Sign in to follow this  
Followers 0
Guest SK(Guest)

Ei kiitoskortteja/kuvaa ollenkaan?

12 posts in this topic

Toivottavasti tätä ei ole jo miljoonaan kertaa  käsitelty: en ainakaan löytänyt.

Niin olen vähän ihmetellyt eräistä häistä, joissa olin jo aivan alkukesästä, että kun kiitoskorttia/kuvaa ei ala kuulumaan. Pari viikkoa myöhemmin olleista häistä tuli kiitoskortti tänään ja havahduin siitä. Niin kyselen, että tekevätkö nykyään ihmiset sellaista, että eivät otata kuvia eivätkä lähetä mitään kiitoskorttiakaan lainkaan? Onko tämä yleinenkin tapa? Voihan toki olla, että kuvien valmistuminen vain kestää, mutta mistä sitä tietää kaikkia kotkotuksia ;).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luulisin, että kuvien valmistuminen vain kestää, jos kiitoskorttia ei ole vielä kuulunut. Vaikka mistä sitä tietää. Olen kyllä kuullut sellaisestakin, että kiitoskortit on lähetetty vain lähisukulaisille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihmiset nyt vain ovat erilaisia. Joillakin kestää, jotkut hoitavat hommat heti kuntoon. Jotkut ovat nuukanuukia, jotkun tuhlailevat onnea, antavat kiitokset ja kiitoskortit nopeasti ja kaikille, jotkut eivät.

Jos ihminen/aviopari tuntee vilpittömästi kiitollisuutta siittä, että ihmiset auttoivat, tukivat ja olivat mukana, kiitoskorttina voi lähetää jopa hääDVD:n kaikille vieraille. Musta se on aikas hyvä idea!!!

eikäs välttämättä IHQ kallis.

t. Zinuski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutta siis näistä teidän vastauksista tuli siis tunne, että tosiaan aina ei kaikille lähetetäkään kiitoskorttia nykyään? Tai mistä minä tiedän, vaikka tapa olis jo vanhakin, mutta aikaisemmin olen kyllä saanut kaikista häistä ;). Niin vaan ihmetyttää, kun olen pitänyt jotenkin hyvin, hyvin tavallisena tapana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

serkun häistä jo kaks vuotta eikä kiitoskorttia tullut.miehen kaveri anto kiitoskortin ja joulukortin samassa viime vuonna,häät oli kesällä.me kyl lähetetään kaikille jotka muisti,ku sais raha asiat nyt vähän kuntoon ensin ja valittuu hyvän kuvan,liikaa vaihtoehtoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm... Eräs tuttu morsiuspari totesi kiitoskorttien perään leikkimielisesti kysellessäni, etteivät tiedä, milloin saavat hankittua tai saavatko ollenkaan, koska "ne maksaa niin paljon". Tuli aikas paha mieli kun tiedän, että ko. pari pyysi häälahjaksi rahaa (ja saikin sitä huomattavan summan), vaikkei edes itse maksanut häitään. Tosi moni, myös minä ja mieheni, oli tehnyt paljon, paljon talkootyötä häiden eteen, ja olisin oikeasti halunnut sen kiitoskortin kuvineen. Mutta minkäs teet. Toiset kehtaa. Minä en vaan koskaan - yksi surullisimmista asioista, mitä häidemme suhteen voisi tapahtua olisi se, että ihmiset pitäisivät meitä kiittämättöminä. :-/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tosi moni, myös minä ja mieheni, oli tehnyt paljon, paljon talkootyötä häiden eteen, ja olisin oikeasti halunnut sen kiitoskortin kuvineen. Mutta minkäs teet. Toiset kehtaa. Minä en vaan koskaan - yksi surullisimmista asioista, mitä häidemme suhteen voisi tapahtua olisi se, että ihmiset pitäisivät meitä kiittämättöminä. :-/

Samaa mieltä kuin Ainikki, sanasta sanaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainikin kanssa ihan samaa mieltä. Min äolen sen verran suorasanainen ihminen, että voisin vaikka asiasta jotain mainita sellaiselle parille, joka ei viitsi rahan vuoksi vieraitaan muistaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minun käsitykseni mukaan hyviin tapoihin kuuluu muistaa kaikkia läsnäolleita vieraita (tai vain lahjan lähettäneitä) kiitoskortilla. Kortti "kuuluu" lähettää viimeistään 2 kk kuluessa häistä. Tämä siis minun mielipiteeni. Kiitoskortit eivät edes maksa mahdottomasti jos käyttää aikaa niiden tekemiseen. Meillä teetettiin kiitoskorttikuva ihan tavallisesta valokuvasta, kuvat maksoivat muutaman sentin kappaleelta netistä tilattuna. kuvien "kannet" eli ne kortit tehtiin itse.

Yleensä olen saanut kiitoskortin ko. aikana, eräs pari laittoi sen 5 kk häiden jälkeen joulukortin mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin ja kiitoskortin voi myos lahettaa ilman kuvaa jos todella tiukkaa tekee. Paa-asia on etta kiitetaan. (minakin tykkaan saada kuvan mutta tama ei ole tapana kai monessakaan maassa)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitoskortin saa edullisesti kun teettää jonkun ottaman valokuvan (ei valokuvaamossa otettuja kuvia) ja liimaa sen esim. Tiimarista ostetettujen valmiiden korttipohjien väliin. Ei maksa paljon ja on ihan mukava. Valokuvia saa ainakin netin kautta teetettyä todella edullisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä mä olen laittanut kuvalliset kiitoskortit vieraille (ja muillekin minua muistaneille) rippijuhlieni ja lakkiaisten jälkeen. Ehdottomasti aiomme kiittää muistamisesta kaikkia kiitoskortilla myös häiden jälkeen. Raha ei tosiaan ole esteenä, niin paljon nuo kortit eivät tule maksamaan ja etenkin kun häihin muutenkin uppoaa melkoinen summa kahisevaa, ei tuo pieni muistaminen jälkikäteen tunnu ollenkaan pahalta. Nolompaa olisi, jos emme mitenkään meitä muistaneita huomioisi. Kaikki eivät tosiaan tätä kiittämistä kuvan/kortin muodossa valitettavasti harrasta, mielestäni aika noloa jos vieraat ovat esim. lahjankin ostaneet...  :-[

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0