokin räätäleistä + kuvia Thaimaassa teetetyistä puvuista.

Link to comment
Share on other sites

Quaramelle, suostuisitko vinkkaamaan noiden Krabin räätälien nimiä, joista olet saanut suosituksia (vaikka yv:llä)? Olen itsekin lähdössä Krabille maaliskuussa ja puvun teettäminen siellä kiinnostaisi kovasti. Tällä hetkellä ei vaan ole mitään tietoa, että missä uskaltaisi puvun teettää.  :(

Varmaan tyhmä kysymys, mutta voiko räätäleiltä muuten ostaa pelkkää kangasta vaikka ei teettäisikään pukua ko. paikassa? Muitakin vinkkejä puvun teettämisestä otetaan kiitollisena vastaan!  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Tipi-lintu
Varmaan tyhmä kysymys, mutta voiko räätäleiltä muuten ostaa pelkkää kangasta vaikka ei teettäisikään pukua ko. paikassa? Muitakin vinkkejä puvun teettämisestä otetaan kiitollisena vastaan!  :)

Kangasta voi ostaa vaikkei pukua teettäisikään, moni vie thaisilkkiä tuliaisina kotiin.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin olen menossa Bangkokiin teettämään hääpukua enkä ole netistä onnistunut löytämään liikkeiden nimiä. Eli te jotka menette ennen minua niin laittakaahan sitten tietoa mikä liike, missä,hinta, kauanko teettäminen kestää, laatu jne. Ja tietenkin kuvatkin olisi ihan kivoja  :)Suosittelen kuitenkin menemään hääpukuliikkeeseen koska tavallisen räätälin kanssa voi tulla ongelmia jos haluaa korsettiin luita yms. Juhlamekkoja olen teettänyt tavallisilla räätäleillä ja olen ollut tyytyväinen niihin.

Itse olen menossa vasta huhti-toukokuussa.

Link to comment
Share on other sites

MinnisX: Mulle on suositeltu useammasta suunnasta Kent Tailoria ja King's Tailoria, ensimmäistä eniten. Siellä aion siis pukuni teettää. Raportoin ainakin päiväkirjaani 19.2. jälkeen millainen puvusta tuli, myös privalla voi silloin tiedustella. Tuosta pelkän kankaan ostamisesta: laadukas kangas on käsittääkseni melko samoissa hinnoissa kaikkialla, vaikkakin siellä on toki varmasti silkissä laajempi valikoima värejä.

Link to comment
Share on other sites

Mä olin Phuketissa joulukuussa, näin myöhemmin ajatellen en välttämättä olisi halunnut tuhlata lomaa teettämiseen.. On niin paljon kaikkea mielenkiintoista tekemistä muutenkin. Eikä suuri osa liikkeistä tuntunut kovin luotettavalta.. Ne intialaisperäiset (joiden räätäliliikkeitä on joka kulmalla) on ihan erilaisia kuin thaimaalaiset, tuputtavat väkisin. Niillä taitaa olla monella aika rajoittunut kokemus morsiuspuvuista, joten en lähtisi mitään kovin erikoista pukua teettämään. Mutta jos etsii vaikka ihan yksinkertaista silkkipukua, niin varmaan ihan hyvä idea.

Pakko kyllä nyt varoittaa että mun sulhasen teettämät paidat menee oudosti selästä.. Ei jäänyt hyvä kuva vaikka liike vaikutti olevan laadukkaimmasta päästä.

Mut näitä kokemuksia ja mielipiteitä on joka lähtöön ja mulla itselläni sellainen maku että pidän esim. Rembon ja Cymbelinen puvuista joten uskon että MUN omaan makuun ei olisi taitoa tai materiaaleja löytynyt. Teetätte tai ette, nauttikaa lomastanne ihanassa paratiisissa!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

En jostain syystä pysty vielä postittamaan uutta aihetta sivustolle.. joten haluaisin tässä samassa ketjussa tiedustella, että onko kenelläkään kokemuksia hääpuvun teettämisestä Thaimaan naapurimaassa Vietnamissa? Tuleeko hyvää ammattimaista jälkeä jne.? Ollaan suunnistamassa sinne 3 viikon lomareissulle ensi kesänä ja tarkoituksena olisi teettää unelmien hääpuku samalla reissulla. :)

Olen aikaisemmin teettänyt vaatteita Kiinassa ja laatu on vaihtelevaa.. välillä on tullut ihan jotain muuta mitä on tilannut.. :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...