dasta

Rouva
  • Viestit

    1177
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä dasta

  • Syntymäpäivä October 28

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Sawo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2867 profiilin katselua

dasta's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. ei ole asettanut tilatietoaan

  2. Tyttäremme olivat 2v2kk ja 1v4kk kun menimme naimisiin. Ja, minulla oli pitkä valkoinen puku sekä huntu - tosin veli saattoi minut alttarille kun ei isää ollut virkaan tarjolla. Ja, olin tällöin jo 39 niin että mun viattomuuteni oli kyllä karissut aikaa sitten - monellakin tavalla (sori Bellis, oli pakko )
  3. mä olen vanha täti hei... (miksei täällä ole tätihymiötä, mä vaadin!!!) Jajuu, tottakai tulin heti kyyläämään tänne että mitäs sitä meistä kirjoitetaan, tiedäthän sinä sen muruseni Tuota, onkse ettette ole nähny häitten jälkeen sun toive No, olis minusta anoppi voinut ajatella että posti on hei keksitty jo keskiajalla. Ainiin, ja tää on sitten tosi noloa. Kaasoni meni naimisiin vajaa kolme vuotta sitten. Ilman häitä, kävivät vain maistraatissa ja ravintolassa syömässä perheen kesken. Kun hän sitten soitti minulle ja kertoi asiasta anoin kuitenkin puhelimessa että mä tiedän mitä haluan teille antaa. Juu tiedän, mut lahja on edelleen hankkimatta... Hitto mä häpeän oikeesti!
  4. (OT: miten helvetissä mä olen vieras?????)
  5. dasta

    Menu

    Katja on ostanut tänään lihat ja tarvikkeet kasvisvartaita varten eli pääruoka pitäisi olla ok. Oletan että jo läsnäolevat neitorouvat WE ja NF ovat avittamassa
  6. dasta

    Menu

    Mä olen kantanut tänään selkä vääränä tavaraa Katjalle. Mukaan lähtivät mm: - grilli ja kahdet grillipihdit - neljä kulhoa (kasi lasista, kaksi teräksistä) - boolisankko ja kauha (ihan vaan muoviset) - saavi juomien kylmäaltaaksi - käsipyyhkeitä pullojen kuivaamiseen - kakkulapio - piirakkalapio - viinipullon avaaja - leipäveitsi - helvetisti kylmäkalleja ja kolme kylmälaukkua - 2 kpl viiden litran kylmäjuomatermareita Eli ainoa mitä en ottanut on ns piirakkavuoka. Mä voin ottaa huomenna kyytiin laakean vadin, vähän tarjottimen tapaisen johon voi laittaa piirakkapalat. *kirjoittaa muistiin* Salaattiottimia Katjalla kuulemma on jo. Jos tarvii vielä jotain muuta tarjoiluun liittyvää laittakaa viestiä, käväisen täällä vielä illalla.
  7. dasta

    Menu

    Niin ja eikös NF hommaa ne tomaatit? Näin minä ainakin ymmärsin.
  8. dasta

    Menu

    Juttelin äsken Patrikan kans puhelimessa. Kasaan läjän tavaroita ja me nähdään huomenna kuljetuksen merkeissä. Minä hommaan patongit, laskettiin että 10 riittää joten niistä ei huolta. Valitettavasti en ehdi tekemään muita ruokia (jos olisi edes tarvis) koska meillä on P:n kanssa kuljetushommia huomiselle Jos on jotain akuuttia niin pistäkää viestiä. Tavoistani poiketen voin huomenna piipahtaa täällä iltapäivällä töistä, minähän en töistä muuten naikkaroi Ja, kiva tavata teidät kaikki (osa uudelleen, osa ekaa kertaa)
  9. dasta

    Menu

    Ja multa löytyy vessakoritarpeiksi kaksi punaista unikko(pelti)rasiaa sekä kankainen vessapaperiteline johon sopii kolme rullaa. Vielä on etsinnässä edelleen kankainen pötkelö jonka sisään voi laittaa meikkilappuja. Sitä en vielä löytänyt mutta etsin lisää huomenna. Eihän yksikään naikkari VOI mennä naimisiin ilman vessakoria, eihän?
  10. dasta

    Menu

    Joko täällä on selkeä systeemi siitä kuka tekee ja mitä? Mulla alkaa työt ensi viikolla ja olisi hyvä jos tietäisi mitä pitää tehdä
  11. dasta

    Menu

    Mitä ruokiin tulee niin käsitin että Patrika tietysti maksaa materiaalikulut, näin taisi olla puhetta päikyssä. Hitto, kaivinkone tuli pihaan, pakko mennä..
  12. dasta

    Menu

    Noniin, nyt vasta ehdin tänne. Juu, grilli on varattu käyttöön. Se on sellainen iso (simppeli) kaasugrilli mitä käytetään urheilutapahtumissa makkaranpaistossa. Kuljetus sille tosin pitää vielä miettiä, jospa laittaisin mieheni Sanderin kans asialle MÄ voisin yrittää viritellä niitä vartaita. Niitä olis helppo tehdä edellisenä iltana kun mä olen päivät töissä. Käyn myöhemmin täällä katsomassa mitä te olette päättäneet Lisäys: muuten, kuis monta henkeä meitä sit on paikalla?
  13. jäin miettimään onko tämä morsion kutsu kaasolle, kaason vastaus morsiolle vai ajatelmavuoropuhelu?