juujuu

Laurinlahden venekerho (Espoo)

17 posts in this topic

Hei!Onko kukaan viettänyt häitään kyseisessä paikassa?Kertokaa kokemuksianne!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täälläkin kaivattaisiin lisäkokemuksia tästä juhlapaikasta. Kuinka paljon oli vieraita? Miten järjestitte pöydät? Miten keittiö ja muut tilat toimivat pitopalvelun kannalta? Oliko tilassa kuuma tai kylmä? Miten ehdoton oli juhlien loppumisaika yöllä? Entä koko vuokrauksen loppumisaika sunnuntaina? Tekisi niin mieli jo päästä käymään paikanpäällä suunnittelemassa mm. pöytien järjestystä, mutta turhaahan se vielä on kun ei ilmoittautumisaika ole vielä mennyt ja ilmoittautuneita on todella vähän. Kokemuksia juhlapaikasta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko venekerholla yhtään pihaa tai puutarhaa? käveleekö siitä edestä ihmiset edestä niin että ei oikein ole omaa rauhaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juhlia en ole vielä tuolla viettänyt, mutta paikkaa käynyt toki katsomassa kun juhlat siellä tulemme viettämään.

Venekerholla on suhteellisen isot maa-alueet kyllä, mutta ne on soraa ja lähinnä parkkipaikkaa. Talvella iso osa pihasta on veneiden talvisäilytystä varten ja kesällä nämä alueet taas ovat joko tyhjinä tai henkilöautojen ym. parkkipaikkana. Eli piha-alue ei ole viehättävän puistomainen tms. Ja vuokrausehdot koskevat vain kerhorakennuksen välitöntä läheisyyttä, ei piha-alueita laajemmin.

Mutta kerhorakennus on kivan valoisa ja tunnelmallinen ja terassilta, pervekkeelta ja ruokasalin ikkunoista näkyy venelaiturit ja meri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanat häät takana Laurinlahden venekerholla! Paikka oli mitä sopivin meidän noin 70 hengen hääjuhlaporukalle. Pitopalvelu tunsi tilan ennestään ja osasivat näin ollen antaa vinkkejä pöytien paikoista. Paikka on sisältä kaunis, joten koristelimme hyvin vähän. Kukkia meillä oli sekä sisällä että ulkona, muuten riitti pöytien juhlallinen kattaus yksinkertaisilla kukkakoristeilla höystettynä. Tila oli meidän vierasmäärälle ehkä hieman ahdas, mutta tunnelma oli kyllä sitäkin parempi. Lapsille sai leikkitilan ja muuten pari erillistä oleskelupaikkaa (parvi ja terassit). Yhden pöydän poissiirrolla sai tanssitilaa, tosin orkesteria meillä ei ollut. Oikein mukava paikka ja meille mitä parhain valinta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Up :) Muakin kiinnostaisi tietää jo häitä viettäneiltä, että millainen paikka käytännössä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainakin meidän mielestä aivan ihana! Siinä on se pukuhuone, missä on pikkunen telkkari, ja lapsivieraat siellä viihtyi leluineen ja videoineen. Muutenkin puu materiaalina on niin nättiä ja paikka sopivan kokoinen, meillä oli alle 60 henkee. Tykkäsin ja hienot muistot jäi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muita Laurinlahdessa juhlineita? Varasimme paikan ensi vuoden toukokuulle, olisi tosi kiva nähdä kuvia huvilasta "juhla-asussa" :) Pidimme kovasti paikan puisesta ja mökkimäisestä tunnelmasta, ei kuitenkaan ollut yhtään nuhjuinen vaan yllättävän valoisa ja raikas. Ja kestää koristelua vähän rankemmallakin kädellä (askarteluhullu morsian...) ^_^

 

 

Lisäyksenä: miten olette hyödyntäneet yläkerran? Meidän kaikki vieraat tulee mahtumaan alakerran juhlasaliin ruokailemaan, joten en oikein ole keksinyt että mitä sinne parvelle laittaisi. Tanssilattia ja DJ olisi oivallista sijoittaa sinne, mutta tanssimisesta kuuluu kuulemma niin kova kopina ettei sitten alakerrassa olevilla ole kovinkaan mukavaa... Jos vieraskirjan ja esim. karkkibuffetin laittaisi parvelle niin en tiedä tajuaisiko kovinkaan moni kivuta sinne kirjaa täyttelemään, ja mummoille ja muilla heikkokuntoisille se olisi hankalaa. :wacko:

Edited by Muru&Mursu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos kuvista harika, tosi kaunis somistus, meille tulee varmaan saman tyylistä mutta vaaleanpunaisen lisäksi limen vihreää. Samanlainen kakku!  :)  Oliko teillä pitopalvelu venekerhon emännän Annen kautta (hänen oma pitopalvelunta) vai otitteko muuta kautta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me laitettiin ruoka itse :) Kakku oli Annin juhlapalvelusta ruoholahdesta. Meillä oli ruskea tehosteena ton vaaleanpunaisen kanssa. Tehtiin oikeestaan siis kaikki muu itse, tota kakkua lukuun ottamatta, kukat sittarista ja anopin takapihalta, tienpenkoista ja takamettästä :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heips, omat juhlat myös kuukauden päästä kyseisellä venekerholla. Yläkerrasta vinkkinä sen verta että paikassa on kuulemma kattolämmitys ja yläkerta kerää lämpöä ihan kiitettävästi. (Kävin n. kuukausi sitten tarkemmin katsomassa ja yläkerta oli JO silloin läkähdyttävä).En siis suosita mitään suurempaa aktiiviteettia sinne lykättäväksi. Me aiomme lähinnä käyttää sitä varustetilana ja siihen salin ylittävään "siltaan" lisätään koristeet. Tanssimaan pääsee alhaalla mainiosti kun pari pöytää siirtää, jos vieraita ei ole 50:ntä enempää ni tuskin sitäkään tarttee tehdä..riippuen tietty pöytien järjestelystä. :) Itsekkin alunperin ihastuin paikan kotoisampaan ilmeeseen.

Edited by i_sabel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sen kattolämmityksen saa kuulemma pois päältä, jos muistaa mainita asiasta tarpeeksi ajoissa. i_sabel, Anne joka esitteli meille juhlapaikkaa sanoi että siellä on häät nyt 18.5 (meillä siis ens vuonna 17.5), ja että saadaan käydä katsomassa paikkaa (ja ympäristöä, käytiin katsomassa juhlapaikkaa hyvin lumiseen aikaan) ennenkuin juhlavieraat ja morsiuspari tulee paikalle, ette te sattumoisin juhli siellä juuri silloin? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole meillä ihan vielä silloin vaan viikko siitä eteenpäin. :D Hei kiva kuulla tosta et sen lämmityksen saa pois, mut jos aurinko oikein sattuu porottaa ni ei se taida paljoa auttaa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on kanssa venekerhon tila varattuna häitä varten. Nyt hiukan mietityttää pöytien järjestys, kun meilläkin väkeä näyttäisi olevan noin 70 hlö + bändi. Todella vaikea jakaa porukkaa yhdeksän hengen pöytiin - ja ihan hiukkasen aloin miettiä voisiko 18 hlö pöydät olla ratkaisu? yhtenäiset pitkät kolme pöytää tekevät tilan kuulemma liian ahtaaksi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now