Jump to content
Naimisiin.info

Boathouse


Guest Lilja

Recommended Posts

Hei,

onko kenelläkään kokemusta ravintola Boathousessa Helsingin edustalla vietetyistä häistä, joko hääparina tai vieraana? Suunnittelemme ensi kesäksi 2011 häitämme, ja Boathouse on yhtenä vaihtoehtona. Ihan kaikenmoiset kommentit kelpaavat auttamaan päätöksenteossa.

Link to comment
Share on other sites

Suunnittelimme häitä Boathouseen, mutta selvisi, että paikka onkin liian pieni meille. Vaikka nettisivuilla sanotaan, että 2-200 henkeä, tuo 200 tarkoittaa seisovaa tilaisuutta. Päivällistilaisuuteen tuonne mahtuu 140 henkeä, jos on tanssia, ja 160 henkeä jos ei tanssita (eikä siis ole myöskään bändiä). Enempiä kokemuksia ei ole.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli myös toisena vaihtoehtona Boathouse, vaikuttaa kyllä tosi ihanalta paikalta. Itse en ole ollut juhlissa siellä koskaan, mutta työkaveri piti siellä häänsä viime kesänä ja kaikki oli toiminut suunnittelusta itse juhliin tosi hyvin. Ruuat olivat olleet loistavat ja henkilökunta mukavaa jne. Heillä oli vieraita noin 80 ja kaikki olivat siis mahtuneet alakertaan, yläkerta ei ollut käytössä heillä ollenkaan. Tässä nyt vaan tällaista toisen käden tietoa, jos se nyt vähän auttaa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olin viime kesänä häissä Boathousessa ja paikka oli kyllä aivan loistava. Paremman mallista tilaa saa Helsingistä hakea ja ruoka oli todellista gourmet-tasoa. Koska ilma oli hieno, ihmiset viihtyivät hyvin myös ulkona terassilla, mikä myöskin on upea.

Jos sää on huono, niin silloin paikka on aika haastava, mutta toisaalta venematka on lyhyt, joten sen nyt menee säässä kuin säässä. Piha on myös aika kallioinen ja paikoin hieman vaikeakulkuinen, mikä kannattaa huomioida, jos on paljon iäkkäämpiä ihmisiä. Muuta negatiivista en kyllä keksi :) Voin todella lämpimästi vieraan näkökulmasta suositella.

Muokattu: , käyttäjä: Lumikko
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on Boathouse varattuna kesälle 2012. Käytiin myös tutustumassa paikkaan ihan livenä ja juteltiin ravintolapäällikön kanssa tiloista. Hirveän mukava ihminen ja ne tiedot/ehdot mitä myyntipalvelu lähettää esim. lahjat pitää viedä samana iltana pois jne. niin niissä on kuulemma tämän ravintolapäällikön kanssa joustovaraa, mikä on suuri+!

Tuo on kyllä totta mitä Lumikko sanoi tuosta säästä ja maastosta. Mutta ollaan mietitty, että se voi olla toisaalta hienoa jos sataa, koska merihän on varmaan silloinkin todella upea. Tai ainakin näin me halutaan kuvitella, koska meidän tuurilla kuitenkin sataa :) Maasto on todella kallioista ja tämä luo meillekin hieman haasteita kun vieraiden joukossa on hieman iäkkäitä ihmisiä mutta se on nyt vaan jotenkin ratkastava, että esim. muut sukulaiset auttavat heitä.

7000€ minimimyyntiraja on hieman ehkä korkeahko mutta saadaanpahan sitten ainakin panostaa vieraiden ruokiin ja tarjota sitten esim. vähän parempaa shampanjaa alkudrinkkinä :P

Link to comment
Share on other sites

Sukkula, Miten paljon teille on tulossa vieraita? Jos tulee esim 100 niin tuo 7000€ poksahtaa hyvin helposti rikki ihan jo pelkillä menuilla, alkumaljoilla, muutamalla kaadolla viiniä ja vaikka boolia. :) Mutta aivan loistavan paikan olette häihinne valinneet, jään innolla seuraaman suunnitelmia!:)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ehdoton valinta meidän kesähäillemme 2011! Tuo miljöö nyt vain on niin ainutlaatuinen Helsigissä. Jo venematkalla vastaantuleva mastomeri (no, saattaa olla hiukan harvempi hyvällä säällä heinäkuussa kuin näin syyskylmillä) on todella sykähdyttävä. Ravintolatila itsessään on ihana sekin, kaipaisi ehkä tosin pientä pintaremppaa. Mutta kauniita yksityiskohtia on sen verran, ettei mitään isoja koristeluja kaivata.

Itse en ole isommassa tilaisuudessa Boathousessa ruokaillut. Mutta ainakin illallisen - johon kuului myös paru häämenuissa tarjottavaa ruokalajia - ja 2010 vuoden hintojen perusteella sanoisin, että ei välttämättä ole ollenkaan huonoin paikka hinta/laatu -suhteeltaan Helsingissä ravintolahäitä järjestää. Sellaista pientä vihjettä sulhanen on kyllä jo häitään Boathousessa viettäneeltä hääparilta kuullut, että kannattaa olla tarkka niiden tarjouksessa mainittujen ekstrojen kanssa. Ne laskutetaan todellakin tarkkaan !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Fiorile: Kiitos vinkistä noiden ekstrojen laskuttamisen suhteen. Itse olen tätä hieman jo miettinyt, että paljonkohan menun hinta esim. nousee jos kakun ottaa jostain muualta. Tosin sekään ei ole niin paha, koska mielestäni se menee vielä siihen 7000e minimimyyntihintaan mut sit varmaan kaikki lisätunnit laskuttavat erikseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 months later...

Meillä on Boathouse harkinnassa yhtenä vaihtoehtona. Kiinnostaisi kuitenkin tietää, että minkälaisilla vierasmäärillä olette järjestäneet siellä häitä? Varsinkin sulhasen huolena on, että paikka on liian suuri meille (60-80 hlöä) ja että mikäli pidämme häät siellä on sinne "pakko" kutsua enemmän ihmisiä ettei se vaikuta tyhjältä. Mitä mieltä olette?

Varasin pöydän ensi viikonlopuksi äitienpäivälounaalle Boathouseen, joten tulee siinä samalla katsastettua paikka livenä ja testattua ruoka. Nuo kuvat ovat kyllä aivan upeita! :-X

Link to comment
Share on other sites

Miten Boathousessa menee kustannukset? Onko siellä joku tietty summa (tuo 7000e kenties?) joka täytyy saada kulutettua? Onko siellä tilavuokra? Olisi harkinnassa juhlapaikaksi, mutta taitaa kyllä ehkä hieman liian kalliiksi tulla jos siellä on pakko törsätä se 7000e? :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

Tässä faktoja saamastani tarjouksesta:

Boathousen minimilaskutus vuonna 2011 lauantain häätilaisuudessa on 7000 € sis alv. Minimilaskutus sisältää yhteislaskulla laskutettavan alkoholi- ja ruokatarjoilun (kuljetus, somistus, lisäaika yms. eivät sisälly tähän minimilaskutukseen). Hääbuffet (ilman juomia luonnollisesti) maksaa noin 40-55 euroa/hlö.

Erillistä tilavuokraa ei ole. Ravintola on avoinna klo 24:aan saakka, jatkoajasta veloitetaan 170 € / alkava tunti. Jatkoaikaa on mahdollista ostaa kello 02 asti, tällöin tarjoilu lopetetaan 01.30.

Edestakainen venekuljetusmaksu v. 2011 on 4,50 € /henkilö. Lapset 0-10v veloituksetta. Venekuljetuksesta klo 24.00 jälkeen lisäveloitus, 195€/alkava tunti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Millaista Boathousessa on juhlia lasten kanssa? Onko erillistä tilaa, mihin voisi järjestää lapsille touhuilua tai päiväunet tms.? Entä onko bändille ja muille esiintyjille backstagea / pukuhuonetta?...

Kiitos jo etukäteen ja mahtavia nuo Mr.Miettisen kuvat!

Lapsille voi järjestää touhuilua siinä huoneessa, joka on salin takaosassa, ja josta pääsee myös ulos rannalle. Siellä on useimmiten ollutkin juuri lapsille omaa tekemistä, kuten värityskirjoja ja ilmapalloja yms. Päiväunet järjestyvät varmasti aulan yläpuolella olevassa huoneessa, jonne ei pitäisi kuulua juhlan melut liian pahasti. Sama huone on tainnut toimia backstagena bändille sitten illemmalla.

ps. Ja kiitos kuvien kommenteista. :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos paljon! Kuten huomannette, en ole käynyt paikan päällä - vielä.

Laitan vielä muutaman kysymyksen, joihin en itkemälläkään löytänyt vastausta mistään päin nettiä, vaikka kuinka tutkin sivuja ja googlasin. Nämä ovat itse asiassa ne kysymykset, jotka ratkaisevat onko Boathouse mielekäs vaihtoehto, koska 80% vieraistamme tulee useamman tunnin ajomatkan päästä Helsinkiin.

1. Onko yhteysaluksen lähtölaiturin lähettyvillä parkkitilaa; paljonko ja maksaako? (No, tämän saan toki selville yhdellä iltakävelylenkilläkin...)

2. Onko yhteysaluksen aikatalu sovittavissa/tilattavissa, vai menevätkö tasan ja vain aikatauluvuorot?

3. Montako henkeä yhteysalukselle mahtuu kyytiin kerralla?

4. Onko mielekästä ajatella vihkitilaisuutta ravintolan ulkopuolella kalliolla? Onkohan kukaan koskaan kokeillut?

Kiitos jos joku jaksaa vielä vastailla näihin! :)

Link to comment
Share on other sites

Mä vastailen parhaani mukaan mitä muistan viime vuodesta, kun käytiin tutustumassa paikkaan :girl_smile:

Eli laiturin lähellä oli ainakin viime vuonna suhteellisen iso sorapäällysteinen parkkipaikka mutta hintaa en kuollaksenikaan muista. En sitten tiedä onko kaupungilla jotain suunnitelmia kyseiselle paikalle, koska tosiaankin oli vain sorapäällystettä eikä asfalttia.

Laivan aikataulu on mielestäni sovittavissa, koska me sulhon kanssa muistelemme että ravintolapäällikkö sanoi että laiva seilaa väliä niin monta kertaa ja kauan kunnes kaikki vieraat on saatu paikalle. Laivaan taisi mahtua 20henkeä mutten ole varma ja ravintolapäällikkö taisi mainita, että laiva menisi jossain vaiheessa vaihtoon mutta arvelisin, että tuskin siihen silti mahtuu 50henkeä kerralla :girl_smile:

Omasta mielestäni ravintolan ulkopuolella oleva kallio olisi aivan mielettömän kaunis paikka vihkimiseen mutta Suomen kesän säät huomioiden me emme edes harkitse sitä. Toki kannattaa miettiä, että jos vieraissa on paljon vanhuksia tai lapsia että onko kallio paras mahdollinen paikka vihkimiseen, koska muistelen että korkeuseroja on hieman.

Toivottavasti näistä on jotain apua :girl_smile: Itse olen niin ihastunut kyseiseen paikkaan, etten malttaisi odottaa kahta vuotta millään :girl_haha: Tsemppiä myös teidän suunnitelmiin!

Link to comment
Share on other sites

Kiitokset sukkula ja Mr.Miettinen!

Jos päädymme pitämään häät Helsingissä, Boathouse on näillä tiedoilla oma ykköstavoitteeni. Tarkastelemme vielä muutamia muita kaupunkivaihtehtoja myös... (parhaillaan ihmettelen kuinka ihmeessä Hollolan kirkon käytävällä voi kävellä :-D )

Apua siis oli kommenteista ja kuvista ja palaan asiaan jos/kun suunnitelmat etenevät.

Kiitos, sukkula, tosi paljon kaikkea hyvää ja iloa myös teidän tärkeän päivän valmisteluun! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän häät pidetään myös Boathousessa ensi kesänä. Se on aivan ihana paikka!

Miten Boathousessa jo juhlineet ovat hoitaneet valokuvaukset? Mietin, että miten ne olisi järkevintä hoitaa ilman, että vieraita alkaa kyllästyttää odottaminen.. Me haluaisimme ottaa kuvat rannalla Boathousen edustalla vihkimisen jälkeen. Vihkiminen alkaa klo 14.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Boathouse on meillä myös varattuna ensi kesälle, harmittavaa vaan on kun ei pääse suunnitelmissa eteenpäin kun ei tarjousta vieläkään kuulu... :girl_mad: varauksen tein jo aikoja sitten ja peräänkin on soiteltu, mutta mitään ei kuulu. Miks paikka on noin ihana ja palvelu pelaa paikan päällä muttei myyntipalvelussa?

Kovasti tekisi mieli ruveta kaikenlaista näpertelemään :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Olen kanssa kiinnittänyt huomiota tähän, että ravintolan henkilökunta on aivan ihanaa ja viime kesänä kun kävimme paikkaan tutustumassa ravintolapäällikkö oli hirmu avulias mutta tuo myyntipuoli.....nätisti sanottuna kehittämisen varaa löytyy :girl_smile: Itse tosin saan tarjouksen vasta ensi vuoden puolella kun häämme ovat vasta 2013, ettei tässä mikään hätä nyt varsinaisesti ole. Sattuisiko täällä joku tietämään, että pääseekö ravintolaa koristelemaan jo perjantaina vai pitääkö se tehdä lauantai aamuna? Vai hoitaako ravintolan henkilökunta kaikki kattauksista koristeluun?? Unohtu kysyä viime kesänä kun käytiin paikan päällä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...