Jonnaska

Knuutilan Kartano (Nokia)

40 posts in this topic

Löytyykö täältä ketään joka olisi viettänyt/järjestänyt häitä Knuutilan Kartanossa Nokialla?

Meille on varattu päärakennus, väenpirtti, keskiaikainen kellari ja ulkotanssilava.

Kaipailen vinkkejä mitä kannattaisi ottaa huomioon järjestelyissä.

Pari asiaa jotka näin heti askarruttaa:

- Kun kävimme katsomassa paikkaa meille sanottiin että tanssit voi myös järjestää "väenpirtissä "mikäli sää on huono. Minua vaan jäi mietityttämään että miten ihmeessä muka väenpirttiin mahtuu bändi ja vieraat tanssimaan???

- Oliko muuten siellä ulkotanssilavalla mitään istumapaikkoja?

- Onkohan siellä "keskiaikaisessa kellarissa" kuinka viileää? Pysyykö olut ja siideri viileinä jos ovat siellä?

Pari kommenttia löysinkin, mutta löytämäni kommentit olivat aika negatiivisia joten tuli pelko pyllyyn että onnistuuko siellä häiden pitäminen ilman hermoromahdusta.

Kommentit jotka löysin:

- Varaus oli peruttu paikan vuokraajan toimesta puolta vuotta ennen ajan kohtaa teko syytä

- Sopimuksista ei oikein pidetty paikan vuokraajan puolelta kiinni

Edited by Jonnaska

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Ehdinkin jo huhuilla tuolla paikkakuntakohtaisten juhlapaikkojen foorumilla tämän Knuutilan kartanon perään. Miten ajoissa olette tehneet varauksenne? Meillä on tarkoitus juhlia loppukesästä 2010, miten aikaisin kannattaisi olla varauksen kanssa liikenteessä?

Onko kukaan käyttänyt juhlissaan paikan sivuilla mainostettavaa Kartanon fröökynät -pitopalvelua ja millaista ruoka on ollut?

Haluaisin myös kuulla, mikä mielestänne on Knuutilasa hyvää, mikä huonoa. Itse ihastuin Knuutilan nettisivuilla nimenomaan siihen väenpirttiin. Meillä on tulossa pienet, alle 50 hengen häät, ja ruokailu olisi ihanan tunnelmallinen pirtin puolella -MUTTA siellä näyttäisi kuvan perusteella olevan vain pitkiä pirtinpenkkejä. Juhlahameiden kannalta ei kaikkein käytännöllisin ratkaisu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helmi, jos pitkät penkit on ainut askarruttava asia, niin kannattaa kysyä erikseen onnistuisiko irtotuolien saaminen. Saattaa vaatia omaa työpanosta tuolien haun osalta, mutta tilavuokraaja mahdollisesti saa järkättyä tuolit lainaan muualta.

Kartanon fröökynöistä kuulisin mielelläni kommentteja myöskin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkistä tiikerililja! Käymme sunnuntaina katsastamassa paikan ihan "livenä", täytyypä muistaa silloin kysyä noista vuokratuoleista!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kävimme katsastamassa Knuutilan kartanon eilen ja paikka teki meihin todella hyvän vaikutuksen -ja ne irtotuolitkin onnistuvat paikan puolesta!

Tiikerililja_*: Kysyin samalla myös Kartanon fröökynöistä, joita paikka suosittelee nettisivuillaan. Ovat kuulemma järjestäneet Knuutilassa mm. keskiaikaisia pitoja ja ovat todella ammattitaitoisia kokkeja. Menut toteutetaan hääparin toiveiden mukaan, mikä on mielestäni ainoastaan positiivista -itse ainakin vierastan valmismenuja, joista aina tekee mieli muuttaa jotain! :) Paikkaa esittelemässä ollut nainen neuvoi meitä olemaan suoraan yhteydessä ruoka-asioista fröökynöiden emäntään, joten hinnoista meillä ei vielä ole tietoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helmi, jep, tuon verran tiedän fröökynöistä jo itsekin, ;) lähinnä olisin ollut kiinnostunut siitä, miltä ruoka maistui ja sujuiko homma muuten juohevasti... Mutta tulen sitten syksyllä kertomaan oman mielipiteeni, fröökynät on varattuna eli ei auta muu kuin toivoa parasta. :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hei!

Ehdinkin jo huhuilla tuolla paikkakuntakohtaisten juhlapaikkojen foorumilla tämän Knuutilan kartanon perään. Miten ajoissa olette tehneet varauksenne? Meillä on tarkoitus juhlia loppukesästä 2010, miten aikaisin kannattaisi olla varauksen kanssa liikenteessä?

Enpä enää kauheasti aikailisi varauksen kanssa. Täälät muuten näkee Knuutilan varaukset: Knuutilan varaukset

Share this post


Link to post
Share on other sites

butterfliee,

Kiitos vastauksestasi. Kävimme tosiaan viikonloppuna katsomassa paikkaa ja varasimme sen tällä viikolla. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostetaanpas tätäkin:

Onko kukaan ehtinyt vielä tänä kesänä juhlia häitään Knuutilassa ja miten juhlien järjestely sujui? Erityisen kiinnostunut olisin kuulemaan kommentteja Kartanon Fröökynöistä ja heidän murkinoistaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vietimme häitämme Knuutilassa viime talvena.

Paikka on aivan ihana ja toimiva, vieraat tykkäsivät.

Ainoa ja huomioonotettava miinus on täällä muuallakin mainittu vuokraajan käytös juhlien jälkeen. Asiat sujuivat todella hyvin ennen juhlia, mutta juhlapäivänä; pakkasta oli miinus 15 eivätkä olleet tulleet lämmittämään tiloja! Toimelias äitini tarttui toimeen, ja tarkenimme. Vaikka lämmittämisestä oli puhuttu ikään kuin automaattisena ennen juhlaa, omistaja väitti, ettei sitä oltu tilattu. Vaikka itse oli sanonut, että huolehtivat lämmittämisestä.

Lisäksi, häiden jälkeisenä aamuna omistaja saapui paikalle aamuyhdeksältä myrskyn merkkinä ja alkoi valittamaan että joka paikassa pulloja, tavaroita jne. Toki olikin, koska olimme sopineet poistuvamme klo 12. Onneksi kaasoni ja äitini ovat sen verran topakoita, että nainen pantiin ruotuun. Hän meni myös valittamaan 75-vuotiaalle isälleni, että joku on särkenyt vessan lavuaarin. isäni, alan ihminen, kävi katsomassa ja totesi, että lavuaari on ollut rikki jo pitkään. Nainen uhkasi silti laskulla ja lähettikin sen perään. Eli käykääpä ottamassa valokuva väentuvan miestenhuoneen lavuaarista ennen juhlia kaiken varalta.

Lasku vuokrasta ja pöytäliinoista tuli kahdella eri liitteellä sähköpostitse, joten emme huomanneet toista liitettä; omistaja soitti ja uhkaili perinnällä pöytäliinalaskusta.

Eli summa summarun, miestäni lainaten: Suvun paatunein riitapukari aamulla omistajan kanssa nokikkain, ja hääpari pysyköön kaukana. Ei yhtään kunnioita vieraita juhlan jälkeen, vaan mullekin, morsiammelle kehtasi näyttää pitkää naamaa aamulla. Ja oikeasti, kaikki menee varmasti tosi hyvin, kuhan huomioi tämän henkilön hankaluuden. En olisi missään tapauksessa halunnut viettää häitä muualla, niin ihana paikka se on!

Share this post


Link to post
Share on other sites

empiria:

Suurkiitos palautteesta! Ikävä kuulla että vuokraavan tahon palvelu oli jälkikäteen noin ala-arvoista. Kyllähän tuo pistää miettimään mitä jatkossa seuraa, tähän mennessä tosin asiointi vuokraajan kanssa on sujunut täysin ongelmitta. Täytyypä käydä vilkaisemassa se väenpirtin vessan lavuaarikin näin etukäteen... :) Olemme menossa katsomaan paikkaa uudelleen parin viikon sisällä, jotta näemme miltä siellä näyttää elokuussa. Tekisi samalla mieli ottaa suoraan puheeksi vuokraajan kanssa se palaute, mitä heistä olen kuullut näiltä palstoilta -tiedä sitten olisiko siitä haittaa vai hyötyä?!

Mutta paikka itsessään on upea, täytyy siis vaan varautua nihkeään häiden jälkeiseen puintiin. :D

Mitä pitopalvelua te empiria muuten käytitte -ei sattuisi olemaan kokemuksia Kartanon fröökynöistä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

En voi suositella Nokian Knuutilan kartanoa hääpaikaksi, vaikka se ihana paikkana onkin. Tilanvuokraaja käyttäytyy todella oudosti ja olimme hänen kanssaan suurissa vaikeuksissa häiden jälkeen. Meillä oli häät siellä kesällä 2005. Olimme varanneet kaikki rakennukset hotelleineen. Meillä oli pöytäliinat omasta takaa, joten tilavuokraaja ilmoitti häitä edeltävänä päivänä, että on poistanut kaikista pöydistä Knuutilan pöytäliinat. Hän oikein erikseen tuli ilmoittamaan tämän meille kuuluvasti kun järjestelimme häätilaa. Häät menivät hyvin, päivä oli ihana vaikkakin kaikkia astioita, sovittuja siivouksia (rakennusjätteet hotellin edustalla ja tanssilavalla), lakanoita ja pyyhkeitä hotelliin ym. ei oltu toimitettukaan sovitusti. Hyvä häätiimimme loihti kaiken kuntoon juuri ennen häitä. Ennen häitä tilanvuokraajana toiminut nainen unohteli jatkuvasti kaikkia mitä oli sovittu ja kertoi outoja juttuja muista juhlista, kuten että hänen eväitään olisi syöty ja hänen mölkkypelinsä rikottu jne. Hänellä oli sairauksia ja tietokone aina rikki ja sekaisin, eikä hän ikinä muistanut mitä olimme sopineet, minä kirjasin aina kaiken ylös. Muun muassa pitopalvelumme väki odotteli häntä avaimineen tunnin helteessä lihat ja kalat kasseissa, kun hän oli unohtanut tulla avaamaan ovia hääpäivän aamuna. Emme välittäneet moisista asioista vielä siinä vaiheessa, häät olivat tunnelmaltaan ja muutoin kaikinpuolin ihanat. Varsinainen show alkoi häiden jälkeisenä aamuna. Väentupa oli sovittu meille klo 10, päärakennus klo 12 ja hotelli klo 14 asti. Näin saimme hyvin aikaa putsata jälkemme porrastetusti, tai niin luulimme, kunnes tilavuokraaja oli aamulla klo 8 heittämässä tavaroitamme roskikseen kauhealla ryminällä. Onneksi äitini heräsi kolinaan ja sai tavaramme pelastetuksi. Sen jälkeen tilanvuokraaja valitti kaikesta, olimme kuulemma koskeneet ja lainanneet tavaroita joista ei oltu sovittu. Se ei pitänyt paikkaansa, olimme tarkasti käyttäneet vain omia tavaroitamme. Maksoimme hääpaikan vuokralaskun ajallaan. Tilanvuokraaja soitti peräämme kadonneista pöytäliinoista, ja totesin hänelle heti, ettemme ole koskeneet hääpaikan pöytäliinoihin, koska toimme omat pöytälinamme. Hämmästykseksemme löysimme omien pöytäliinojemme joukosta Knuutilan liinoja, vaikka kukaan ei ollut ottanut niitä paikan päällä mistään. Eli tilanvuokraaja oli itse jättänyt todennäköisesti tahallaan niitä joihinkin pöytiin tai sitten kävi aamulla laittamassa niitä meidän tavaroidemme joukkoon. Näin hänen kuljeskelevan päätalossa aamun aikana.

Soitin heti tilanvuokraajalle, että niitä on löytynyt meidän tavaroistamme, ja sanoin, että palautamme tietenkin kaikki heti häämatkan jälkeen. Tilanvuokraaja kiitteli kovasti, ja kun kysyin, pesenkö ne, sillä joissain näkyi tahroja, hän sanoi, ettei tarvitse, hän pesee ne itse. Veimme ne hänelle matkan jälkeen ja kovasti hän kiitteli ja toivotti hyvää jatkoa. Kunnes soitti eräänä päivänä ja oli aivan sekavan kuuloinen puhelimessa. Hän huusi, että pöytäliinoissa on tahroja ja meidän tulee maksaa pesulalasku 200 euroa! Meidän puoleltamme asia taas oli sovittu aivan eri tavalla, ja kerroimme hänelle, että hän on itse jättänyt ne liinat pöytiin alunperinkin. Hän uhkasi heti oikeustoimilla. Seuraavaksi tuli kirje asianajotoimistosta ja loputa päästäksemme koko asiasta eroon sovimme ko. asianajajan kanssa maksavamme puolet pesulalaskusta, vaikka mielestämme emme olleet toimineet niin, että meidän olisi tullut se maksaa. Olin kuitenkin tarjoutunut pesemään liinat. Ja jos olisimme laskeneet ne yhteen mitä hääpaikalle oli hintaan sisältyen sovittu mutta kuitenkin puuttui, olisi heidän pitänyt alentaa meidän hintaamme vuokrasta. Joten siis, varoituksena kaikille sekin, että hän saattaa todellakin yrittää joko lavastaa teidät rikkoneen jotain, tai laittaa kartanon tavaroita omienne joukkoon väittäen teidän ottaneen tai käyttäneen niitä ilman lupaa. Olkaa varovaisia siis!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Knuutilan kartanossa järjestetään häitä miltei joka viikonloppu kesäkuukausina. Ensi kesäksi on jo varattu monta viikonloppua. Ihmiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä miljööseen. Moitteita on tullut erittäin vähän.

Knuutilan päärakennuksessa on kuusi huonetta, se on joskus esteenä varaukselle, jos halutaan kaikki juhlaväki samaan tilaan. Päärakennushan on upeasti entisöity.

Jos varaa ns. hääviikonlopun, siihen kuuluu majoitus aittahotellissa. Sinne mahtuu reilut 20 henkeä yöpymään. Aittahotelli on samassa pihapiirissä. Kartanon Fröökynät -pitopalvelusta on tullut paljon hyvää palautetta, osaavat valmistaa maistuvat juhlat. Kun vuokraat tilat, sinun ei tarvitse ottaa Kartanon Fröökynöiltä ruokia. Juhliin voit itse järjestää haluamasi pitopalvelun.

Juhliisi voit varata haluamasi tilat joko yhdessä tai erikseen. Pienet häät voi pitää vaikka aitahotellissa tai väenpirtissä.

Tänä kesänä on valmistunut uusi tanssilava ja orkesterikatos pihaan. Sateen sattuessa voi tanssit järjestää tunnelmallisessa väenpirtissä.

Niin ja vielä, pihassa on vanha kellari, jonka voi myös vuokrata. Sinne voi järjestää vaikkapa sahtitarjoilun.

Monet hauskat ja onnelliset häät on Knuutilassa järjestetty vuosien mittaan. Knuutilan kartanoalue on Siuro Seuran hallinnoima. Jos juhlijoilla on valitettavaa tai miksei myös kehuttavaa, voi ottaa yhteyttä Siuro Seuran johtokuntaan. Vaikkapa sähköpostilla: [email protected]

Tervetuloa juhlimaan hämäläiseen maisemaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Ei nyt kuulosta kovinkaan vakuuttavalta. Harkitsimme tosissaan Knuutilan kartanoa häidemme pitopaikkana, mutta näiden kommenttien jälkeen... Huh huh! Jos ei Siuron seura saa työntekijöitään kuriin, siinä ei paljon siloittelut hämäläismaisemalla auta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Knuutilan kartanon kohdalla huonot kokemukset näyttävät liittyvän lähes poikkeuksetta vuokraajan käytökseen. Kyllä tämä kieltämättä pistää miettimään, varsinkin kun olemme jo tehneet tilavarauksen ensi kesälle, vaikka varmasti niitä positiivisiakin kokemuksia paikasta on. Kävimme katsomassa paikkaa uudelleen nyt elokuun alussa, pihapiiri oli todella kaunis. Tällä kertaa tiloja oli näyttämässä Kartanon Fröökynöiden emäntä, joten "päävuokraajaa" emme nyt tavanneet. Täällä lukemieni kommenttien perusteella aion kyllä ottaa Knuutilaan liittyneet ongelmat puheeksi hänen kanssaan ennen ensi kesää, sen verran asia nyt itseäni vaivaa.

Sattuuko kukaan muistamaan tämän vuokraajan nimeä, kenen kanssa vaikeuksia on ollut?

Lisää kommentteja vaan kehiin!

Edited by Helmi--

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aila-nimimerkille tiedoksi, että olimme toki erittäin tyytyväisiä miljööseen ja maisemaan, siksihän Knuutilan juhlapaikaksi valitsimmekin. Siitähän tässä ei ole ollenkaan kysymys. Meillä ei ole mitään moitittavaa juhlapaikan maisemista tai tunnelmasta -ainoastaan tästä yhdestä henkilöstä joka näin käyttäytyi. Jos hän siirtyy joskus sivuun tehtävistään, niin Knuutila on maailman ihanin juhlapaikka. Mutta siinä ei paljon sahtitarjoilun ihana muisto auta, jos uhkaillaan oikeustoimilla ja epäillään varkauksista jo ensimmäisen hääpäivän aamuna. Ja tämä ei ole tapahtunut pelkästään meille, olen lukenut useita samankaltaisia tarinoita netistä häidemme jälkeen hänen käytöksestään ja keksityistä syytöksistään. Kaava menee kokolailla samalla tavalla, ainoastaan väitetyt varastamisen tai rikkomisen kohteet vaihtuvat. Viiime kesänä jonkun oli väitetty rikkoneen wc-pönttö jne. Haiskahtaa siltä, että jos jokin siellä on rikki, sen voi myöhemmin lavastaa juhlien pitäjän viaksi, ja maksattaa sitten heillä. Ja muidenkin tavaroita hän on heittänyt roskiin seuraavana aamuna aivan sama mitkä ovat tilojen sovitut luovutusajat. Mitä hän ylipäätään aina tekee siellä vaikka toisten tilavuokraus on vielä käynnissä? Ilmeisesti Aila olet jollain lailla paikan kanssa tekemisissä, osaatko miksi tälle naiselle ei ole tehty mitään vaikka hän käyttäytyy tällä tavalla? Eikö viime kesän sotkutkaan ole yhtään soittaneet seurassa hälytyskelloja? Olen jo niin monelta taholta kuullut tästä, että juhlavuokraukseen voi tulla jo vaikeuksia pikkuhiljaa. Se ei varmaankaan ole seuran etu, kun paikkaan on investoitu hotelli ja niin edelleen.

Siuro-Seuralle valittaminen ei auta mitään, mutta toivottavasti Siuro-Seura havahtuisi ymmärtämään, että vuokraajana toimiva nainen on täysin soveltumaton tähän tehtäväänsä. Useat hääparit ovat olleet niin väsyneitä hänen käytökseensä, että eivät ole jaksaneet enää valittaa Siuro-Seuralle, koska se ei hyödytä enää siinä vaiheessa kun asianajajalla on toimeksianto. Me olimme yhteydessä Siuro-Seuraan, mutta hänen käytöksensä ei uusien viestien perusteella ole muuttunut eikä näin ollen seuralle valittaminen vie muuta kuin juhlien pitäjän aikaa. Seura ei tee asialle eikä tälle henkilölle mitään. Voi olla, että joidenkin hääparien kohdalla hän ei saa näitä sekavuus- ja vainoharhaisuuskohtauksia ja silloin kaikki menee varmasti hyvin. Sitä en tiedä kenelle tuo sähköpostiosoite menee, meneekö se Siuro-Seuralle, kun kukaan itse seurasta ei allekirjoittanut tuota Aila-nimimerkin viestiä.

En voi valitettavasti sanoa hänen nimeään täällä julkisesti, en todellakaan halua uusia yhteydenottoja hänen asianajajiltaan. Hän toimii myös Fröökynöissä, ja yleensä käy näyttämässä tilaa ennen juhlavarauksia. Jos kaikesta tästä huolimatta päätätte pitää juhlanne Knuutilassa, tehkää erittäin tarkka sopimus kirjallisesti hänen kanssaan kaikesta, sellainen joka on lainvoimainen sitten heti jos jotain uhkailuja esiintyy. Siinä tulee olla kaikki kellonajat, sovitut tarvikkeet jne, aivan kaikki mistä on sovittu! Ja myös vuokraajan nimi alla. Valokuvatkaa kaikki, wc-pöntöt, pöytäliinat, ovat, ikkunat, sohvat. Kuvista voitte sitten näyttää, että nämä ovat ehjiä, ja sellaisia ja sellaisia tavaroita ei täällä ole ollenkaan ollut. Kehottaisin myös miettimään kaksi kertaa ottaako heiltä pitopalvelua, niin huonoja oli kokemuksemme jo pelkästää luvatuista astioista. Kuppeja, laseja ja lautasia ei ollut sovittua määrää, jouduimme hakemaan kotoa lisää. Kiitin onneani, etten ottanut pitopalvelua sieltä, ruuat olisivat varmaan olleet aivan eri kuin mitä sovittu. Kirjatkaa nämäkin tarkasti ylös sopimukseen. Lisäksi asettakaa joku omistanne vartioimaan paikkaa seitsemältä aamulla, tai kerätkää tarkasti tavaranne pois jo illalla. Tällaisen miettiminen on kuitenkin aika turha stressilisä etukäteen, sillä häissä on muutenkin paljon mietittävää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Knuutila on i-ha-na! Mutta mahtuuko meidän satapäinen vierasjoukko talvella ruokailemaan päärakennukseen. Olisiko kellään kokemusta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vielä tuohon alkuperäiseen eli Knuutilan huonoon puoleen; vuokraajaan: Yhdyn edelliseen eli kaikki paperille (ei sähköpostille ainoastaan), kuvat paikoista ja riitelijät valmiusasemiin. Paikka on kuitenkin kaiken sen harmin arvoinen. Paikanvuokraaja on hirveän miellyttävä etukäteen, huijaa kyllä normaalia ihmistä.

Meillä talvihäissä päärakennuksessa söi noin 75 henkilöä. Leijonakammari oli kokonaan tyhjä, ja pääsaliss olisi voinut tiivistää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tietoa toimiiko kartanolla vielä sama vuokraaja? Meidän pitäisi päättää juhlapaikka ensi kesälle ja ihastuimme paikkaan. Mikäli on odotettavissa sählinkiä juhlien jälkeen, paras varmaan kallistua toiseen vaihtoehtoon. Harmittaa nämä kommentit, miljöönä aivan ihana!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me juhlimme Knuutilassa muutama viikko sitten ilman mitään sen kummempia sählinkejä. Joustoa löytyi vuokraajan suunnalta tosi kivasti sekä ennen että jälkeen juhlan ja saimme myös lainaksi kaikennäköistä ylimääräistä tarvitsemaamme. Kaikin puolin positiivinen kokemus siis, toivottavasti muillakin juhliminen onnistuu yhtä hyvin. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiva kuulla tuoreita positiivisiakin kokemuksia!

Ehkä tätä uskaltaisi siis vielä harkita!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa. Varasimme 2011 kesälle Knuutilan. Paikka vaikutti ihanalta sekä vuokraaja mukavalta. Kommentteja lukiessani alkoi kyllä mietityttään paikka uudelleen. Onko kenelläkään kokemuksi viime kesältä? Onko toiminta vielä samallaista? Jos on taitanee mennä paikka vaihtoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä mietin samaa. Meillä myös häät 2011, syyskesällä ja parhaillaan yritämme valita sopivaa juhlapaikkaa. Knuutilan kartano vaikuttaa ihanalta paikalta, mutta alkoi kyllä mietityttää nämä kokemukset, joista täältä luin. :girl_mad:

Ainakin Tiikerililja sanoo juhlineensa ilman ongelmia, ehkä siellä on vaihtunut vuokraaja?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostetaanpas tätä, samalla hyvä syy kysäistä siivouksesta Knuutilassa. Knuutilassa juhlineet: missä kunnossa paikka on ollut ennen häitänne, onko ollut paljon puunattavaa/minkä verran aikaa valmisteluihin pitäisi varata? :) Juhlimme ainoastaan pirtin puolella, vaikka päärakennuskin on käytössämme. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin loppusiivous ei taida kuulua paikan hintaan??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olimme jo varaamassa paikka mutta sitten yht äkkiä ilmoittivatkin että piha piirissä sijaitseva "majatalo" on pakko ottaa myös, eli hintaa olisi tullut sellainen 1000-2000 euroa. KITTI EI. Jos kaikki sukulaiset asuvat melki Pirkanmaalla niin miksi ottaisimme yöpymisen. Todella naurettavaa pakko myyntiä. Olen todella pettynyt heidän toimintaansaa, paikka on mitä ihani, mutta eihän sellaista voi ottaa mitä ei tarvi, eikä tosiaankaan ole varaa.. Hyvin pettynyt!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now