Sign in to follow this  
Followers 0
Sari_O

Morsian sulautuu servetteihin?

8 posts in this topic

Jos tästä aiheesta on jossain somistuspuolella tai täällä keskusteltu, niin laittakaa vinkkiä - itse en ainakaan löytänyt tästä ketjua.

Jos teillä on jokin teemaväri häissänne, niin toistuuko se niin vaatteissa kuin somistuksessakin?

Olen pohtinut, että onko typerää, jos häidemme teemaväri lila toistuu sekä serveteissä, ym. koristeissa että hääpuvussa? Onko kornia, jos morsian on sävy sävyyn kutsukorttien, kukkien, servettien tai kaitaliinojen kanssa?

Haluaisin lilaa myös pukuuni, mutta näytänkö naurettavalta, jos olen somistuksen kanssa sävy sävyyn? :girl_mad: Toki voihan sävyn voimakkuus vaihdella.

Miten te muut olette asian ratkaisseet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No meillä oli ainakin samaa värisävyä niin somistuksessakin kuin hääpuvussa: fuksianpunaista oli hääpuvussa pitkä vyö. Minusta se oli oikein kaunista ja jotenkin sopi hyvin kuvaan enkä edes ajatellut että olisi typerän näköistä. Varsinkaan kun kaikki ei kuitenkaan ollut sitä suksianpunaista, vaan se oli aksenttina, kuten puvussakin tuo vyö. Go for it, sanon minä! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole tyhmän näköstä. Useimmissa häissä ollut vähän tuohon tyyliin ja hyvältä on näyttänyt. :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anteeksi, kauheasti nauratti tuo "morsian sulautuu servetteihin" :girl_haha: Itse monesti kuvailen vähän näkymättömiä ihmisiä sillä, että he sulautuvat seinään.. No joo, mutta itsekin varmaan sulaudun servetteihin: meillä värinä on lime ja jos sää on kylmä, laitan mekon päälle limenvihreän silkkijakun - muutoin vihreää on sulhasen kravatissa ja vieheessä. Ja kattauksessa siis serveteissä sekä kukka-asetelmissa, ehkä myös kynttilöissä, jos löydän tuoksuttomia lime-tuikkuja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minuakin hymyilytti ketjun otsikko ja sen tuoma mielikuva. :grin:

Ja mielipiteeni asiasta: jos teemaväriä on tosiaan kaikkialla, siitä saattaisi minulle ehkä tulla hieman huonot vibat. Kohtuus tässäkin asiassa on mielestäni tyylikkäintä. Vaan kannattanee tehdä niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minulla tämä aihe pyörii juuri nyt kovastikin päässä. Meidän häissä tulee olemaan teemavärit, ja kieltämättä kiinnostaisi tietää, millaiset vaikutelmat ihmisille tulee jos väriteema toistuu vähän kaikessa. Me ollaan ajateltu nimenomaan teemavärien mukaisia sevettejä, morsiuskimppua, morsiuslasten vaatetusta, miesten taskuliinoja ja rinnuskukkia, hiuksiin tulevia kukkia, kiutsuja, muita kirjallisia tuotoksia, somisteita noin muuten. Morsiuspuku taitaa olla ainoa, johon minä en punaista - joka on teemaväreistämme toinen - halua yhdistää. Tosin ajatuksena on ollut, että korvakoruissa olisi sitten vaikka punaiset kivet. Pöytiin voisi tietysti käyttää pääsääntöisesti vehreää koristelua, jota sitten ehostaisi punaisella ja valkoisella - ei tulisi tavallaan sellaista "väriähkyä" tai miksi sitä kuvailisi. 

 

Mutta että onko tuo liikaa? Jos mielestänne on, niin kertokaahan, mihin osioihin rajaisitte tämän teemavärien käytön? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Briteissa ja Amerikassa on erittain yleista juuri kuivailemasi kaltainen teemavari, joka toistuu kaikessa haajuhlassa, seka kutsuissa yms. Mielesatni ei ole liikaa, jos se vaan on oman maun mukaista. Eli tehkaa niin, kuin itse parhaaksi naette :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin me varmaan silloin tehdään :) Eräs lähipiiriin kuuluva henkilö ehdotti sitäkin, että koska astiat tulevat olemaan valkoiset liinojen tapaan, niin myös servetit olisivat valkoiset - punaisella painatuksella. Minusta tuo vain jotenkin menee liian valkoiseksi omaan makuun ja parempi on, jos sitä punaista on sitten enempikin jos kerran on ollakseen... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0