Sign in to follow this  
Followers 0
Sanu

Millainen sää USAn länsirannikolla Tammikuussa?

4 posts in this topic

Eli millainen säätila on tammikuussa Los Angelesissa, entä San Franciscossa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me olimme lomamatkalla reilu vuosi sitten tammi-helmikuun vaihteessa jenkeissä ja muutamat viimeiset päivän Los Angelesissa. Siellä oli kyllä ihan t-paitakeli! Rannalla oli hieman liian tuulista, että olisi voinut ihan aurinkoa ottaa, mutta muuten tosi kiva ilma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ota lyhythihaisten paitojen, shortsien seka farkkujen tms lisaksi mukaan ainakin yksi pitkahihainen pusero (kylmemmille tai tuulisille saille) ja mielellaan tuulta seka sadetta kestava ohut takki.

LA on tietenkin lampimampi kuin SF alue, mutta SF:n alueella jos varaudut etta kylmin iltalampotila saattaa olla noin + 10 c niin etkohan parjaa. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja oma seutuni, Seattlen luona, on liki jatkuvaa harmaata sadealuetta Tammikuussa. Eli ei bikinikeliä havitteleville! :) Heinä- elokuussa taas täällä on Suomen tapaan useimmiten hellekesä.

Bonuksena, tästä ajaa noin 2h (+30-60 min rajalla) Vancouveriin Kanadan puolelle, joka on ravintolaelämältään ja shoppailupaikoiltaan todella suositeltava. Tosin monessa Kanadalaisessa hotellissa on lude-epidemioita, joten ei kannata ottaa hienoimpia vaatteita mukaan. British Columbian alue Kanadassa on muutenkin kivaa seutua (laskettelupaikkojakin on), mutta kesällä parempi, jos muistaa sateiset "talviolympialaiset".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0