Jump to content
Naimisiin.info

Espoo


Jenetska

Recommended Posts

Meille on tulossa Espoon maistraatista vihkijä juhlapaikalle Kirkkonummelle 14.6. Hän vaikutti erittäin mukavalta ja ystävälliseltä puhelimessa. Nimi taisi olla Pirjo... Sanoi, että on jo samalle päivälle kaksi vihkimistä juhlapaikoilla Espoossa ennen meitä. Hinta tälle on 200euroa, mutta halusimme ehdottomasti vihkimisen juhlapaikalle linnan pihalle ennemmin kun maistraatiin. Ajan varasin ennen joulua...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tänään itse kyselin vihkiaikaa Espoon maistraatista 8.8.08 päivälle (ihan maistraattin tiloissa). Koko päivä oli jo varattu ja peruutuspaikkoja odottavienkin jono oli pitkä kuulemma. Tämän jälkeen soitin Espoonkäräjä oikeuteen ja sieltä vihmisen sai vielä kyseiselle päivällä eli loppu hyvin, kaikki hyvin :D

Luulen että kyllä Espoo (muiden maistraattien tavoin) vihkii maistraatin tilojen ulkopuolella mielellään mutta ehkäpä kysyntä saattaa olla suurempi suosittuina aikoina ja tästä on tullut kuva ettei vihkisi (pakko myydä ei-oo, kun ei ole riittävästi vihkijöitä kaikkien tarpeisiin).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Johanna 08, kyllä meille tosiaan on sama vihkijä tulossa, Pirjo Halonen. Meillä klo 14, seuraava vihkiminen klo 15 ja sitten teillä klo 16. Aika kiireinen päivä. :blink: Hän toivoikin, että pysyttäisiin tarkasti aikataulussa juuri siksi.

Vaikutti kyllä mukavalta ihmiseltä ja lupasi puhua ekstraakin, kunhan viemme itse valmiin puheen. Tapaaminen onneksi pidetään hyvissä ajoin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hui! Pitääköhän tässä olla jo pian liikkeellä Espoon maistraattiin päin, kun elokuun lopussa olisi tarkoitus juhlia (23. päivä)? Toivoisimme saavamme vihkijän juhlapaikalle (jota ei ole edes päätetty vielä, mutta Espoo-Helsinki akselilla liikutaan) ja samalla mahdollisesti myös Pro-Seremonioiden puhujan...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Ja meillä sama vihkijä samana päivänä kello 13 :rolleyes:

Älkää sitten viivästyttäkö sitä! :lol:

Tavattiin muuten Pirjo viime viikolla, oli juuri niin mukava miltä oli etukäteen vaikuttanutkin. Hyvillä mielin voi odotella vihkimistä. :)

Muokattu: , käyttäjä: Melihiili
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...

Mekin ollaan kyselty jo vihkijää.

Häät ovat lauantaina 1.8.2009 ja haluaisin vihkimisen juhlapaikalla.

Ottivat varauksen vastaan 2vkoa sitten, mutta mitään ei ole kuulunut.

Soitin eilen ja selvisi, että meidän (mahdollinen) vihkijä on myös Pirjo Halonen, mukavaa kuulla täältä hyvää palautetta hänestä!

Jätin siis soittopyynnön, koska haluan tietää, että asia on 100% varma, mutta tuo muutto selittäisikin sen miksi ei ole kuulunut mitään. Toivottavasti ensi viikolla..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...

Soitin tänään Espoon maistraattiin ihan kysyäkseni milloin kesäkuun vihkiaikoja voi varata. No niitähän sai jo :) eli samantien varasin! Nyt on hyvä mieli kun on tärkein varmistettuna ^_^

Jotenkin aattelin ettei tuota ennen ensi vuotta saisi kun Hyvinkään maistraatissa on vasta 25.1. alkaen kesäkuun ajat jaossa. Mutta parempi näin päin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...