Halipatsuippa

Share tastes and events catering (Hki)

15 posts in this topic

Hei! Olisikohan kellään kokemusta helsinkiläisestä Share tastes and events cateringistä? Saimme heiltä todella hyvän kuuloisen tarjouksen, mutta hinta on hieman korkeampi kuin muissa saamissamme tarjouksissa. Tosin ruokalajitkin ovat hieman erikoisempia kuin useimmilla (mm. alkupalat lautasannoksina pöytiin tarjoiltuina ja kokki leikkaamassa lihaa salin puolella). Tältä keskustelupalstalta en kuitenkaan löytänyt kokemuksia kyseisestä pitopalvelusta, joten mielelläni kuulisin, jos jollakulla on jotain sanottavaa joko morsiamen tai vieraan näkökulmasta. Sekä ruuan laatu, määrä että palvelu kiinnostavat. Suurkiitos jo etukäteen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö kellään tosiaan ole kokemusta tästä pitopalvelusta? Mielipiteitä kaivataan kipeästi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share on todella hyvä. On paljon kokemusta kyseisestä yrityksestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei pikpak, kertoisitko kokemuksistasi tarkemmin? Onko kyse ollut häistä vai muista tilaisuuksista? Millaista palvelua, kattaus, ruokien maku ja riittävyys..? Kiitos tosi paljon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vastaanpa itse itselleni, jospa tästä olisi jollekulle muulle apua pitopalvelupohdinnoissa! Eli olemme nyt varanneet kyseisen pitopalvelun hoitamaan tarjoilumme. Kaikki on sujunut tähän asti tosi hyvin: ovat vastanneet kyselyihin nopeasti ja ystävällisesti, muokanneet menua noin sataan kertaan mieleiseksemme ja pitäneet jo palaverinkin kanssamme. Kävimme maistelemassa menun ja neljää eri kakkua jokin aika sitten, ja ruoka oli kyllä tosi hyvää! Myös tapaamamme henkilö oli mukava ja ystävällinen. Hinnaltaanhan Share ei ole ihan halvimmasta päästä, mutta ainakin toistaiseksi vaikuttaa siltä, että rahoilleen saa myös vastinetta.

Meille tulee seuraavanlainen menu:

Tryffelimarinoitua mozzarellaa ja kirsikkatomaattia

Värikas paprika-artisokka ”Insalata” ja balsamicoa

Oliivimarinoitua karitsan paahtopaistia

Krassi-romaine-salaattia ja karviaismarjavinaigretteä

Parmesanpaahdettuja sieniä

Parmankinkkua, cantaloupe-melonia ja grillattua parsaa

Paahdettuja punajuuria ja vuohenjuustocremeä

Rosmariinifocacciaa ja salsa romesco -levitettä

***

Vuohenjuustolla ja yrteillä täytettyä maissikananrintaa

Dijon-rucola-perunapyreetä

Tummaa yrttikastiketta

***

Caramel-maitosuklaakakku (Konditoria ph7:n valikoimista)

Pelkän ruuan hinta on 32 euroa per henkilö, ja kun mukaan lasketaan astiat, pöytäliinat, kokin ja tarjoilijoiden tunnit sekä kuljetukset, hinta nousee 55 euroon per hlö (80 hlön mukaan). Kuten sanottu, ei ihan hirveän edullista, mutta ainakin maistiaisten perusteella odotettavissa hieman laadukkaampaa ruokaa. Toisin sanoen: suosittelen ainakin tässä vaiheessa lämpimästi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli Sharesta ruoka ja tarjoilu viime kesän häissämme, enkä kyllä keksi heistä mitään negatiivista sanottavaa! Palvelu oli todella mukavaa ja tehokasta, pyyntöjämme kuunneltiin ja asioista sai helposti neuvoteltua. Ja ruoka oli to-del-la hyvää, ei pelkästään hääparin mielestä vaan myös vieraat kehuivat! Tarjoilu toimi hääpäivänä moitteettomasti, bonusta vielä tarjoilijoille jotka illalla lähtiessään antoivat lämpimät onnitteluhalaukset. :) Menu oli samantapainen kuin edellisen kirjoittajan menu, pääruokana tosin lampaan paahtopaistia. Mielestäni hintakin oli ihan ok, kilpailutin lähemmäs 10 eri catering-firmaa, Share oli keskiluokkaa... ei halvin mutta ei kalleinkaan, ja luulen että jos olisin osaavampi neuvottelija niin siitäkin olisi saatu tingittyä. Suosittelen siis lämpimästi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piti nyt vielä palata tänne hehkuttamaan, kun häät on juhlittu eilen. Share hoiti hommansa todella hyvin ja ammattitaitoisesti, ruoka oli erinomaista, sitä oli älyttömän paljon (kannettiin kotiin yhdeksän isoa foliovuoallista tänään) ja palvelu pelasi juuri niin kuin pitikin. Viinit ja avecit tarjoiltiin pöytiin ja jopa vesilaseja käytiin täyttämässä, vaikka vesikarahvit olivat pöydissä. Tällaista palvelua en ikinä ole missään häissä vielä tavannut! Vieraat tulivat erikseen kiittelemään, erityistä kiitosta saivat alkupalat (jumalaiset parmesan-sienet!) ja se, että ruoka ei ollut ihan sitä häiden perusmättöä graavilohineen ja silleineen. Ei kuitenkaan ollut liian erikoista eli kaikki löysivät ymmärtääkseni mieleistä syötävää. Lisäksi kattaus oli tyylikäs, mm. kahvikuppeina Iittalan HotCool-mukeja eikä mitään tylsiä valkoisia perusposliineja.

Suosittelen siis varauksetta, en löydä yhtikäs mitään moitittavaa! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löytyisikö tuoreita kokemuksia share cateringista :)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

MInäkin olisin kiinnostunut tuoreista kokemuksista. Ainakin tarjouksen sai heti samana päivänä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samoilla asioilla ollaan liikkeellä Boogiehopin kanssa :) Tuoretta tarjousta tässä tutkiskelen ja laskeskelen. Se on virkistävää moniin muihin verrattuna, että menussa on edes jotain omaperäisyyttä. Lopullisten kustannusten laskeskelu vaan on haastavaa. Paljonko esim. oikeasti menee tarjoilijoiden ja kokin työtunteja?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Olin pienissä häissä keväällä 2012, joissa pitopalveluna oli share catering. Siellä ruokana taisi olla tuo välimerellinen buffetmenu ainakin osoittain (löytyy heidän sivuiltaan). Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilu pelasi ja oli asiallista. Ajattelin itsekin pyytää yritykseltä tarjouksen omiin häihimme tulevana keväänä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on loppujen lopuksi tulossa ensi kesän häidin Share hoitamaan cateringin ja odotan erittäin innolla :) Olemme suunnitelleet aasialaisvaikutteista menuta ja ainakin tähän asti kaikki on vastannut odotuksia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli viime viikonloppuna häät ja Share vastasi ruokapuolesta. Kaikki meni juuri niin hyvin kuin toivoimmekin, ellei paremminkin. Niistä joille teimme tarjouksen, Share taisi olla kalliimmasta päästä, mutta ehdottomasti saimme rahoillemme ammattitaitoista vastinetta ja olimme tyytyväisiä.

Pyysimme kala-kasvis-menuta, ja pääruuaksi olikin kuhaa salviavoissa (virkistävää vaihtelua muiden ehdottamaan loheen/kirjoloheen). Sen lisäksi oli mm. laaja salaattivalikoima. Ruoka oli todella herkullista, ja vieraat kiittelivät sitä myös. Ainakaan minun korviini ei kantautunut yhtään negatiivista kommenttia ruuasta. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja  ystävällistä; osasivat mm. lukea tapahtumien kulkua, ilman että heille täytyi siitä muistuttaa. Esimerkiksi, kun kaasoni, joka toimi seremoniamestarina, oli saanut alkuinfon viimeisen lauseen loppuun ("Viinien ensimmäinen kaato tulee pöytiin, ja loput voi hakea juomapöydästä.") tarjoilijat astuivatkin ovesta sisään, ilman että heitä piti käydä noutamassa. Tosin meille hääparille käytiin kyllä täyttämässä laseja ensimmäisten kaatojen jälkeenkin. :)

Tosiaan, kommunikointi heidän kanssaan sujui hyvin, ja olivat myös joustavia meidän toiveiden suhteen. Halusimme tuoda itse hääkakun, ja se onnistui. Yksi pieni virhe heiltä meinasi tulla: olimme tilanneet heidän kauttaan jäitä valkoviinin jäähdyttämiseen, ja sen he olivat unohtaneet hääpaikalle tullessaan. He sanoivat, että toisivat viiniä vain sitä mukaa pöytään kun se kului, mutta me sanoimme että olimme laskeneet jäiden varaan myös boolin jäähdyttämisessä. He saivat sitten hankittua jäitä vielä illan aikana, eli sekin kömmähdys korjattiin pian ja meille jäi hyvä mieli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hei! tuoreena kokemuksena kerron, että meillä share catering hoiti loistavasti häidemme pitopalvelun :). ruoka maistui kaikille, sitä oli riittävästi ja palvelu pelasi! suosittelen lämpimästi :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka,

Onko kenelläkään viimeaikaisia kokemuksia Share Cateringin ruoasta ja palvelusta tilaisuuden aikana? Palvelu tähän asti (tarjouksen ja lisäkyselyiden osalta) on ainakin ollut todella hyvää :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now