Sign in to follow this  
Followers 0
zade

E-pohjanmaan alueelta bändi häihin?

9 posts in this topic

Eli mistä saisimme häihin, jotka pidetään vasta heinäkuulla 2010, hyvän mutta edullisen bändin. Veljeni tuttu lupasi tulla cover bändinsä kanssa 150 eurolla soittamaan, mutta ne ei soita valssia.. eli se on sitten jo unohdettu. :girl_impossible: Humppaa me ei sinne haluta, vaan enemmänki sellasta menevää musaa jota voi tanssia ilman tanssikurssiakin eli ei mitään lavatansseja. En tarkoita siltikään mitään raskasta rokkia, vaan esim. jotain lauri tähkän tyylistä musaa jne.. saa olla omaakin musiikkia kunhan on vaan hyvää. Mutta muutamat valssit sielä on pakko olla. Osaisko joku suositella jotain hyvää bändiä? Hinta ei saa olla ihan mahoton!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Googlaa Duo Parimarkkaa. Tämä oli kavereilla ja tulevat meillekin. Häävalssin lupasivat opetella jos ei se ennestään kuulu heidän repertuaariinsa. Ja siihen loppui ns. humppaosuus! Biisilistasta saat osviittaa duon kotisivuilta, mutta soittavat mm. Lauri Tähkää ja muuta menevämpää. Kavereiden häissä porukka joraili enimmäkseen ihan vapaamuotoisesti, mutta toisaalta moniin biiseihin sopivat foxin askeleet, eli halukkaat saivat tanssia niitä paritanssejaan.. :girl_dance:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä olisi yksi hyvä bändi joka nytkin kiertelee pohjanmaalla häissä. Soitti Vaasan taiteidenyössäkin museon pihassa. Itse aiomme varata heidät omiin häihimme ensivuodeksi. Nyt on kuulemma 3 viikonloppua varattuna.

Bändin nimi on POPNITE. Kaikkea perinteisestä häämusiikista kovimpaan rokkiin. Tavanomaiseten soittimien lisäksi soi mm. saksofoni, huilu ja haitari.

Yhteyttä voi ottaa vaikka puhelimitse o4o 72oo 211 / Jukka tai o4o 502o664/ Hasse tai fin2cv (ät) saunalahti.fi.

Tän ylläolevan laitoinkin eilen tonne häämusiikkia osioon, mutta nyt laitoin tännekkin :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oon tästä jo jonnekki kirjottanu, mutta mainostanpa tännekin. Kaustisen musiikkilukiosta löytyy paljon innokkaita, lahjakkaita ja taitavia muusikoita laidasta laitaan. Laittakaa ilmotusta sinne suuntaan, jonkunlainen kokoonpano löytyy varmasti ihan teidän toiveiden mukaan ja tuskinpa tarvitsee paljoa opiskelijoille maksaa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä oli soittamassa trubaduuri Vesa Ollinmäki.

Ei ihan perinteinen trubaduuri (mies ja kitara ja that's it). Soittaa musiikkia aivan laidasta laitaan ja kuuntelee hääparin toiveita ja opetteli jopa pyynnöstämme erään kappaleen. Korvaa todellakin vaikka miten monihenkisen bändin -> ja yksi mies on tietenkin halvempi kuin kunnollinen bändi. Sai aivan mahdottomasti kehuja vierailtamme.. Niin ja mukana myös ihana valoshow ja savukone :).

Vesa Ollinmäki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulossa Ajattomat -bändi soittamaan. Olen kuullut paljon kehuja kyseisestä bändistä, soittavat toiveiden mukaan kaikennäköistä musiikkia. Hintakaan ei ollut mahdoton. Jonkun ohjelmatoimiston avulla heitä saa varattua (nimi ei nyt tuu mieleen, mut löytyy googlettamalla muistaakseni. :D)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me myös etsiskelemme vielä... Kauhean kalliita vaan tuntuvat olevan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0