St7

Etninen pitopalvelu pääkaupunkiseudulta

12 posts in this topic

Olemme sulhon kanssa etnisen ruoan ystäviä ja olemmekin päättäneet tarjoilla ensi kesänä Espoossa vietettävissä häissämme intialaista tai thaimaalaista ruokaa. Myös pohjois-afrikkalainen keittiö kiehtoo.

Osaisiko joku suositella pitopalvelua Pääkaupunkiseudulla, jolta luonnistuisivat hieman eksoottisemmatkin herkut. Meille ei mieleen juolahtanut muita kuin Namaskaar, mutta haluaisimme kuitenkin lähettää tarjouspyynnön ainakin muutamaan paikkaan. Toivoisimmme tarjoiluista ainakin valtaosan olevan myös kasvissyöjille sopivaa. kakun olemme valmistautuneet ottamaan tarvittaessa jostain muualta. Etnisyys ei tule olemaan häittemme teema, mutta ruuan pitäisi kuitenkin olla suhteellisen autenttista eikä mitään uncle-benssin currykastikkeeseen tehtyä sotkua. :P Tuleeko kenellekään naikkareista mitää meille sopivaa mieleen Kokemuksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

AIka monesta ravintolasta voi tilata pitopalveluita, kannattaa kysyä mieleisestä paikasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä suosittelen ehdottomasti etiopialaista ruokaa! Riippuu tietenkin minkälaiset häät muuten tulossa. Etiopialainen ruoka kun kuuluu syödä käsin. Käsillä syöminen ei välttämättä sovi kaikkien häihin. Itse tilaisin ruuat häihini niin mielellään etiopialaisesta ravintolasta, mutta häät on pohjois-suomessa.. :( harmittaa todella paljon.

Mutta kannattaa käydä paikan päällä maistamassa ruokia ja rakastumassa niihin :D

http://www.lucyethiofood.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mekin olemme pohtineet erilaista ruokaa häihimme. Pidämme eniten kiinalaisesta ruoasta, mutta mietimme myös ettei välttämättä kaikki vieraat välitä aasialaisesta, että voisiko olla buffee joka aasia-vivahteinen... Esim kevätrullia ja muuten perussalaatteja alkuruoaksi jne.. Onko kellään kokoemuksia eri ruokatyylien yhdistämisestä?

Olemme pääkaupunkiseudulta löytäneet kolme kiinalas/aasialaista cateringfirmaa, mutta mistäköhän löytyisi firma joka voisi toteuttaa tämmöisen "fuusio"-buffeen??

(Tuskin kannattaa kahdesta eri cateringfirmasta hankkia ruokia..)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kerrotko GwenMari, mitä firmoja olette katselleet? Meillä on myös yhtenä vaihtoehtona ainakin osittain aasialaishenkinen buffet, mutta ei olla päästy niin pitkälle että olisi saatu firmoja selviteltyä. Onko sinulla mistään noista firmoista kokemuksia?

Meille on tulossa pienet häät ja olin ajatellut, että esim. salaattipuolen voisin tehdä itsekin, jos vaan aikataulu sallii. Käytännössä tämä ei varmaan tule onnistumaan, mutta voihan sitä haaveilla ehtivänsä :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häissämme thai-tyylistä ruokaa. Oli loppujenlopuksi aika autenttista, vain chilin määrää oli hiukan pienennetty, mutta selvästi maistoi kalakastikkeet ja inkiväärit ym. asiaan kuuluvat. Vähän mietitytti etukäteen, että miten mahtavat vieraat suhtautua niinkin erikoiseen ruokavalintaan, mutta kyllä lautaset tyhjentyivät. Monet kehuivat ruokaa kovasti, jopa ennakkoluuloiset henkilöt. Ruuat kannattaa valita niin, että mahdollisimman monille sopii, siis juuri kevätkääryleitä, kana-satay, erilaisia salaatteja. Perunoitakin oli nirsoimmille.

Ruuan hoiti juhlapaikan kokki. Olemme todella kiitollisia, että suostuivat tekemään meille ihan oman ennenkokeilemattoman menun. Eli sellainenkin mahdollisuus on, että ihan suomalainen pitopalvelu pystyy hoitamaan etnistyyppistä ruokaa. Meidän kohdalla kokilla oli kyllä kokemusta thairuuasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiinalasia Catering-firmoja pääkaupunkiseudulla, jotka olemme löytäneet ihan googlaamalla ovat:

Aixing-catering http://www.aixincatering.com/ ,en ole tutustunut nettisivuja pidemälle.

Asian court http://www.asiancourt.fi/fin/index.php?page_id=104 ,tähänkään en ole tutustunut nettisivuja pidemälle, on Herttoniemessä, meinataan mennä sinne syömään joku kerta kun kerran on myös ravintola.

Ravintola China http://www.ravintolachina.fi/, Suomen vanhin kiinalainen, ravintolassa käyty todella useasti, mutta ei mielestäni ole paras kiinalainen, pidän vaan muutamasta heidän annoksestaan, siksi ehkä en ole kallistumassa heidän suuntaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos noista, pitääpä tutustua. Kerrohan, mihin sitten päädytte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now