Jump to content
Naimisiin.info

Kahvin kaato pöytiin


leppis83

Recommended Posts

Haluaisin kahvin kaadon pöytiin, koska kokemuksesta tiedän, että kakku + konjakki + kahvi on aika hankala raahata pöytään. Ajattelin että kahvia vois sitten kaadella lisää sitä mukaan kun vieraat ovat kuppinsa tyhjentäneet.

Onko tässä ollut jotain ongelmaa? olisiko kahvin haku itse yksinkertaisempi? Meillä vieraita 70, tarjoilijoita 3. Missä vaiheessa kupit on katettu pöytiin? Meillä ne ei mahdu olemaan alusta asti, joten onnistuuko niiden tuominen jälkikäteen? (Esim. ruokailun ja kahvin välissä sen jälkeen kun lautaset on korjattu pois).

Link to comment
Share on other sites

jos teillä ei ole mahdottoman kiireinen aikataulu niin onnistuuhan tuo. kun astiat on kerätty (ja saatu vietyä tiskiin) niin kupit, kermakot ja sokerit pöytiin.

konjakit ja kakku kuitenkin haetaan itse? kahvit olisi hyvä kaataa silloin, kun istutaan pöydissä (että kahvi pysyy kuumana ja halukkaat saa teetä tms).

olisiko hyvä jos pöytäkunnittain haettaisiin kakkua ja konjakkia ja kun ollaan istuuduttu takas pöytään, niin tarjoilija tuo kahvit kuppeihin, jotka on jo tuotu pöytiin?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...