pippileena

Teemana fuksia/hot pink

69 posts in this topic

deep_fuchsia3.jpg

fushia_new3.jpg

ncx866fuchsia.gif

Mulla on nyt lievää ihastumista kyseiseen sävyyn... Olenkin ajatellut fuksiaa pieninä piristysannoksina omissa juhlissamme. Ehkäpä juuri fuksianvärinen orkidea saa kunnian tulla valituksi rannekukakseni... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upeita juttuja fuksiasta, miellyttää meikäläistäkin tosi paljon!

Niille, jotka kaipaavat fuksianpunaisia kynttilöitä, Tuliniekka-niminen kynttiläpaja valmistaa kelluvia kynttilöitä ja muitakin kynttilöitä upeissa väreissä. Kelluvasta kynttilästä (nimellä nauhakynttilä) löytyy ainakin fuksiaa/pinkkiä.

Kynttilöitä myyvät paikat löytyy yritys-linkin alta jälleenmyyjät-kohdasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja toinen mitä ei ole fuksiana on lastunauha!!! Miksi fuksiaa ei ole....mä teen keltasesta lastunauhasta ihan valtavan hienoja ruusuja ja haluan sellasia fuksianakin....tietääkö kukaan mistä sais? Ja jos joku näkee sitä kartonkia jossain niin ilmotelkaa, en halua sellasta äklön haaleeta pinkkiäkään...

JA joku puhu et ikeassa on hiekkaa ja servettejä...oisko kuvia kun mä en pääse itse sinne kattoon niitä värejä ja pitäis vaan sanoa sulhasen siskolle, että tuo.... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäpä löysin Helsingistä Valkoisesta elefantista fuksianpunaisen hameen itselleni häihini. Väriteema jatkui myös kutsuissa sekä tulee esiin kattauksissa, serveteissä sekä ihanassa orkidea-kimpussani lisäksi yhdistän fuksiaan limeen vihreen joka sopii siihen äärettömän hyvin yhteen 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli, meillä on suunnitelmissa yhdistää fuksia ja lime. Olisiko inspiraatiokuvia näistä väreistä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän häiden värinä on fuksianpunainen (fuksia, pinkki, magenta, kirsikka, vadelmanpunainen, aniliininpunainen, hot pink..

tai miksi sitä sitten haluaakaan kutsua) enkä löydä mistään oikean väristä kartonkia ja paperia! Onko kellään tietoa mistä sellaisia saisi? Tiimari, Sinelli ja Taitaville on käyty jo läpi eikä niissä ole mieleistä...Alan olemaan jo aika epätoivoinen koska itsellä on niin vahva visio siitä miltä kaiken tulisi näyttää eikä siihen sovi YHTÄÄN vaaleanpunainen/vanha roosa/marjapuuronväri tai mikään muukaan tarjolla olevista värivaihtoehdoista! Kirkkaus- tai tummuusasteella ei ole niinkään suurta merkitystä kuhan edes löytyisi oikea väri!

Olisin todella kiitollinen kaikesta avusta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now